Stranica 21 od 54 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

U 16.45 je UZV. Nadam se da će se M barem malo smiriti i da će biti sve OK.

Strike imaš pp.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pinky žao mi je, ali imam velike vjere u Romca, Poljaka i Šparca. Mislim da si dobro odlučila.

SRETNO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bublice

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Blekonja

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cure,sretno sutra u Mariboru! :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Miki 76 hvala, nazvat cu ih onda.

Sretno svima i malo kolektivnih za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo kopiram ovdje link od tikice_69, ja nažalost nisam reprezentativan primjerak, al ako je neko zainteresiran..
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=86313

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozdrav svima...
    pokusavm negdje naci...Pa Vas molim ovako za info..dali ima kakav mail za kiliniku u Mariboru na koji se mogu prvo dobiti info???
    hvala curke puno

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Imaš na njihovoj stranici:
    http://www.ivf-mb.net/onas.htm

ivf.mb@ukc-mb.si

a možeš za prve informacije nazvati splošne informacije, taj broj je puno lakše dobiti, nego onaj za samoplačnike.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo mene k'o padobranac
    Znači opet naručuju u MB i mogu tražiti termin za postupak bez konzultacija?
    Imala sam termin za konzultacije u 6 mj. koji sam morala odgoditi zbog na žalost neuspjele trudnoće i onda mi nisu mogli dati novi. Ja bih opet pokušala?
    Hvala

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja sad ništ više ne kužim. mene su u listopadu naručili za konzultacije u MB u siječnju i rekli su da se onda čeka još godinu dana, znači do siječnja 2011.

nadam se da će mi ovo sad u Ljubljani uspjeti, no za svaki slučaj voljela bih i Maribor ostaviti kao jednu otvorenu opciju, pa se pitam da li bi brže došla na red da nisam tražila te konzultacije....

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure,

Maribor vas stavi na listu čekanja
    - ili od dana poštom zaprimljene vaše dokumentacije (zamolba + svi nalazi koje imate, čak i ako su malo zastarjeli nema veze jer će vam naknadno ionako reći koje nalaze trebate ponoviti, važno je da vas na osnovu nečega stave na listu čekanja)
    - ili od dana konzultacija.
    Dakle, ono što je u vašem slučaju prije, s tim da uopće niste obavezne ići na konzultacije, to je vaš izbor, oni ionako termine i protokol šalju poštom.

S obzirom da se i konzultacije čekaju po 3-4 mjeseca, najbolje je da prvo pošaljete dokumentaciju, a onda se naručite na konzultacije. Time će vam vrijeme čekanja na postupak od cca godinu dana početi teći od zaprimljene dokumentacije pa nema veze što onda čekate još par mjeseci na konzultacije jer to čekanje ulazi u onih cca godinu dana...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa
    Cure,

Maribor vas stavi na listu čekanja
    - ili od dana poštom zaprimljene vaše dokumentacije (zamolba + svi nalazi koje imate, čak i ako su malo zastarjeli nema veze jer će vam naknadno ionako reći koje nalaze trebate ponoviti, važno je da vas na osnovu nečega stave na listu čekanja)
    - ili od dana konzultacija.
    Dakle, ono što je u vašem slučaju prije, s tim da uopće niste obavezne ići na konzultacije, to je vaš izbor, oni ionako termine i protokol šalju poštom.

S obzirom da se i konzultacije čekaju po 3-4 mjeseca, najbolje je da prvo pošaljete dokumentaciju, a onda se naručite na konzultacije. Time će vam vrijeme čekanja na postupak od cca godinu dana početi teći od zaprimljene dokumentacije pa nema veze što onda čekate još par mjeseci na konzultacije jer to čekanje ulazi u onih cca godinu dana...
    x

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Miki76 hvala

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure, hvala na ovim informacijama. da sam to znala bi im slala dokumentaciju a ne naručivala se na konzultacije i produljivala čekanje za par mjeseci. a nadam se da će ovo novo saznanje pomoći i onima koje se tek sad odlučuju za Maribor a isto su loše informirane kao i ja.

Sve ćemo kad-tad doći na red i uspjeti!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kopiram post od Bebel, pls javite se, bitno je za usporedbu cro postupaka i postupaka u inozemstvu:

"Pozdrav svima,
    pino je otvorila jednu dobru temu pa molim sve koji su bili u postupku po novom zakonu da daju mali doprinos za našu dobrobit.
    Hvala

VAZNO - statistike o postupcima ove jeseni:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=86347"

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo da i ovdje javim, za cure koje uskoro kreću u Mb pa ako netko ima nešto za pitati slobodno.

Bila jučer na kontrolnom UZV-u u Mb-u. Sve OK, nema cisti.
    Od jučer pa do nedjelje primam po 2 Gonala, u ponedjeljak opet UZV pa će dr. vidjeti da li treba smanjiti ili povećati.
    Bila je jako velika gužva (Dom Zdravlja Nova Vas), ali je doktor bio jako dobro raspoložen tako da smo se i dobro nasmijali.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

karla 1980 samo nas ti izvještavaj svaka informacija dobro dođe....sretno i neka ti je ovo zadnji i dobitni postupak!

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

karla, bravo!

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

karla :D :D

Sa koliko amp.si počela? Gonal ili Menopur?

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

karla :D :D :D :D :D :D :D

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Strike prvotno napisa
    karla :D :D

Sa koliko amp.si počela? Gonal ili Menopur?

Strike počela sam sa 2 ampule Gonala. Jučer me je sestra Jasna odmah poslije UZV-a pikunula sa 2 Gonala. I tako cijeli tjedan (do nedjelje) po 2 Gonala + naravno Decapeptyl 1 amp.
    U ponedjeljak (07.12.) opet na UZV pa će dr. reći da li treba pojačati Gonale ili smanjiti, rekao je da za svaki slučaj ponesem 3 Gonala.

Hvala vam cure na lijepim željama.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja jos nisam dobila protokol a reki su mi do kraja novembra sigurno
    Valjda cu ih danas uspjeti dobiti jer jucer nije bilo sanse...MB konstantno zauzet

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure koje ste u zadnje vrijeme prošle postupke u MB na koliko prije postupka ste dobile protokol?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Eto meni rekli da cu ga dobiti za 10-ak dana a u postupak idem pocetkom veljace...pa kad cu stici uopce uzimati svu tu kontracepciju i lijekove :?

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

rozalija očito da svi imaju problem sa dobivanje protokola, imala sam i ja. Nikako nije dolazio poštom pa sam 10tak dana pred očekivanu M poslala mail sestri Jasni da svaki dan očekujem M i molila ju da mi hitno pošalje protokol na mail. Nakon 2-3 dana mi je poslala protokol na mail, a nakon što sam već 15tak dana pila kontracepciju protokol došao i poštom.

Moj savjet vam je da pošaljete mail.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa
    Eto meni rekli da cu ga dobiti za 10-ak dana a u postupak idem pocetkom veljace...pa kad cu stici uopce uzimati svu tu kontracepciju i lijekove :?
    Ovo pitanje i mene muči? Kada sve to utrpati u tako kratkom ruke u sebe, šta oni misle?

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj karla 1980 prvotno napisa
    rozalija očito da svi imaju problem sa dobivanje protokola, imala sam i ja. Nikako nije dolazio poštom pa sam 10tak dana pred očekivanu M poslala mail sestri Jasni da svaki dan očekujem M i molila ju da mi hitno pošalje protokol na mail. Nakon 2-3 dana mi je poslala protokol na mail, a nakon što sam već 15tak dana pila kontracepciju protokol došao i poštom.

Moj savjet vam je da pošaljete mail.
    Hej draga i ja sada za nekih 7-8 dana očekujem svoju mengu i mislim da bih obavezno trebala poslati sestri Jasni a i jedan SMS da je podsjetim da mi spremi moj protokol.
    Haj mi samo napisi njen mail plizzzzz
    Hvala

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa
    Cure koje ste u zadnje vrijeme prošle postupke u MB na koliko prije postupka ste dobile protokol?

Ja sam ga dobila sredinom 9.mj.,a postupak mi bio u 11.mj. Znači,nekih mjesec i pol prije. Trebala mi kutija i pol Yasmina.

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja šaljem na ovaj mail: ivf.amb@ukc-mb.si
    ima još 2 mail-a al ih ne znam napamet, kada dođem kući poslat ću ti.

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja sam ga dobila sredinom 9.mj.,a postupak mi bio u 11.mj. Znači,nekih mjesec i pol prije. Trebala mi kutija i pol Yasmina.

Ja sam baš htjela sve po MB pravilu, zato sam i forsirala da mi što prije pošalje protokol, pila sam Yasmin 2 ciklusa i potrošila 2 kutije i još 5-6 tableta iz treće kutije. Prvi ciklus sam pila Yasmin cca 23 dana, a drugi ciklus mislim 25 dana.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja šaljem na ovaj mail: ivf.amb@ukc-mb.si
    ima još 2 mail-a al ih ne znam napamet, kada dođem kući poslat ću ti.
    Hvala ti velika.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam baš htjela sve po MB pravilu, zato sam i forsirala da mi što prije pošalje protokol, pila sam Yasmin 2 ciklusa i potrošila 2 kutije i još 5-6 tableta iz treće kutije. Prvi ciklus sam pila Yasmin cca 23 dana, a drugi ciklus mislim 25 dana.

A ja sam svoj protokol čekala i čekala,da bi na kraju taj ciklus morala popiti oko tih 33 tableta,s tim da sam počela tek od 7.dc.
    Ja sam mislila da oni vode računa o tome,pa zato nisam zvala, zato cure,samo ih zovite!

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

rozalija imaš pp

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cure, kad vam se priblizi ciklus ona 2 mj prije zakazanog termina, nazovite mob za samoplacnike i pitajte sestru kad stize - najbolje ide na mail, zacas je tu.

Ja sam nazvala mozda 7 dana prije ocekivane m, sutradan stigao protokol na mail

i nemojte da vas brine opcija uzimanja kontracepcije samo jedan ciklus - velike su sanse da ce po prestanku uzimanja ciklus svakako malo oklijevati pred prvi uzv, sve je to normalno i zbog supresije i zbog lagane nervoze - ali to ne mijenja ishod. samo laganini i bebice ce stici aBd

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam im upravo poslala mail i zamolila da mi u roku 7 dana dostave protokol. Valjda onda sada budu....

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa
    Ja sam im upravo poslala mail i zamolila da mi u roku 7 dana dostave protokol. Valjda onda sada budu....

Hoće, ipak je to pisani trag na koji moraju/bi trebali odgovoriti.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala cure

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni je protokol prvo stigao mailom i to 04.08, a postupak mi je bio sredinom 10 - mislim punkcija i ET). Uzimala sam kontracepciju samo jedan ciklus..sj sigurno odgovara mailom...sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nisam vise slovenka, ali evo da prijavim izvjestaj sa punkcije:
    od moja 2 vodeca i nekoliko sitnih folikula, ipak se jedan sitniji probudio i dobili smo 3 js :D :D :D

tako da fakat nije bilo smisla ici u slo. moram priznati da mi je na kraju savjest cista jer ih je bilo taman 3, da je bilo vise grizlo bi me sta ipak nisam isla u sloveniju

sad 2 dana cekanja da vidimo hoce li se oploditi

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pinky, savršeno , nisi spominjala kako je prošla punkcija, sve ok? čekamo s nestrpljenjem tulum u labu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

inekcija je bila nesto slabija nego zadnji put, bolilo malo jace, malo jace krvarila nego prosli put,ali sve u svemu izdrzivo.
    sad je sve vec proslo, i bol i krvarenje

sretno mare i ostale moje slovenke

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pinky nek' ti bude tulum u labu :D !

Meni sutra transfer, nadam se da je novi embriolog (Č. J.) sve dobro zmućkao !

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sretno sutra. I meni je bio isti embriolog, zapravo uvijek mi je i bio samo on.
    On tamo radi već dugo i nama je bio dobitni. Držim fige da tako bude i tebi i svima ostalima!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pinky bravo, bravo neka je sve prošlo i neka si ih ti čapila 3 sad
    navijamo i :D :D :D za tulum u labu

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nezaboravan tulum u labu.
    Vidiš draga isčeprko je Poljak njih tri ma biće to ko bombončići embriji da ćeš oboriti Poljaka s nogu, vidjet će on kakva si ti samo ženskica.
    SRETNO DRAGA i javljaj odmah vijesti.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tajan hvala ti na dobrim željama! Sutra mi je 5-ti transfer u Postojni i prvi put sam ga vidjela sad na punkciji, zato sam mislila da je novi.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nezaboravan tulum u labu.
    Vidiš draga isčeprko je Poljak njih tri ma biće to ko bombončići embriji da ćeš oboriti Poljaka s nogu, vidjet će on kakva si ti samo ženskica.
    SRETNO DRAGA i javljaj odmah vijesti.

xxxx

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

evo da se i ja ovdje javim, meni danas pala 3. pikica i u nedjelju idemo ma 1.uzv u ljubljanu. jedino što me zbunjuje je da sam imala jako oskudno krvarenje i trajalo 3 dana a inače imam obilne i bolne menstruacije. ja sam stavljala utrogetane 7 dana prije m pa neznam da li je to možda zbog toga? cure koje ste isto uzimale utrogestane kakve su vama bile m?
    Pinky neka ti to bude dobitna trojka i da nam javiš uskoro lijepe vjesti
    svima sretno

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Onda se vidimo u nedjelju u Ljubljani!
    Razmišljam da doktoru odnesem čokoladnog Nikolu

Inače, evo mene iz LJubljane, ima folikula(bojala sam se da ih ne bu jer me ništa ne boli), ali se sporo razvijaju (spori spermići, spori folikuli-MM i ja smo skroz usporeno kompatibilni) tako da nastavljamo s decapeptylom i menopurima do idućeg UZV u nedjelju u zoru...

Sretno svima koji su danas na punkcijama i transferima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •