Page 45 of 53 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast
Results 2,201 to 2,250 of 2666

Thread: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Karla 1980....koliko ja znam mora,kad sam ga kupovala u Sloveniji,u apoteci mi je rekla da ide i frižider,a piše i na kutiji da se sahranjujte v hladilniku.....Ja ga držim tako...Neznam onda nakraju kako je ispravno??? ja imam gonal f 900 u penu,već gotov....

Ja nisam nikada koristila Gonal pen, uvijek sam koristila običan i nikada ga nisam držala u frižideru. Pitala i u polikl. IVF, i u Vinogradskoj i u Mb i svaki puta mi rekli nema potrebe ga držati u frižideru. Možda se pen mora držati u frižideru.

Jelena's Avatar

Quote Originally Posted by karla 1980 View Post
    Ja nisam nikada koristila Gonal pen, uvijek sam koristila običan i nikada ga nisam držala u frižideru. Pitala i u polikl. IVF, i u Vinogradskoj i u Mb i svaki puta mi rekli nema potrebe ga držati u frižideru. Možda se pen mora držati u frižideru.
    U principu lijekovi koji su već u otopljenom stanju trebaju biti u frižideru (tako i pen), ovi suhi koji se miješaju neposredno pred korištenje se mogu držati na sobnoj temp. Iako, koliko se sjećam, na PEN-u piše da se smije držati na sobnoj ako se u relativno kratkom roku (mislim mjesec dana ili tako nešto) potroši. Ja sam ga svejedno držala u fridžu, samo sam ga izvadila 15 minuta prije pikanja da se malo zgrije na sobnoj, jer hladni lijekovi peku. Svakom lijeku stoji na deklaraciji kako treba skladištiti.

posalji joj poruku na taj mob i zamoli da ti se javi kad bude mogla da je hitno,mozda je trenutno zauzeta

Quote Originally Posted by ketyy View Post
    posalji joj poruku na taj mob i zamoli da ti se javi kad bude mogla da je hitno,mozda je trenutno zauzeta
    Evo sada je stalno zauzeto pa se nadam da ću uskoro dobiti. Hvala ketyy.

tikica_69's Avatar

Ja brljavim cijeli dan pa odoh izvaditi betu da se ne patim s Utrogestanima. 11 je dan pt i ako se primilo, vidjet ce se....no, ne mogu se otarasiti loseg osjecaja koje mi salje moje 6. culo

Jelena's Avatar

tikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude veliko pozitivno iznenađenje!

Ovaj Mb je postao katastrofa što se tiće komunikacije, u 12. mj. sam svaki puta dobila od prve sestru Jasnu na telefon i relativno brzo odgovor mail-om, a danas ju zovem cijeli dan, sada su mi dali već treći broj tel., no ni tamo se ne javlja, zauzeta je. Što se to s njima događa?!?!?!

Marnie's Avatar

Ovaj Mb je postao katastrofa što se tiće komunikacije, u 12. mj. sam svaki puta dobila od prve sestru Jasnu na telefon i relativno brzo odgovor mail-om, a danas ju zovem cijeli dan, sada su mi dali već treći broj tel., no ni tamo se ne javlja, zauzeta je. Što se to s njima događa?!?!?!
    Zatrpali smo ih mi iz Hrvatske . Nadam se da će se što prije uhodati s ovakvom gužvom i da će opet funkcionirati kako treba.

Tikica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pozitivnu betu!

GIZMOS's Avatar

Tikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude veliko pozitivno iznenađenje!

To je nažalost istina. Na onim uputama piše da slobodno zovemo i pitamo sve što nas zanima...a s druge strane, dobiti ih u trenutku kad su nam potrebni je nemoguća misija. Samo kada bi na tome malo proradili uštedjeli bi nam velike doze živaca.

Quote Originally Posted by GIZMOS View Post
    To je nažalost istina. Na onim uputama piše da slobodno zovemo i pitamo sve što nas zanima...a s druge strane, dobiti ih u trenutku kad su nam potrebni je nemoguća misija. Samo kada bi na tome malo proradili uštedjeli bi nam velike doze živaca.
    Tako sam tužna, konačno dobijem na onaj fiksni broj i kažu mi da je otišla kući, radila je do 15, zovem ju na mob. kažu mi da nije na tom broju i da ni sutra neće biti. Ne razumijem, totalno sam zbunjena... i razočarana, još nisam ni krenula a već problemi sa banalnim pozivima . Ako se cijeli postupak budem morala tako boriti s njima podivljat ću!!!

aleksandraj's Avatar

Quote Originally Posted by tikica_69 View Post
    Ja brljavim cijeli dan pa odoh izvaditi betu da se ne patim s Utrogestanima. 11 je dan pt i ako se primilo, vidjet ce se....no, ne mogu se otarasiti loseg osjecaja koje mi salje moje 6. culo

Pa zar ti nije rano za betu...od srca ti zelim pozitivnu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tikice, chill izdrzat ces jos ih i ta 2, 3 dana do bete

Da,Jelena mislim da si u pravu,piše na kutiji da se drži u frižideru...ali u uputama za korištenje,spominje se i da može biti na sobnoj temp.ako se odmah troši...tako nešto,,,na slovenskom su mi upute,pa bi morala sjesti i dobro ih pročitati....Uglavnom nije pogrešno ako se drži ili vani ili u frižideru.....treba se izvaditi malo ranije van....da nepeče ,tako je....

GIZMOS's Avatar

Karla1980, ti si ponovo u akciji?! Pa to je super i ovaj put mora biti uspjeha...drugo ne prihvačamo.

Tikica69, samo hrabro, brljavljenje može biti i jako dobar znak i držimo i fige da bude upravo tako!

Rozalija i Suzanaab............sretno i vama i neka vas ravesele lijepe bete

Ketyy, evo malo podrške za hrabrost. Ipak je to prvi gonal pa očekujem detaljan izvještaj

ina33's Avatar

Pošaljite Jasni i mail, odgovara iza 20 h najčešće. Mail adresa je ona službena.
    Last edited by ina33; 01.03.2010 at 16:39.

Evo idem odmah kući slati mail. I mislila sam ujutro poslati mail ali sam odustala jer vidim da i na mailo-ove duuugo odgovara, mislila sam prije ću je dobiti na tel.

Jelena's Avatar

karla 1980, možda sestra Jasna ima iznimno nekih obaveza. Ako je razlog što smo ih pretrpali, onda bi stvarno trebali još nekoga uzeti da hendla nas, jer nije sve u dobrom laboratoriju.

Gabi25's Avatar

Hm, ne odgovaraju ni na mailove, ja svoj odgovor čekam već tjedan i pol. Poslala upite na 2 maila koja sam našla na netu

Evo poslala sam mail pa vam javim ako mi odgovore danas, ako ne sutra opet sjedim na telefonu
    Žalosno što sve moramo proći, kao da nam rade besplatno!

Mali Mimi's Avatar

Slazem se Karla ta zbrda - zdola administracija i nejavljanje na telefon i mailove me izluđuje totalno, da nema pozitivnih komentara s ovog foruma ja bih odustala i otišla kod nekog drugog. Mislim em čekaš godinu dana da te prime i onda još zaj.... s tom administracijom al sve dobro naplate tu se neće zeznut.
    Evo već u ovih pol godine koliko čekam drugi put da su zaribali nešto na mom slučaju

Ma ja imam odlično iskustvo iz prošlog postupka s njima! Zaista nije bilo nikakvih problema u komunikaciji i čak sam se čudila curama koje su pisale da imaju problema stupiti u kontakt s njima (čini mi se da je ta loša komunikacija počela poslije Nove godine).
    Ali tješim se da je u prošlom postupku komunikacija bila odlična a postupak nije uspio, pa možda ovoga puta bude obrnuto

BlaBla123's Avatar

Poz,
    Posto imam konzultacije u Mb u 4-tom mjesecu planiram nociti 1 noc; da li gosp Stanko prima na tako kratko? Da li neko od vas ima link gdje mogu vidjeti smjestaj?

Hvala

s

rozalija's Avatar

Ma ja imam odlično iskustvo iz prošlog postupka s njima! Zaista nije bilo nikakvih problema u komunikaciji i čak sam se čudila curama koje su pisale da imaju problema stupiti u kontakt s njima (čini mi se da je ta loša komunikacija počela poslije Nove godine).
    Ali tješim se da je u prošlom postupku komunikacija bila odlična a postupak nije uspio, pa možda ovoga puta bude obrnuto
    Karla ti opet u akciju u Mb? Kako si uspijela dobiti ponovni termin u tako kratkom roku, pa nisi davno bila u Mb? Jeli sada skraćen period čekanja za naredni postupak? Kada sam bila u Mb nešto sam načula od sestre M. da bi ako nam sada ne upali mogli opet doći na red za nekih 6 mjeseci. Ima li još ko kavu informaciju o tome.
    Karla od srca ti želim da ovaj postuapk bude pun pogodak i da ti donese malog bebača. Sretno draga moja!

corinaII's Avatar

Evo drage moje i ja vam se pridružujem i svoju sreću krećem tražiti u Sloveniji. Jučer sam izašla iz bolnice,po drugi put vanmaterična trudnoča- odstranjena obadva jajovoda.
    Danas sam se mailom čula s dr.Reš rekao mi je da mu se javim za 2mj radi laporoskopije koja mi je napravljena pa da možemo odmah početi s konzultacijom a i postupkom.
    A u međuvremenu ču skupiti jednu ljepu fasciklicu papira i sve to poslati poštom u Maribor pa ču valjda i tamo dobiti svoj termin.....

Evo primila sam prvi gonal i stvarno nista nisam osjetila puno puno bolje od decapeptyla,nije me ni zapeklo,a i iglica je skroz mala.

Drage moje vjerovatno ćete mi se smijati ali ja sam već nekih tri sata tu i čitam vaše priće. Naime, nakon dugog i preteškog puta odlućila sam se na IVF. Na forum sam došla jer sam još u fazi kad želim odlučit definitvno u kojem smijeru da usmjerm svoje snage ali čitajući vaše postove, upoznavajući vas odlučila sam se registrovati. Moja situacija ukratko ... sve ok, maternica, jajnici ali jajovod jedan nemam a drugi ... ne služi ničemu i sada pokušavam odlućit gdje da se uputim, Maribor, Ljubljana ... Za sada toliko malo samo da se predstavim a nadam se da ćemo dugo, ugodno i korisno tipkati.
    Veliki pozdrav i puno sreće svima a ako netko ima kakav savjet za početnika slušam .

taca70's Avatar

Evo mene s 1. UZV iz Mb.Za manje od sata koliko smo bili u cekaoni stiglo je 12 parova iz Hr, totalna ludnica.Dobila sam po 4 Menopura i za 9 dana na UZV.

pčelica2009's Avatar

i ja stigla sa 1.uzv -5 dana po 3 gonala pa onda 2.U slijedeći ponedjeljak 2.uzv.Dojmovi-sve naj-naj.
    ketty-imaš pp.
    Last edited by pčelica2009; 01.03.2010 at 22:17.

Sestra Jasna mi odgovorila na mail, samo kratko, da mi sutra šalje upute. Nadam se da će sve biti OK i da uskoro krećemo

Sestra Jasna mi odgovorila na mail, samo kratko, da mi sutra šalje upute. Nadam se da će sve biti OK i da uskoro krećemo
    ž

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobitnog slovenca ili slovenku!

Hvala ti draga i ovdje na lijepim željama! Ti si svoj san ostvarila, a sada ja idem po svoj.

Jelena's Avatar

Quote Originally Posted by taca70 View Post
    Evo mene s 1. UZV iz Mb.Za manje od sata koliko smo bili u cekaoni stiglo je 12 parova iz Hr, totalna ludnica.Dobila sam po 4 Menopura i za 9 dana na UZV.
    taca70 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage. Mooožda slučajno nakon transfera, dok odmarate u bijeloj sobi bude kakva dobra atmosfera da se pokupe parafi od prognanika na jednu veću razglednicu. Ja sam jednom (od 4 puta) imala super ekipu, ali su sve bile Slovenke osim mene. Tada smo bile 100% ženska ekipa, muški su bili vani. Kad su većinom Hrvati, oni se znaju stisnuti, svaki par za sebe, i nema međusobne komunikacije.

Inače, što mi smeta u tim hrvatskim kombinacijama, što muški sjede u toj sobi za odmor i onda se žene idu presvlačiti u WC, uz tako krasan prostor. WC je prilično mali, prolazan prema susjednoj bolesničkoj sobi, u njemu stoji i prljavi veš i OK je prije transfera tamo se ići presvlačiti, ali nakon transfera, nema potrebe za takvom gimnastikom. Ja sam probala intervenirati zadnji put kad je jedna cura krenula presvlačiti se u WC nakon transfera, da neka ne ide tamo, nego da se komotno presvuče tu na foteljama, da će muški sigurno izići. Ona je sramežljivo rekla da nema veze, da može ona i tamo i samo je MM izišao, ostali su mutavo, bez komentara ostali sjediti. Odmah iza nje su još dvije cure šutke otišle se presvući u taj fuj WC. Ja sam bez uzrujavanja odlučila presvući se na foteljama, bili oni unutra ili ne (mislim da tko god se bavio sportom nema problema s tim), ali su i tako svi kad su se žene obukle otišli pa sam sama ostala.

Sad mogu reći nakon 4 transfera, da je to česta praksa. Samo to jednom kada smo bile Slovenke i ja, samo tada su muški pristojno izišli i pustili nas da se komotno na foteljama presvučemo.

Quote Originally Posted by Jelena View Post
    taca70 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage. Mooožda slučajno nakon transfera, dok odmarate u bijeloj sobi bude kakva dobra atmosfera da se pokupe parafi od prognanika na jednu veću razglednicu. Ja sam jednom (od 4 puta) imala super ekipu, ali su sve bile Slovenke osim mene. Tada smo bile 100% ženska ekipa, muški su bili vani. Kad su većinom Hrvati, oni se znaju stisnuti, svaki par za sebe, i nema međusobne komunikacije.

Inače, što mi smeta u tim hrvatskim kombinacijama, što muški sjede u toj sobi za odmor i onda se žene idu presvlačiti u WC, uz tako krasan prostor. WC je prilično mali, prolazan prema susjednoj bolesničkoj sobi, u njemu stoji i prljavi veš i OK je prije transfera tamo se ići presvlačiti, ali nakon transfera, nema potrebe za takvom gimnastikom. Ja sam probala intervenirati zadnji put kad je jedna cura krenula presvlačiti se u WC nakon transfera, da neka ne ide tamo, nego da se komotno presvuče tu na foteljama, da će muški sigurno izići. Ona je sramežljivo rekla da nema veze, da može ona i tamo i samo je MM izišao, ostali su mutavo, bez komentara ostali sjediti. Odmah iza nje su još dvije cure šutke otišle se presvući u taj fuj WC. Ja sam bez uzrujavanja odlučila presvući se na foteljama, bili oni unutra ili ne (mislim da tko god se bavio sportom nema problema s tim), ali su i tako svi kad su se žene obukle otišli pa sam sama ostala.

Sad mogu reći nakon 4 transfera, da je to česta praksa. Samo to jednom kada smo bile Slovenke i ja, samo tada su muški pristojno izišli i pustili nas da se komotno na foteljama presvučemo.
    Kako si samo pogodila u sridu! Mene je to "držanje žene za suknjicu" u bijeloj sobi izluđivalo. Moj MM si je našao "frenda" i otišli su na kavu, a većina drugih je ostala sjediti u bijeloj sobi a mi smo se morale ići presvlačiti u taj hodnik-wc. Na to sam doslovno poludila .

Osoblje foruma Kadauna's Avatar

Drage cure, samo sam vas htjela podsjetiti da se iz Maribora i LJubljane javite razglednicom našem ministru i prof.Š.

http://www.roda.hr/forum/threads/499...glednice/page3

GIZMOS's Avatar

Obavezno Kadauna! Cure, Taca70 i Pčelica jeste si vi same odabrale ljekove ili je doktor preporučio gonal ili menopur jučer na prvom ultrazvuku?

Jelena's Avatar

Ne znam da li sad previše filozofiram, ali meni se čini da je baš ova naša komunikacija na forumu i s nekima izvan foruma, pogotovo one mjesečne kavice, da je kod mene baš to presudno da nemam problema live komunicirati na tu temu (nekada mi se samo ne da, ali mi nije neugodno), dok ovako u čekaonicama vidim da su neki dosta sramežljivi, pogotovo muške polovice.
    Zato svima jedan virtualni

GIZMOS's Avatar

I to je dobro znati...mada još uvijek nemam ni predodžbu o toj bijeloj sobi, osim onog što sam od ine33 pročitala. Super će biti ovaj mjesec pratiti toliko mariborčanka (ketyy, taca70, pčelica2009, enca77, karla 1980, zvjezdica 2...) ma sigurno sam još koga propustila, ali u svakom slučaju će biti veselo i imat ćete se priliku sresti, družiti...Rozalija i Suzanaab....vi brojite sitno do bete-bit će to ok sigurno!

Ima netko da ide 29.03. na prvi uztrazvuk? Marnie? Gabi? Još netko?

GIZMOS's Avatar

Jelena nije tako samo u mariboru, sječam se ja i mojih čekanja na preglede u Rijeci...često je u čekaoni vladao muk, svatko u nekim svojim mislima i toliko puta sam žudila da se netko obrati, da krene razgovor samo da se razbija ta "strašna" tišina...Kada sam stekla dovoljno staža i probila tu granicu sramežljivosti onda sam ja kretala sa razgovorom, onako, bez srama, i ostala iznenađena koliko si toga imam za reči s nekim koga prvi put sretnem. Često stekneš dojam da se znate sto godina samo zbog problema kojeg dijeliš s nekim...

Marnie's Avatar

Meni će prvi UZV biti negdje oko 14.-15. 03. (naravno uvijek kada ne treba mi pada na vikend)

Gabi's Avatar

29.03. ...vidimo se.
    Da li trebam nazvati sestru Jasnu i pitati u koliko sati da dođem taj dan na uzv ili će mi ona sama poslati mail ili sms? Ne bih im htjela dosađivati jer znam da su zatrpani pozivima. Da li ste javljale početak uzimanja kontracepcije kao što piše u prokolu. Ja sam poslala samo sms jer je bio vikend.

Quote Originally Posted by Gabi View Post
    29.03. ...vidimo se.
    Da li trebam nazvati sestru Jasnu i pitati u koliko sati da dođem taj dan na uzv ili će mi ona sama poslati mail ili sms? Ne bih im htjela dosađivati jer znam da su zatrpani pozivima. Da li ste javljale početak uzimanja kontracepcije kao što piše u prokolu. Ja sam poslala samo sms jer je bio vikend.
    Ja sam i za termin UZV-a i za početak uzimanja kontracepcije zvala sestru Jasnu.

GIZMOS's Avatar

Quote Originally Posted by Gabi View Post
    29.03. ...vidimo se.
    Ja sam mailom potvrdila prvu kontracepcijsku pilulu i tražila sam termin za prvi uzv. Rekla je da dođem u 18:00 sati u Novoj vasi. Ako ne tražiš termin vjerojatno će mislit da ćeš uzv napraviti kod kuće pa je bolje pitati...(odgovor sam dobila nakon 2-3 dana)

GIZMOS's Avatar

Karla1980, ja i ti imamo sličan protokol. I meni je zadnji dan kontracepcije 24.03. (sa decapeptylom počinjem 15.03). Jedino nam se termini uzv-a nikako ne poklapaju. Meni je na protokolu prvi uzv 29.03. pa 06.04. pa 08.04 i planirana punkcija 10.04. Jesu ti poslali baš protokol ili ti je sestra Jasna termine napisala u mailu? Šta ste dogovorili za stimulaciju? Hočeš opet uzimat gonale ili? Ti si bila super reagirala na malo gonala...

Rozalija, moje čestitke od još jednom! Suzanaab, nadamo se i tvojoj lijepoj beti danas ! Ketyy samo da ti !

Karla1980, ja i ti imamo sličan protokol. I meni je zadnji dan kontracepcije 24.03. (sa decapeptylom počinjem 15.03). Jedino nam se termini uzv-a nikako ne poklapaju. Meni je na protokolu prvi uzv 29.03. pa 06.04. pa 08.04 i planirana punkcija 10.04. Jesu ti poslali baš protokol ili ti je sestra Jasna termine napisala u mailu? Šta ste dogovorili za stimulaciju? Hočeš opet uzimat gonale ili? Ti si bila super reagirala na malo gonala...

Rozalija, moje čestitke od još jednom! Suzanaab, nadamo se i tvojoj lijepoj beti danas ! Ketyy samo da ti !
    Pošto sam ja već bila u postupku kod njih sestra Jasna mi je poslala mail sa terminima i uputama. Meni isto nije jasan taj UZV, rekla mi je da kontrolni UZV napravim između 24. i 26.03. i ako je sve OK da s injekcijama počinjem 29.03.
    A u prošlom postupku sam (ako se dobro sjećam) na dan kontrolnog UZV-a počela
    sa Gonalima i sada mi to nije jasno.
    Za stimulaciju nisam ništa još dogovarala i baš sam o tome razmišljala sinoć. Možda najbolje da idem opet s Gonalima (u svim postupcima do sada sam uzimala Gonale). Prošli puta sam primila 18 Gonala i imala 11 js, mislim da je to OK? Šta ti misliš da li da uopće postavljam pitanje koju stimulaciju uzimati ili da se odmah odlučim za Gonale.
    I imam još jednu nedoumicu, naime, željeli bi ovoga puta da nam ostane smrzlića. I sada ne znam kako da to riješim?

matto's Avatar

Na postupke idem u Split, ali ponekad pročitam vaša iskustva u Mariboru, a ovo u muškarcima u sobi za presvlačenje ponukalo me da i napišem komentar o nepotrebnoj gužvi koju stvaraju na takvom mjestu a i u čekaonicama,
    Meni ponekad smetaju i u čekaonicama, kada vidim da muževi od nekih pacijentica bezobrazno sjede dok recimo trudnice stoje i tako čekaju na pregled, diže mi se kosa na glavi.
    Mi smo trenutačno u Cito poliklinici u Splitu kao doma, mislim toliko smo se udomaćili da malo treba da provirim biolozima u laboratorij, šalim se naravno...
    i samo je na početku mm bio sa mnom u čekaonici jer nismo imali pojma kako to izgleda. No sada dok sam ja na UZV prošeta, popije kavu u obližnjem kafiću, pročita novine, a u čekaonici najviše vremena provodi jedino na dan punkcije, kada treba dati svoj prilog,
    mislim možda neke žene žele da ih mužići drže za ručicu, a meni osobno smeta da njihovi muževi zure u moj stomak dok me sestra bocka menopurima, i znam ja da su oni jako biti u cijeloj priči, ali na kraju ne trebaju oni ostati trudni nego žene, pa bi trebali imati obzira i učiti sve kako bi postupak bio manje stresan
    možda je malo off topic ali nisam mogla ostati ravnodušna, svim curama želim puno sreće u postupcima, a
    ovih dana najviše mislim na Rozaliju, i s čekam sutrašnju troznamekanstu betu

taca70's Avatar

Jelena, mogu samo potpisati sve ovo sto si gore napisala.Znas da sam uvijek za action pa cu rado pripremiti razglednicu.Inace sto se tice komunikacije, meni malo idu na zivce ti slabokrvni pacijenti jer bi i njima bilo lakse da se otvore ali valjda nekima to slabije ide.U biti, ja sam kroz MPO upoznala svoju komunikativnu stranu jer samo s toj temi nemam problema pricati s nepoznatim ljudima.Cak sam nakon jednog transfera toliko brbljala 2 sata da su me cure po tome zapamtile a inace sam uvijek .

Curke koliko dugo može utrogestan odgoditi menstruaciju? meni je danas 33 dan ciklusa (12 dpt) i uglavnom mi nikada ne kasni; dapače često zna doći oko 26-28 dc. Simptoma nemam nikakvih pa čak ni bolne grudi. Samo tu i tamo probadanje u jajnicima.

rozalija's Avatar

Quote Originally Posted by Suzanaab View Post
    Curke koliko dugo može utrogestan odgoditi menstruaciju? meni je danas 33 dan ciklusa (12 dpt) i uglavnom mi nikada ne kasni; dapače često zna doći oko 26-28 dc. Simptoma nemam nikakvih pa čak ni bolne grudi. Samo tu i tamo probadanje u jajnicima.
    Meni je uvijek takva situacija bila sve dok koristim utriće menzes sigurno neću dobiti, kada prestanem sa utrićima u roku od 2-3 dana dođe mi menzes. Meni je dan 34 dan ciklusa i 13dpt cicke me bole od ovih utrića i imam filing da ću svakog momemta procuriti a sutra mi je beta i jedva čekam da sve prođe da se riješim ove agonije koja me stiska, pa šta bude neka bude.

rozalija's Avatar

A joj cure za to sjedenje mueva u bijeloj sobi mogu slobodno reći da je u ovoj našoj ekipi stvarno sve bilo full dobro tako su se naši mužići dobro poklopili, prvo su bile zajedničke kavice u obližnjim kafićima i ono znaš hajde stavi na taj par 1. na taj 1X a na ovaj 2. Čak je meni moj muž prizno kako su rekli vidi nas žene nam leže pod anestezijama na punkciji a mi nabadamo za koga igrati na kladionici. nijedan ama baš nijedan od muževa nije bio u bijeloj sobi tako da smo mi komotnjak se moglo lijepo presvući bez odlaska u onaj mali WC.

Page 45 of 53 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast