Stranica 16 od 54 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

neću skakati i neću vrištati ali vas i tu maoram obavijestiti da svoj plusić potvrđujem betom od 218,6!!! (danas mi je 15 dpo i 12 dpt)

Mare41 i Pinky čekam vas, vi ste slijedeće Reš pečene trudnice!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bravo draga!! :D :D :D :D

iz tvojih usta u bozije usi

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jeja čestitke od srca za super plusić i još bolju betu!

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Č e s t i t a m

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    bravo draga!! :D :D :D :D

iz tvojih usta u bozije usi
    Slažem se

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Samo da javim da sam danas dobila nalaze i Ureaplasma negativna. Nemoram vam ni reći koliko sam sretna.
    Sada mogu smirena i cool u Maribor!

Pinky, Vinalina i sve ostale cure hvala za savjete i prirodne lijekove bez kojih se ne bi uspjela riješiti ove beštije!!! Od srca vam hvala.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj karla 1980 prvotno napisa
    Samo da javim da sam danas dobila nalaze i Ureaplasma negativna. Nemoram vam ni reći koliko sam sretna.

Pinky, Vinalina i sve ostale cure hvala za savjete i prirodne lijekove bez kojih se ne bi uspjela riješiti ove beštije!!! Od srca vam hvala.

Karla,odlično!!! :D :D :D :D

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Naravno Strike i tebi veliko hvala što nas "vodiš" kroz postupak.

SRETNO sutra!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

negativni nalazi su najbolji thanks )))
    bas mi je drago da si je ubila!!!
    sta si od predlozenog koristila? vinčinu?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hebemu, to je trebao biti smajli sa 4 reda usta a ispao neki sokirani smajli

pa evo ovih koji su bili namjenjeni

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Da, da Pinky vino i češnjak sam pila, fuuuuj, ali najvažnije da djeluje!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Citiraj sandric prvotno napisa
    moj prvi IVF i prva stimulacija
    Ja idem malo prije tebe, u 04/10, naravno ako sve bude išlo po planu i mislim da će i meni to biti prvi IVF i prva stimulacija. Trebala sam u Rijeci na jedan prirodni, ali mislim da će mi ga odgoditi jer 08.12. idem na laparo pa će vjerojatno u 02 mjesecu biti prerano, a u 03 bi svakako trebala krenuti sa antibaby! Ali ide to vrijeme i tik-tak će 04 mjesec! Uopće nemam osječaj da toliko čekam...
    Ja sam na konsultacije u Maribor isla u junu pa kad mi je rekao da je termin 05/2010god. cinilo se kao vjecnost. Sad vec kuckam mjesece skoro da sam upolovila pa mi nekako drago i jedva cekam. U mislima se pakujem i zivim za taj dan da krenem. Ovako dug termin za cekanje mi je mnogo znacio jer sam 10 dana prije odlaska u SLO imala drugu vanmatericnu i operisala se lapara. pa mi je godila pauza da saberem misli i nastavim dalje. Ali sad kad se lagano blizi vec sam nestrpljiva. Ali sa vama vrijeme stvarno leti, nizemo se jedna za drugom pa dok pratim sve to jednim djelom i to prezivljavam. Bice jos nas za maj samo treba da se sretnemo.

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ja se prijavljujem za svibanj 2010. u Mariboru. Oni su najbolji.
    Do sada sam imala 3 stimulirana i samo sam u Mb ostala trudna, ali na žalost bio je missed ab. Trenutnom mi je u tijeku 4 IVF u Hrv, ako ne upali pravac Mb.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ej drage moje, gubim se sa toliko informacija...ako mi neka može malo detaljnije objasnit i dat kakve savjete...naime imam problema sa escherihiom coli...ima je pa je nema...pa ako tko zna neki dobar narodni lijek??? jer ako se ne varam shvatila sam da može utjecat na zadržavanje ploda...
    pusa svima!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jucer mi je sestra j. rekla da ce me izgleda ponovo ubaciti na listu cekanja za mb...tko ceka - doceka :D :D :D :D :D :D

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Super :D :D :D :D :D :D

A kako to ide kod njih? Što ako i ja budem imala negativan postupak,pa zar ne stave odmah na listu čekanja?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cuj ti si mlada pa nema frke..meni rekli da zbog godina najvjerojatnije necu vise moci kod njih (granica 42 - 43 godine). I ja se nisam ni pokusala javiti. Ono sto je super da su me e-mailom pitali kako je s betom i ja im sve rekla, a sj me samo upitala da li zelim uci na njihovu listu cekanja i ja odmah pristala...

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Odlično aleksandraj to je jako dobra vijest! :D :D :D

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj loks prvotno napisa
    ej drage moje, gubim se sa toliko informacija...ako mi neka može malo detaljnije objasnit i dat kakve savjete...naime imam problema sa escherihiom coli...ima je pa je nema...pa ako tko zna neki dobar narodni lijek??? jer ako se ne varam shvatila sam da može utjecat na zadržavanje ploda...
    pusa svima!
    evo jos jednom:
    pola kila cesnjaka ocistis i stavis kuhati u litri crnog vina, oko 15-20 min na srednjoj vatri, dok se vino ne reducira na pola litre. procijedis u staklenu bocu kad se ohladi. drzis u frizideru i pijes 2 jusne zlice ujutro i 2 navecer.

izgleda da efektno ubija sve moguce bestije.

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

loks probaj, stvarno djeluje!

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Strike vjerovatno smo se jučer vidjeli u čekaoni kod dr. V ali ja ne znam koja si...šta si imala obučeno, boja kose? ja sam dosta ranije došla

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sbonetic prvotno napisa
    Strike vjerovatno smo se jučer vidjeli u čekaoni kod dr. V ali ja ne znam koja si...šta si imala obučeno, boja kose? ja sam dosta ranije došla
    I ja si tako nekako mislim,jesi dobila možda termin u 11.mj. A ja sam kod dr.oko 18:45
    Plava sa naočalama,crvena majca

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Strike do kada se pika Decapeptylom?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

:shock: Meni nazalost ovaj lijek ne moze pomoci jer povracam i od vina i od bijelog luka

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Strike do kada se pika Decapeptylom?
    Do kraja,zajedno sa gonalima. Znači,do pred štopericu

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ne mogu vjerovati, ja sam stajala u hodniku ispred tebe...plava s šiškama, bili smo naslonjeni na ogradu! Meni je termin u 6 mjesecu, ali sam nekako razočarana više sam očekivala

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

A sto si tocno ocekivala sbonetic?

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pa ja mislim da je svaki par zaseban po problemu,ali tu su kako bi dr. V rekao standardni protokol koji dobe svi isti....

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Aleksandraj, tko ti je rekao na tu dobnu granicu u Mb. Meni nisu rekli, doduše imam 40 godina (još sam mlada!).

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pa ja mislim da je svaki par zaseban po problemu,ali tu su kako bi dr. V rekao standardni protokol koji dobe svi isti....
    to smo vec bili raspravljali na staroj temi. izgleda da svima daju dugi protokol. ja sam na takav protokol lose reagirala.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

osječala sam se kao na nekoj pokretnoj traci, samo da me obavi i sljedeći dolazi na red...i račun od 50 eura na kojem piše pregled a imala sam konzultacije...ne znam možda sam previše očekivala

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ja sam nakon resa bila cila zblekana. iako sam inzistirala na ogovorima na tisucu pitanja koja sam mu postavila. iznerviralo me je sto mi nije niti pogledao sve one nalaze koje sam mu donila...

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ne mogu vjerovati, ja sam stajala u hodniku ispred tebe...plava s šiškama, bili smo naslonjeni na ogradu! Meni je termin u 6 mjesecu, ali sam nekako razočarana više sam očekivala
    Ajoj,da sam barem znala da si to ti,a valjda oko sat vremena zajedno čekale
    Pa dosta brzo si dobila termin,već u 6.mj.?! u 2010.?

