Stranica 4 od 54 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    hmmm
    diphereline? res ima neke cudnjikave lijekove... koji je ekvivalent ovom dipherelinu? decapeptyl?
    Da, to je isto, samo što dipherelin moraš sam mućkati, ali zato nije osjetljiv na način skladištenja pa je čak i pouzdaniji od Decapeptyla.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Točno. decapepty. Ja ga koristila u sva moja 4 postupka.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno mare 41

nemam pp...vjerojatno je neka greškica nastala

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mare 41

nemam pp...

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Imamo još jednu trudnicu dr. Reša :D :D
    Ostavljam joj da sama javi sretnu vijest!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

majko mila, 3 trudnice u 10 dana!!!

kad bi barem caro bna prasinica pala i na nas ostale

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

maco, ti si na redu da prijavis ogromnu beturinu

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Za novu trudnicu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam upravo dobila i termin za 1.uzv u Mb. U 17.00h imam taj uzv i taj dan bi trebala početi sa Gonalima,a pošto bi ja te injekcije davala ujutro,neznam što napraviti,koliko amp. itd...a sad to zaboravila pitati sestru

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hmmm
    diphereline? res ima neke cudnjikave lijekove... koji je ekvivalent ovom dipherelinu? decapeptyl?
    dr Reš nudi i decapeptyl, to ostavi na izbor, a sve ga se može pitati, fakat je ok.

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa
    Imamo još jednu trudnicu dr. Reša :D :D
    Ostavljam joj da sama javi sretnu vijest!
    Pa tko je to, ajmo tko je to??????

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pogledajte na odbrojavanju pa će vam sve biti jasno!
    Nadam se da ja prijavljujem samu sebe kao sljedeću trudnicu...

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Na tebe draga moja pada čarobna prašina 100% u to ne sumnjam ni sekundice. Sretno sutra na konzultacijama.

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Od srca ti želim da ti se ispuni želja!
    Ne zamjerite na postu, al kad vidim da imamo istu dijagnozu OAT, moram

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Aaaa, znam tko je, maca2 ti si sljedeća. :D :D

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    Hvala draga!
    Što se naše dijagnoze tiče - uvijek se tješim da ima i gore od toga pa ipak uspiju doći do malog !
    Vodim se za time da u životu nikada ne dobijemo križ koji ne možemo nositi - nisam niti bila svjesna svoje snage dok se nisam morala suočiti s našom dijagnozom prije 1,5g, danas se ponekad divim sama sebi ( baš sam skromna ), a još više svim mojim suborkama koje su u ovome mnogo duže i nikada ne gube nadu - vi ste moji heroji drage moje!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa
    hmmm
    dr Reš nudi i decapeptyl, to ostavi na izbor, a sve ga se može pitati, fakat je ok.
    odicno! sa decapeptylom sam stari frend 8)

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa

Na tebe draga moja pada čarobna prašina 100% u to ne sumnjam ni sekundice. Sretno sutra na konzultacijama.
    hvala!

jezus, nervozna sam ko djevica prije prve sexy noci....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa
    Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    Hvala draga!
    Što se naše dijagnoze tiče - uvijek se tješim da ima i gore od toga pa ipak uspiju doći do malog !
    Vodim se za time da u životu nikada ne dobijemo križ koji ne možemo nositi - nisam niti bila svjesna svoje snage dok se nisam morala suočiti s našom dijagnozom prije 1,5g, danas se ponekad divim sama sebi ( baš sam skromna ), a još više svim mojim suborkama koje su u ovome mnogo duže i nikada ne gube nadu - vi ste moji heroji drage moje!
    ovo mogu potpisati od a do ž. cak i ista dijagnoza

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ups! ti si oat ja sam oa...

