Hej Molu........
ovako...mi smo naše nalaze slali poštom na Mb i to preporučeno uz dopis u kojem navodimo što točno od nalaza šaljemu u prilogu (nalazi SAMO kopije), kratko o našoj dijagnozi, dosadašnjim postupcima te da molimo da nas stave na listu čekanja za postupak te da molim za termin. Nakon možda 2 mjeseca sam dobila dopis da su me primili s datumo primitka mojih nalaza na listu čekanja, da će mi se javiti uskoro za konzultacije, itd.
Ja bih na tvom mjestu naravno, zašto ne, otišla prije Maribora na jedan novozakonski polustimulirani ako upadneš na listu čekanja u nekoj hrv bolnici. Ako prije Mb nisi imala ni jedan stimulirani, ići će ti po nekoj standardnoj šemi stimulacije, uzimajući u obzir godine, dijagnozu, stanje na uzv. itd.....
Mislim da si dobro odlučila za Mb, do tada svakako i u HR treba probati pa makar po ovim uvjetima koji se nude, oni naravno su daleko od optimalnog, oni nisu standardni, ali će i u takvim postupcima sigurno biti trudnoća samo ipak manji postotak plus još taj novi problem s lijekovima i ograničenjem broja postupaka.......