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

to mi je prvi dojam, možda griješim! Sada idem na histeroskopiju da mi pogledaju maternicu da li je sve ok pa čemo vidjet šta dalje ....nisam ni sam pametna šta napraviti

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

to mi je prvi dojam, možda griješim! Sada idem na histeroskopiju da mi pogledaju maternicu da li je sve ok pa čemo vidjet šta dalje ....nisam ni sam pametna šta napraviti

A kakva je vaša dijagnoza? šta je rekao dr.?i kako to da si tako brzo dobila termin?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

sbonetic, zasto ti je veljko preporucio histeroskopiju?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sbonetic, u vašem slučaju ograničenih "muških resursa" možda bih se i ja odlučila na histero da apsolutno budem sigurna da nema nekog faktora u maternici koji ograničava ili otežava implantaciju (najvjerojatnije nema, ali kod vas je, ako sam dobro shvatila situaciju, ograničenje s muške strane veliko i treba pametno iskoristiti postojeće resurse).

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

sbonetic, jako je pozitivno sto vas veljko nije odbio i jos ste tako brzo dobili termin - bravo! nakon svega sto ste prosli vjerujem da ste sada korak blize trudnoci

meni se osobno jako svidja taj mariborski 'stroj', nakon kaosa na VV mi je Maribor bio 'kao da sam konacno nasla svoju kucu'.
    njihova organizacija i direktan nacin komunikacije su mi uljevali povjerenje, ali svi smo mi naravno drugaciji!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj anaea40 prvotno napisa
    Aleksandraj, tko ti je rekao na tu dobnu granicu u Mb. Meni nisu rekli, doduše imam 40 godina (još sam mlada!).
    SJ nakon punkcije (imala samo tri folikula), pa rekla ako ne udjem kod njih da mi preporuca Prag...ali su me ipak ubacili u listu cekanja (mozda zato sto sam i sa samo tri uspjela zanijeti), a i inace mi moj dr. iz RH kaze da imam velike preduvjete za uspjeh...a slazem se da smo mi u najboljim godinama..mene je moja mati rodila nakon 11 god. braka u 42 i nakon 11 mjeseci i moju sestru (prirodno)

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam papire poslala u 7 mjesecu, a kako oni ne rade u 7 mjesecu termin će mi biti u sestom....nije mi preporučio Veljko histeroskopiju nego dr. Šimunić kod kojeg ću i raditi u Petrovoj. Ovaj odlazak u Mb je kombinacija dr. Š i dr. V zajedno će biti u kompletnom postupku baš zbog naše cijelokupne situacije

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sbonetc mislim da je to super jer cu i ja slijedeci put traziti dodatne pretrage...to je mislim odlican pristup

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovaj odlazak u Mb je kombinacija dr. Š i dr. V zajedno će biti u kompletnom postupku baš zbog naše cijelokupne situacije
    Nemoj zaboraviti reći dr.Šimuniću da ideš kod dr.Vlaisavljevića.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala cure za narodni lijek...probat ću svakako!

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

curke purke, da li je kojoj dosao termin postom, postupka mislim, jer ja sam u 9 mj poslala dokumentaciju nakon 2 tj su mi poslali da sam na listi, al jos nema termina, da li da opce zovem, il ce doci malo kasnije? ocito su guzvare, ja ne znam sta je to, svi bi djecu

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mmaslacak moj odlazak u Mb je dogovor s dr. Š ne zbog zakona nego zbog iskustva drugog dr. i njegovog mišljenja, jer mi smo ograničeni s zamrznutim sjemenom koji imamo jer mi je muž imao tumor.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

od sutra sam pikalica :D :D :D

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

sbonetic, draga, tako vam velike ogromne fige drzim!!! nijedna trudnoca na forumu me nece tako razveseliti kao tvoja

Ali nemojmo se zavaravati da te ne salje u Maribor radi zakona... U Hrvatskoj mozes oploditi samo 3 j.s. a da li oplodis 3 ili sve, potrosis bar jedan uzorak zamrznutog sjemena. I onda moras van, jer u Hrvatskoj ne mozes ostvariti normalno i optimalno lijecenje s najvecim izgledima za uspjeh. I to je od Simunica i korektno sto te salje van, i licemjerno jer on brani taj i takav zakon koji te salje van.

Ali u svakom slucaju ti zelim ogromnu ogromnu srecu i veliku betu cim prije

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

POTPISUJEM U POTPUNOSTI PINO

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    od sutra sam pikalica :D :D :D