(oprostite na ovoliko postova, uzbudenje pred put plus nemogucnost editiranja na ovom forumu)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pinky, nemaj treme ni straha, mi smo to shvatili ko izlet, i zaista je čovjek ok i sve prođe vrlo ugodno.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure koje ste išle kod Reša jeste li kod njega kupovale terapiju, ili kod nas zanima me gdje je isplativije?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

On ima sve kod sebe i pita da li se želi kupi kod njega, ništa ne gura, samo kaže koliko je kod njega i da se provjeri di je bolje za kupit, kod njega su gonali i menopuri po 30 eura, a ja kod nas još nisam provjeravala pa hvala na info ako neko zna točno koliko su kod nas.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage moje

Ja i muz smo odlučili ovi put da bude sve drugačije. Išli smo više ka turisti, super smo se prije svega zabavili, nagustali se dosta toga vidili, čak i u šopingu bili,nikome nismo govorili, i evo ga na uspilo je. Drzin fige da i vama uspije, iman instikt koji me nikad ne varal, bice jos trudnica :D :D :D :D

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam sve kupovala kod Reša ( ima na ovoj temi i cjenovnik koji sam postavila ).
    Kod njega su menopuri 20eura, za gonale ne znam.
    Mislim da je razlika u cijeni zanemariva pa nisam htjela "ganjati" lijekove po ZG već sam sve uzela kod njega.
    Jedini problem je to što ne daje račun za lijekove pa ih ne možeš priložiti kao poreznu olakšicu. :/ A netko je napisao i da može biti problem ako te uhvate na carini s lijekovima bez računa ili recepta ali mi nismo imali problema s tim.

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

jedno pitanje, do sada sam bila na gonalima i dobro sam reagirala, vidim da dr res daje menopure, jel mogu ja ipak gonale ili samo ima menopure? glupo mi se prebacivati ako sam na ove ok reagirala.a mozda su i dosta slicni, prosvijetlite me molim :?

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Možeš birati što hoćeš - on ti preporuči što bi po njemu bilo bolje ali na kraju sama odlučuješ što ćeš za stimulaciju.
    Ja sam u prvom postupku imala gonale i dobila 10js od kojih su se 3 oplodile, u ovom koristila menopure ( htjela probati s njima a i dr. rekao da pokušamo jer i nisam baš sjajno reagirala na gonale ) i dobila 6js od kojih su se 3 oplodile ( gonala sam potrošila 21, a menopura 18 + 3 citrotida ).
    Izgleda da niti na jedne ne reagiram nešto posebno pa ću ako budem morala ići još koji put na stimulaciju ( a ne ću ) tražiti da mi pojačaju dozu - možda da krenem odmah s 3 kom/dnevno ili da mi uvedu i supresiju ( dugi protokol ).
    Uglavnom o svemu se možeš s njim dogovoriti - nije me niti silio da uzmem citrotide već samo preporučio, a na meni je bilo da odlučim hoću li ih kupiti.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

marta26, možda je stvoren krivi utisak da dr reš daje samo menopure, meni ih je preporučio zbog godina, dobro maca2 kaže-on preporuči protokol za kojeg misli da je najbolji prema dobi i prijašnjim rekacijama.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bok

Da li znate, da li dr. Reš radi i inseminacije?
    Ja sam danas nakon HSGa dobila preporuku za inseminaciju, s obzirom na granicni apermiogram dragog, ali kako jos nismo ozenjeni, ne mozemo u Lijepoj nasoj (tj ne mozemo se prijaviti na istoj adresi zbog jednog drugog razloga, ali to nije bitno ).

Dakle, da li itko zna da li dr. Reš radi i inseminaciju?

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

radi inseminacije piše mi na papiru koji imam od njega al nemam pojma kolko košta

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala puno na informaciji.

Na mail odgovara? Nekako mi je lakse sve objasniti u mailu, ali vjerojatno bi sa pozivom islo brze...

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

odgovara al telefonom ti je sekunda ionako će te samo naručiti za konzultacije pa ćeš mu tamo sve objasniti
    sretno!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Boki318, slobodno mu posaljes mail, i meni je bilo tako jednostavnije objašnjavati, a na mail odgovara embriolog, zaista treba provjeriti za inseminacije, a i on na konzultacijama napravi na licu mjesta brzinsku provjeru ejakulata pa ćete se sve tamo dogovoriti.

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

thx cure. maca, pa sta ti je super si draga reagirala na obe injekcije, 10 js je najbolji br, to sto su se samo tri oploditle je vjreovatno zbog spermica, tak je i kod mene bilo drugi put, samo mi dvije morule vratili. drzim fige tebi i svima za veeelike bete!

miška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Cure,danas sam zvala Maribor ali su mi rekli neka zovem u 12 mjesecu jer nema slobodnih termina! Koliko ste vi čekale za te prve konzultacije?

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj miška prvotno napisa
    Cure,danas sam zvala Maribor ali su mi rekli neka zovem u 12 mjesecu jer nema slobodnih termina! Koliko ste vi čekale za te prve konzultacije?
    Oko 2,5-3 mjeseca

miška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Strike,hvala

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pinky, čekamo izvještaj sa konzultacija.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj miška prvotno napisa
    miška oprezno sa takvim izjavama, sad će opet neke po drugim forumima pisat da ih babe radmile s roda plaše!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pinky

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Samo da javim da sam kontaktirala doktora Reša i da rade i inseminacije. Odmah smo dogovorili konzultacije za 2 tjedna, i da cemo tamo dogovoriti koji bi postupak bio najbolji za nas.

Stvarno su brzi, nadam se da ce biti uspjesno

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Boki318 sretno, i javi kad obavite konzultacije, vidjet ćeš da je dr ok i ugodan, pozdrav.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Javljat cu se

Nadam se da ce biti ok, cula sam da dosta kritizira deblje zene, a ja definitivno spadam u tu skupinu, ali i sama znam da je debljina dodatni otezavajuci faktor.

Koji hotel ili hostel bi preporucili u Ljubljani? Za konzultacije mi nece trebati, ali za kasnije postupke vjerojatno hoce.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Boki318, potraži post od lezanke, jako detaljan, opširan i prekrasan post, zaista pomaže svima koji idu tamo. Ja sam tek obavila konzultacije, ali ima puno cura koej su bile tamo, sigurno će se javiti.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    pinky
    nema je do ponedjeljka

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Boki318 prvotno napisa
    Javljat cu se

Nadam se da ce biti ok, cula sam da dosta kritizira deblje zene, a ja definitivno spadam u tu skupinu, ali i sama znam da je debljina dodatni otezavajuci faktor
    a joj nisam znala da i on.... dobro da sam smršavila mislim ga zvati kroz tjedan-dva nadam se da je dovoljno

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

bok cure! eto napokon da se i ja registriram nakon što vas već dugo, dugo pratim. a budući da sam krenula u postupak u Ljubljanu (pri čemu mi je jaaako pomogao ležankin post) podijelit ću sa vama svoje iskustvo.
    prošli tj sam nazvala Lj da se naručim za konzultacije, ali mi je samo neki čovjek (ne znam šta je on tamo) rekao da dodjem u četvrtak oko 11 h (meni super -bio praznik). i jučer sam bila tamo, sestre su me odmah primile i upisale i nakon 5 min čekanja (nikog nije bilo u čekaoni), već sam bila kod dr. Reša. opisala sam mu koje postupke smo prošli na VV, pregledao me na uzv, mm obavio svoje, pogledali njegove (od mm!) spermiće na ekranu i dogovorili ICSI već idući ciklus!

ljubazan je taj doktor, ali striktno služben, sve objasni šta ga pitaš.
    samo, dao mi je za stimulaciju Puregon a ne znam gdje ga mogu nabaviti u zg pa vas molim za pomoć.

sve vas pozdravljam, i svima želim uspješan i plodan kraj godine!

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Jeja dobro nam došla. Evo i ja sam kod dr. Reša, sutra idem na uzv, (11 dc).Neznam za Puregon, nisam ga nikad upotrebljavala, zašto ti je to dao?. Ako nema kod nas za kupiti, vjerojatno imaš kod njega, jesi pitala?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ma spominjao je on meni i cijene menopura i gonala i suprefacta i što on ima kod sebe , što žene kupuju i nabavljaju u italiji ali od silnih info. nisam zapamtila dal ima puregon. menopur ima sigurno. ma sutra ću ga rano ujutro prije posla nazvat i pitati, to je najsigurnije.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Jeja2 prvotno napisa
    ma spominjao je on meni i cijene menopura i gonala i suprefacta i što on ima kod sebe , što žene kupuju i nabavljaju u italiji ali od silnih info. nisam zapamtila dal ima puregon. menopur ima sigurno. ma sutra ću ga rano ujutro prije posla nazvat i pitati, to je najsigurnije.
    Poz Jejo,

Ma evo san pročitala da je i tebi dr propisa purogen, ka i meni. Mi smo odma to u njega kupili, mada je on reka da mozemo kupit po nasen izboru di zelimo.

Stranica 4 od 54 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •