sissi ti si jakoooo sretna osoba!
Čestitam od.
Primjer kao vaš mi ulijeva dodatnu vjeru u uspjeh. Hvala ti što si se javila.
sissi ti si jakoooo sretna osoba!
Čestitam od.
Primjer kao vaš mi ulijeva dodatnu vjeru u uspjeh. Hvala ti što si se javila.
sissi-prekrasno![]()
Cure, kad idemo van moramo kupovati sve sami..
Mene zanima koju štopericu dr Reš preporučuje i koliko koštaju? Ja bi rađe ovitrelle, htjela bih se pripremiti jer mi nedjelja 8. dan pa za svaki slučaj da ne bi bilo...(inače sam raniji ovulator pa zato)
ja sam uzela ovitrelle i nije imao ništa protiv. Ne znam da li se može kod njega kupiti, ja kupila u Zg i koštalo je oko 290 kn.
sissi![]()
Mare41 meni je prošli put dao Pregnyl štopericu, kupuje se kod njega, 24 E. Sutra sam na zadnjem uzv, u nedjelju mi je punkcija, pa ću ti više znati reć.
tigrical, u nedjelju ti u postojni, ja prije toga u ljubljani, mislit ću na tebe, jel i Pregnyl može u trbuh kao ovitrelle? ne bi da moram tražiti okolo ko će me piknut u guzu, lakše mi da se mogu sama u trbuh
Mare41 hvala ti i ja ću mislit na tebe, nisam 100% sigurna, ali mislim da mora u guzu, pitat ću ga, ali ja si to nekako uspijem sama, malo više bočno i pred ogledalom!
sisse4
4
sissi prekrasno, to mi daje nadu ovakve lijepe informacije!
Strike sretno danas na transferu!
Nije istina imaš pravo na besplatne injekcije ako ideš privatno na postupak u RH, nemaš jedino ako ideš van države, ali možeš otići do privatnika da ti napiše protokol i naručiti kod svog gin. (provjereno)sbonetic prvotno napisa
Strike sretno danas na transferu![/quote]
![]()
![]()
![]()
strike~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Strike ~~~~~~~ S R E T N O ~~~~~~~ :D :D :D :D :D
![]()
mare 41,
štopericu možeš i u trbuh, al je sigurnije i bolje dati u guzu, odnosno mišićno meso. pitala sam i dr. Reš je izričito naglasio da je bolje u guzu, pa slušajmo njega, nema šta.
i jedan mali savjet...možda se nekoj desilo isto to...uglavnom, pazi da ne stisneš mišić (guzu) kad primaš štopericu. meni se upravo to desilo, onako instiktivno sam stisla i mogu ti reć da sam slijedećih dva sata provela sa ledom na guzi. bolio me cijeli taj dio i dio noge pa skoro 3 dana. misliš nije ništa prestrašno al ako se može izbijeći zašto ne, pa zato pripazi i sve će biti ok...
pozzz
Mare41, štoperica ovisi koja je di se daje. Choragon mora ići intramuskularno, tj. u guzu, Ovitrelle ide u trbuh, za Pregnyl ne znam, ako dobro shvaćam, isto u trbuh, provjeri s dr-om koju daje i jel' intramuskularno ili subkutano.
Evo di šta ide, sa slovenskog sitea za neplodnost, tj. di se daju intramuskularne, a di subkutane injekcije i kako se razlikuju igle (intramuskularno - duža igla, subkutano - kraća):
http://www.neplodnost.info/ziva/port...50711191023244
hvala ina, ajme loks, hvala na savjetima, al muči me kako ću ciljati guzu, al ako si ti uspjela, što ne bi i ja, uh
mare ako ides na ovitrelle ides u stomak,. choragon ide u guzu.
danasnji izvjestaj: endo 11.5 mm, 3-4 folikula sa obe strane, gmilje opet, rastu milimetric dnevno i sad su tek oko 11, 12 mm. sutra 4 menopura umisto 3 + cetrotide i u subotu opet uzv..
svima puno srece zelim! za net se svercam pa upucujem kolektivne vibre![]()
Strike, kako je prošla punkcija? Uzela si anesteziju? Ne sijećam se da si to napisala.
Sretno za transfer!!!! ~~~~ :D
![]()
I FEEL SLOVENIA
Pozdrav,
Danas sam dobila odgovor iz Mb da smo predbiljezeni za postupak/ET Oktober 2010.
Trebamo poslati hepatitis markete,HIV "4 mjeseca prijeprijema u program lijecenja". Na anketnom listu kaze da nalaze posaljemo "u naredna 3 mjeseca". Kad da uradim nalaze?
poz
blabla, a kad si poslala papire prvi put u mb? ja sam poslala krajem 9 mj, odgovorili mi u 10om da sam stavljenja na listu cekanja i od tada nista, pa cisto da usporedim.
Ja sam danas počela s pikanjem (prvi put u životu). Pikice bu mi daval muž (i ja bum njemu ak bu ga ikad trebalo pikati). Ovo u trbuh danas nije bilo strašno, doktor nam je sve lijepo pokazao i opskrbio nas je špricama i iglama(jer su me u zg u ljekarni kad sam kupovala menopur totalno izignorirali po tom pitanju).
Jedino što sam sad navečer mrtva umorna jer je fakat rano dizati se u pol četiri i vozikati do Ljubljane. Srećom nije bilo magle....a i stigli smo već u 8 nazad na posao![]()
i mene ovo jaaaako zanima, mi smo dobili isti odgovor kao ti marta26, a poslala sam papire sredinom kolovoza....nismo dobili nikakav termin "predbilježbe" :/marta26 prvotno napisa
iako, nama mb neće trebati jer ćemo uspjeti već sada u siječnju![]()
Poslali smo papire u 9.mj a u 10. dosla obavjest da smo stavljeni na listu cekanja.Telefonom su rekli da sami proces ce biti od 10-12 mj 2010. Konsultacije su nagovjestili u 2 mj 2010. I ja se pitam kad cu znati termin za konsultacije.
poz
ja sam nazvala maribor negdje krajem rujna, početkom listopada. imam termin za konzultacije 4.1. nakon toga se čeka još godinu dana.
Znam, u međuvremenu sam na ho-ruk otišla u Ljubljanu, ali ovo mi je rezervna varijanta koju treba ostaviti otvorenu...mislim dok tam dođem na red....![]()
dok se mi ne javimo telefonski njima, ne javljaju se niti oni nama...hvala blabla!
Točno!ivica_k prvotno napisa
Ja sam ih isto nazvala za konzultacije i naručila se u 1.mj. a isto sam dokumentaciju poslala ljetos i dobila onaj papirić da su me predbilježili
Zapravo vjerojatno bi se javili tek 2 mj pred postupak kad šalju protokol
a dobro onda, ja ni ne bi na konzultacije ak ne moram, nije da ce mi nes novo otkriti. a valjda ce pisati ako trebamo jos neke pretrage obaviti, ajme meni koje su tam guzve, a nadam se isto da nam ni nece trebati, valjda cemo u bar jedan postupak prije toga, pa treca stimulirana sreca![]()
marta26, ja bi osobno isla na konzultaciju - nemas sto izgubiti osim troskova goriva, vinjete i konzultacije a nije lose imati drugo misljenje. Na primjer kod mene su se dijagnoze svih MPO strucnjaka poklapale ali kod prijateljice je jedino Veljko nasao uzrok neplodnosti (bila je na operaciji, nakon toga na postupku u Mariboru i sincic sada vec ima 3 god.).
sissi, bravo! Sad sam kopirala tvoj post i poslala ga MM.![]()
Strumpfica, kod tebe je fakat ekspresno!
marta, meni nekako nije padalo na pamet da ne odem na te konzultacije. Morala sam vidjeti "s kim imam posla". Na mene je prof. V ful pozitivan dojam ostavio i baš mi je drago da sam bila.
Mare 41 bila sam jutros na uzv, za štopericu mi je dao Pregnyl i mora se u guzu.
Imam 2 veća folikula i par manjih, u nedjelju punkcija. Pozdrav svima!
tigrical, možda ovi manji stignu narasti, držim fige za nedjelju![]()
Kolika je potreebna velicina folikula pred punkciju, meni su dva dana prije bili 12-13 mm.
aleksandraj 18 do 20 mm
I meni su bile te konzultacije neki logični slijed ne želim se pvi put upoznati s dr kad budem išla na prvu folikulometriju to mi stvarno zvuči suludo, a i uvijek se ima što pitati, npr. koju stimulaciju bi preporučio s obzirom na moju dijagnozu itd
mare 41,
mene je moj dragi mužić bockao pa tako i dao štopericu...svaka čast mužuuu...da nema njega ne znam šta bi jer sam na igle malo je reć ludaaa...samo kad ju vidim!
:D :D :D SEPTEMBAR 2010 :D :D :D
"Rezervirali smo za Vas termin u postupku vantjelesne oplodnje u SEPTEMBRU 2010., UKC Maribor"
:D :D :D :D :D :D :D za dogovren termin još malo draga proletit će to ko tren i etoksena28 prvotno napisa
![]()
.
ajme draga, riječi ti se pozlatile!rozalija prvotno napisa
![]()
nadam se da će se![]()
i tebi ostvariti u veljači
![]()
tko ima mail adresu od Maribora, onaj GMAIL, molim da mi ga pošalje na PP. Hvala![]()
ksena a kad si poslala papire?? bravo za 09/10
ja upravo pakiram da pošaljem, znam da ću se načekati ali nema veze, neka bude u pričuvi...
da li ste sa papirima slali i kopije putovnica? moja je istekla pa sad vadim novu...
Joooj Ksena, kad sam vidjela tvoju vijest, odmah poslala MM u poštanski sandučić, kad ono i mene dočekalo isto pismo!!!! Termin September 2010!!!
Pa ženo, mi idemo zajedno u Maribor!!!! :D :D :D
Današnji dan mi je lud, prvo negativna beta, a onda termin za Maribor!![]()
PS: Za one koje zanima, dokumentaciju sam poslala 23.8.
Gabi25 prvotno napisa
Ako si iz RH onda ne trebaš slati fotokopiju putovnice