Ma, nemojte me krivo shvatiti, ja sam za to da muževi tamo sjede (ako to par želi), ali da znaju kad je pristojno da iziđu, odnosno da se ne idu žene sramežljivo ko janjci u WC, a oni prčkaju po svojim mobitelima, kad mogu na 5 minuta izići van, a što će poslije ovisi o trenutku i inspiraciji svakog para. Različiti su muževi i ja svog nikako ne želim pretvoriti u donatora sperme. I ja sam jedna od onih koja voli da je muž tu. Zato mislim da je to naša krivica, jedini put kad nije bilo Hrvata osim nas, nije bilo tog problema. Kad sam zadnji put reagirala, jer sam već bila "ko doma" u toj priči, jednako veliku grešku su napravile te žene što su tako šutke, glavom u pod, jedna po jedna otišle na presvlačenje u WC, a muški nisu dignuli glavu s Jutarnjeg ili sa svog mobitela. I u toj prostoriji ima 3 fotelje na 1 čovjeka, tako da u Mb gužva definitivno nije problem kao u našim čekaonicama. Pisala sam već na manifestu prognanika, jedan od razloga zašto smo se mi odlučili za Sloveniju je što se kod nas muškarce svodi na donatore sperme, a sve se ostalo pregovara sa ženama. MM i ja smo definitvno tim.
taca70, kad sam bila sa Slovenkama sam se s njima zezala, druga sam dva puta moderirala, ali zadnji put mi se nije dalo. Samo sam jednom u čekaonici u ambulanti srela jednu našu forumašicu, ne znam čita li nas još, ako da![]()

pa da to radimo zajedno, al sigurno nije ok da u nekim situacijama smetaju, kao što je presvlačenje ili sjedenje dok trudnice stoje.

hvala ti.