pa dakle cure Ksena i Miki :D :D :D :D
ubit će nas moderatorice![]()
pa dakle cure Ksena i Miki :D :D :D :D
ubit će nas moderatorice![]()
Ksena i Miki suuuuper! :D :D
Vrijeme će proći jako brzo, vidjet ćete.
loks hvala! Upravo sam sama sebe piknula u guzu! štoperica u 20,00. Pusa svima i sretno!
tigrical, ti si prava inspiracija, prestat ću razmišljat koga ću naći za štopericu, i ja ću sama, sretno!
mare41, nije problem, vjeruj mi, dr. mi je danas pokazao, pitala sam ga ako mogu onako sa strane, bočno i rekao je da može. Ništa strašno za razliku od prošli put kad sam si odozada zabila, pa mi se igla iskrivila![]()
da li od tih menopura i decapeptyla boli glava? jučer me bolila glava (inače me nikad ne boli) ali ne znam da li od neispavanosti, od lijekova ili od južine?
Strumpfica. od toga može sve boliti, mene su uglavnom jajnici rasturali (sad se smirilo) i jako sam napuhana, i lošije spavam, sve to valjda ide pod normalu.
Kako ja nisam dobila termin za Maribor jos a poslala krajem 7 mj. :?
Jucer u jutarnjem citala o Martni...prelijepa trudnica![]()
Pročitala i ja...ali kako neki ljudi imaju zle komentare![]()
Na srecu nemam pojma o tome...bitno je da na Martinina prica daje snage za dalje...
resovke, zanima me sta ste popile prije punkcije?
strah me je za poluditi, trebala bi biti kroz par dana...
p.s. imam jako nizak prag boli
Pinky, kakav ti je zadnji UZV? Kužim te za strah, i mene lagano lovi trema, a sutra tek 1. UZV, s nestrpljenjem očekujem odgovor od cura
Pinky zašto nisi uzela nešto kod Poljaka? Neku inekciju protiv bolova!
nije jos zadnji uzv. za sada ima nekih 7-8 folikula, sutra uzv ponovo, mozda stoperica sutra a mozda u pon.
ne mogu uzeti inekciju, ne bi mi ni ovi dali ni oni dozvolili...
Pinky, jeste planirali biti u postojni od punkcije do transfera? jesi se raspitivala za privatni smještaj? Možda i mi ostanemo, nisam još sigurna, držim fige da ti bude ok.
biti cu kod frendova u buzetu
sretno i tebi![]()
tigrical, muchos srece i nek sto manje boli! javi kak je proslo
Mali Mimi prvotno napisa
Ja sam poslala 21.08.09. i još mi nisu poslali termin :/ :?
jutros na uzvu ova 2 vodeca narasla na 17 mm, a po 3 ostala sa obe strane zaostala na 13...
izgleda da od ovih 6 nece biti nista, kaze dr. ako i bude kakva js u njima da ce biti nekvalitetna....
tako da je slovenija ispala iz opcije jer mi se za 2 aktivna folikula ne ide na toliki put...
ma bas sam razocarana...
za ne falit,opet su mi ovi livo visoko pa je vrlo izgledno da knjiga spadne na jedno slovo, tj. na jedan folikul, ako ove lijevo ne budu mogli ispunktirati, kao sto se dogodilo zadnji put...
![]()
baš mi je žao :/ drži se draga
![]()
Evo me s punkcije. Imamo 3 js. Nije strašno bolilo, ali mi je prilikom punkcije neku žilicu probio, pa sam poprilično krvarila i čekao je da se smiri krvarenje, stavljao mi tampone. U srijedu transfer. Pozdrav svima i puse!
meni je četvrti dan pikanja. jajnike uopće ne osjetim (bar me ništ ne boli), al se pitam djeluju li uopće ti lijekovi(decapeptyl-menopur)?
pikanje u 6 ujutro je dosta šokovito(pika MM). od decapeptyla mi svaki dan navečer nastane po jedna mala masnica, pa se pitam radimo li nešto krivo ili je to možda normalno?od menopra, ništa....
Pinky![]()
Nemoj odustati - možda su baš ta dva dobitna. Zašto ne pokušaš u citu odvalit do kraja?
Pinky, ta dva su definitivno dobitna, nikako ne odustajte, bilo bi šteta...
Zar se može kombinirati Slovenija i naše privatne klinike? Tipa ako je premalo folikula stvar dovršiti tu kod nas gdje je cilj dobiti što manje JS?
Pa ja ne vidim razloga zašto ne - naravno ako liječnik na to pristane , a i tu ne vidim zašto nebi pristao... :/
slovenija je bila opcija ako dobro odreagiram. posto nisam, zavrsiti cu postupak u cita, ionako sam njihova stara pacijentica pa mi je to prirodnije nego ici u resa za ova 2
nadala sam se smrzlicima, moram priznati...![]()
Pinky prvotno napisa
a to ja mislila da ti skroz odustala ženo, pa mi nije bilo jasno, ali računam
bravooooo, ja mislim da je to to :D to je sigurno dobitna kombinacija SLO-CRO![]()
![]()
ma stara, nema odustajanja dok je kapi menstrualne krvi hehehe
![]()
tigrical, bravo za punkcjiu, sad ćemo nestrpljivo čekati dobre vijesti od sina reša,
pinky, držim fige za dalje
strumpfica, ja polako apliciram inekcije, i držim vaticu da se ne podlije, a dr to sve nabrzaka i super je, i meni se nekad stvore modrice, nekad ne, to brzo prođe
tigrical, junakinjo![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
mare, sretno pikanje i zelim ti bolju reakciju nego nasu![]()
Ksena, miki 76 jel vam je receno sta za konzultacije ili oni smatraju da to vise ne treba. jel i ja sam dobila termin u oktobru 2010 ali nista ne spominju konzultacije samo da se posalju nalazi do maja 2010. dali to znaci ako zelim konzultacije da ih moram sama zvati?
Cure, uvijek je jedan mladi embriolog u Postojni, nisam nikad pitala, ali sam mislila da je to Reš jr., a danas je bio isto mladi, ali prvi put ga vidim?
Zaboravila sam, rekao mi je dr. da od danas uz Utrogestane pijem i Aspirin 100, to mi nikad prije nije rekao, pa eto pijem. Svima velika!
Pinky, ja nisam izreagirala (još), nastavlja se pikanje još 5 dana pa će se vidjeti šta dalje, a tigrical, 2 je embriologa, jedan je valjda noviji, samo nek je uspješno![]()
Nikako, tigrical, godine čine svoje, jedan folikul u najavi za sad, endometrij koma, još do petka po 4 menopura pa će vidjeti..a koliko vozite do postojne? Jel ti jutros došao ranije? mi smo bili gotovi u 6 i nije bilo više nikog iza nas.
Mare41 držat ćemo fige za taj jedan! RI-Postojna sat vremena. Jutros smo bili naručeni u 8, bila su dva para ispred nas, pa mi, prvo idu punkcije, pa transferi. Ušli smo unutra oko 8.30. Za srijedu nas je naručio u 9.
Ma draga moja ništa se ti ne brini vidjećeš ti da će to Poljak i Romac smućkati vrhunski. A usput ova jedna poznanica je imala nedavno postupak u CITU ima dva dobra embrija jedan šesterostanični drugi desetostanični obadva vraćena i BETA bila 750 14 dpt. Zato ti ne brini, glavu gore, onaj odozgo gleda i kaže ipak će naša Pinky sinjanka biti trudnica kod poljaka, zašto bi gibala za deželu kada je bebač na dva metra od nje. A za drugu beba, bit će vremena i za Reša ponovo. Navijam svimPinky prvotno napisa
za tebe draga moja i vidjećeš nakon svih zavrzlama biće jedna lijepa beta i naša draga Pinky je TRUDNICA a cijeli naš forum će radosno da :D :D :D :D :D .
SRETNO DRAGA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
roze moja draga, uvik me svojim postovima dignes![]()
![]()
![]()
nadam se da cemo slijedece ljeto piti sokice u mo i gladiti trbuhe![]()
mare, ako bude jedan biti ce vrijedan![]()
![]()
Nevena,nevena prvotno napisa
Ja sam ih zvala telefonski isti dan kad sam poslala dokumentaciju poštom i naručila se za konzultacije. Dobila sam termin za konzultacije 23.11., odnosno točno tri mjeseca kasnije. (Termin konzultacija sam prije dva tjedna telefonski pomaknula na 9.12. jer sam baš bila u čekanju bete iz ovog neuspjelog VV pokušaja).
Konzultacije ti nisu obavezne pa ako ne želiš, uopće ne moraš ići na njih. Ja sam se odlučila za konzultacije da upoznam doktora i popričam s njim prije postupka, a smatram i da to može biti jako korisno.
Dakle, ako se odlučiš za konzultacije, zovni ih telefonom i naruči se.
Ja sutra imam kontrolni UZV u Mariboru. Danas dobila M i lije, lije i lije.
Nije mi jasno kako će me doktor sutra pregledati :? :? :?
karla 1980 prvotno napisa
Ne brini,pregledat će te,bitno da si dobila! U koliko sati imaš uzv? Sretno!!!