Naravno da smo tu zbog njih. I ja sad drzim moju strucu u krilu iako ne zato jer je on to trazio nego zato jer ja uzivam. Koristim svaku priliku da ga nosim i mazim jer ih nemam puno (dobar je spavac) ali opet se nekako nadam da necemo doci u fazu da zeli biti non stop na rukama i da place ako ga spustim u bouncer, jer moja starija curica isto treba mamu i zelim joj se posvetiti sto je vise moguce. Ima dana kad je ludnica, danijel bi se nosao, sara trazi paznju pa radi sve (sto ne treba, naravno) samo da je privuce, pa joj se piski svakih 5 min, pa bi sarala po namjestaju i sl. a ima i dana kad su savrseno uskladeni, odlicno raspolozeni, spavaju naizmjence i stignem se svakome posvetiti. Srecom, ti dobri dani prevladavaju.
Ali uglavnom mislim da 'razmaziti' mozda ruzno zvuci ali bebaci se definitivno mogu naviknuti na ruke. Kao sto kazes 'nisu bedasti'![]()

) ali opet se nekako nadam da necemo doci u fazu da zeli biti non stop na rukama i da place ako ga spustim u bouncer, jer moja starija curica isto treba mamu i zelim joj se posvetiti sto je vise moguce. Ima dana kad je ludnica, danijel bi se nosao, sara trazi paznju pa radi sve (sto ne treba, naravno) samo da je privuce, pa joj se piski svakih 5 min, pa bi sarala po namjestaju i sl. a ima i dana kad su savrseno uskladeni, odlicno raspolozeni, spavaju naizmjence i stignem se svakome posvetiti. Srecom, ti dobri dani prevladavaju.
Odgovori s citatom