Stranica 48 od 54 PrviPrvi ... 384647484950 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sve ćeš saznati u toku, samo da znaš, ako nisi čitala, kod njega nema anestezije, ne znam kako si dosad bila na punkcijama, al izdrži se.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure

Evo ja se polako spremam jer mi krecemo za Mb u ponediljak rano ujutro i ostajemo sve do kraja tako da ako imate koji pametan savjet sta bi trebala ponit kad bude punkcija i transfer u bolnici...ili nesto drugo...dobro bi mi doslo
    Uzeli smo neki apartman uspili rezervirat preko nekih prijatelja za 50 eura sa doruckom,mislim da je blizu centra.
    Sestra Jasna mi nije poslala gdje je prvi uzv,ja sam na konzultacijama bila na onoj adresi -cestra proleterskih brigada,je li to ta bolnica i hoce li mi tamo davat inekcije posto ih ne dajem sama.
    Je li sigurno da cu dobit anesteziju,mislim ako trazis je li dobijes?
    Sta mi od ljekova treba,nosim decapeptyle i gonale,je li mi jos sta treba ili ce mi oni tamo dati?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sorry tek sada vidim tvoju objavu .

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Rozalija Bravo ~~~~~ ČESTITKE ~~~~~~

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

KETYY-i ja sam od ponedjeljka tamo.pitala sam za anesteziju-bez problema dobiješ.Možeš si ponijeti papuče,spavaćicu za aspiraciju i transfer.Bilo bi dobro da nazoveš za uzv gdje će biti jer ja sam sada bila u Novoj vasi.Da.Traži od svog ginekologa recept za utrogestane jer će ti od punkcije trebati-barem 2 kutije za početak

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pcelice poslala mi je sad mail sestra Jasna da je adresa na njihovoj stranici, tamo pise ljubljanska 5,je li onda to di si ti bila?

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo da vam javim dobre vijesti iz Mb, bila sam danas u Mb riješiti neke stvari prije postupka , a poslala sam papire krajem sedmog mjeseca prošle godine i dobila prije tjedan dana papir da nam je termin 6 mjesec i danas u Mb sestra Jasna me pita da li hoću ići u 5 mjesecu, naravno pristala sam na termin dobila odmah protokol i od sutra sam na kontracepciji.

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Odlično sbonetic, jako lijepe vijesti! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan postupak.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

super Sbonetic, odlično mi je kako je počelo u SLO ovo prijevremeno upadanje u postupke ) nadam se da je istina da će pojačati kapacitete i da će generalno vrijeme čekanja pasit u SLO.... SBoentic, SRETNO

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mare,prag boli mi je dosta visok tako da nemam straha.a i u Rijeci sam prvi put dobila samo neku inekciju (al nije niš djelovalo), a imala sam mislim 10 folikula. A drugi put bez ičega 9 folikula.boljelo je, čak me poslije još 2-3 dana boljelo, al izdržala sam. sad jedva čekam da krenem u novi postupak, jer to čekanje mi je koma, vrijeme jednostavno leti...i nije na našoj strani...

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ketyy prvotno napisa Vidi poruku
    Pcelice poslala mi je sad mail sestra Jasna da je adresa na njihovoj stranici, tamo pise ljubljanska 5,je li onda to di si ti bila?
    Ne-ti ideš onda u bolnicu.Ovo u Novoj Vasi je kao Dom zdravlja.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj karla 1980 prvotno napisa Vidi poruku
    Odlično sbonetic, jako lijepe vijesti! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan postupak.
    super!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ketyy, ako ideš u bolnicu na UZV, onda moraš u podrum zgrade i kojoj je ginekologija (imaš ju na slici na njihovoj web stranici), bolnica je kompleks više zgrada, kao npr. Vinogradska kod nas. Moj savjet je još da na punkciju i transfer ponesete neki ogrtač (bademantl) i debele sokne i da, ponesite utrogestane. Može ih se i bez recepta dobiti, nisu baš skupi, možda 30tak kuna. Možda je dobro i kakvu flašicu s vodom imati za poslije kada se odmarate u bijeloj sobi. Iako, ima tamo i za kupiti na aparatima pa vam muževi mogu donijeti, ako budete žedne.

SRETNO!
    Posljednje uređivanje od Jelena : 04.03.2010. at 07:25

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super, sbonetic, sretno !

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Žene samo još jednom stvarno veliko hvala na svim ovim informacijama, puno je lakše kad imaš gdje sve pročitati ...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sbonetic, to je SAVRŠENA VIJEST!!! Mi idemo u ponedjeljak u Maribor na konzultacije, ne želim se ni nadati takvom ishodu. Dobro, možda ipak samo malo

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

sbonetic, sretno!ksena28~~~~~~~~~~~~za skori "upad" u postupak!

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ksena28 vjerujem da ćeš upast ranije, mene je Jasnino pitanje totalno iznenadilo i još mi je odmah napisala protokol a ja taman dobila u Mb menstruaciju i sve se lijepo poklopilo.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    ... ne želim se ni nadati takvom ishodu. Dobro, možda ipak samo malo

~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    sbonetic, to je SAVRŠENA VIJEST!!! Mi idemo u ponedjeljak u Maribor na konzultacije, ne želim se ni nadati takvom ishodu. Dobro, možda ipak samo malo
    Sretno draga moja na konzultacijama, vidiš kako je krenulo sa Mariborom ja vjerujem da ćete i vi biti pozvani da odete ranije u postupak.
    Sbonetic sretno u Mb.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Rozalija????????????????????aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ksena, nadaj se jer imaš razloga! Definitino su skratili čekanje na postupke. Mislim da se sada čeka 9-10 mjeseci. Mene su čak i prije odrađenog FET-a stavili na listu za novi postupak za ne daj Bože! I to za manje od godinu dana od odrađenog.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cure, koje idete u Slo u postupak,možete se, molim vas, potpisati na ovu listu
    Hvala

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Obzirom da se zadnjih dana ovdje puno piše o skraćivanju čekanja na postupak, naravno da sam se i ja usudila poveseliti da ću termin dobiti ranije. Ali eto danas sam dobila dopis iz Maribora gdje me obavještavaju da imam termin u 12/10. Papire sam poslala u 12/09. Mislim to sam unaprijed i očekivala ali ove vaše vijesti su me malo oraspoložile i dale mi nadu Pa sam sad malo tužna

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo došla i ja malo pozdravit cure u slovenskom điru. sad sam malo više fokusirana na topić Ri, jer do Mb imam ja još vremena. rozalija čestitam na beti i sretnooo.
    gaia, primjetila sam tvoja pitanja. bila sam kod Reša prošle godine pa mi je dosta friško. nas nije tražio niti jedan nalaz. sječam se da sam bila pripremila sve nalaze, iskopirala, a da ih nije doslovce niti pogledao. samo spermiće mm na ekranu i meni uzv. pozitivna je stvar šta ćeš kod njega sve super brzo obaviti. on jednostavno šiba ko na traci (što mislim da je super), pa budi spremna na takav pristup. dobro se pripremi sa pitanjima jer ako ti njemu ne postaviš ni jedno isto toliko ćeš i dobiti, ništa. mislim da je potrebno na takve stvari upozorit. mi smo nakon prvih konzultacija bili prazni totalno. poslije sve super, skužili način pa smo odlično funkcionirali, jer doktor je super, samo je jednostavno takav...super brz. vidim da ste već bili u Ri pa imate iskustva, nešto ste već prošli, malo probavili stanje, pa niste toliko uplašeni i izgubljeni, ali parovi koji 1.put idu kod njega nije im laka. eto toliko...
    želim puno sreće svim curama u kojoj god fazi postupaka bile!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

gaia kad krećeš kod dr. Reša?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

loks, ja sam već nekoliko puta pisala da je meni dr Reš na konzultacijama ispregledao sve nalaze koje sam imala, i unio u karton, jer mi je to bio 1. IVF, a to smo uspjeli zaključiti da kad je neko već u MPO pogonu-samo pregleda kakva je dotad bila stimulacija i ako misli da treba-iskorigira, i sami su rekli da su do ovog zakona naše bolnice radile dobro i mislim da zapravo ima povjerenja u dotad učinjeno i samo nastavi dalje, to je moj utisak.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tikice baš mi je žao što nije uspjelo

Rozalija tebi čestitam

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mare41, da sjećam se da si ti pisala o tom svom iskustvu i zato sam bila zbunjena, ne znam onda koji je razlog da nama nije ništa pogledao a bio nam je 1.postupak. ne reagira doktor uvijek isto pa je upravo zbog toga dobro podijeliti iskustva

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mare41, ti si sad u postupku ili ste već završili kod dr.Reša...kako je prošlo...nisam dugo bila na ovoj temi pa mi je promaklo?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ma loks, kad sam došla drugi put k njemu, točno je znao di smo stali i šta treba, i sve se sjećao od prije 2 mjeseca, valjda zato jer sam raritet u ovim godinama, a ne ide, al još se ne damo, tebi draga držim fige, pusa

pcelicamaja

Početno

Pozdrav curke!
    Imam pitanjce!
    Započela sam s decapeptylima-10 komada (upravo dobila mengu), estradiol je visok, folikuli veliki i rečeno mi je da nastavim sa supresijom i decapeptylima i ništa od 3 faze , tj. gonala zasad...
    pomoć....

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure jel mi može reći netko koliko novaca treba ponijeti sa sobom kad se ide na prve konzultacije u MB?

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure jel mi može reći netko koliko novaca treba ponijeti sa sobom kad se ide na prve konzultacije u MB?
    Ja sam prve konzultacije imala u ambulanti u Novoj Vasi i platila sam samo 50 EUR ultrazvuk, jer me je dr. V. pregledao. E, sad nisam sigurna što ako te ne pregleda, da li svejedno plaćaš 50 EUR ili ništa.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da, plati se 50 eura i ovak i onak.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Super, hvala!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

tigrical, mi se spremamo za 10 dana na prve konzultacije.baš me zanima kako će to izgledati.
    a šta se tiče doktora, ma ja sam već navikla na takve, da ne govore previše.ali, samnom je uvijek moj notesić...u slučaju da se nešto ne sjetim pitati...
    Tako sam na moj prvi IVF došla sa pitanjima u notesu, a sestra se nasmijala i rekla "ma najviše volim takve, sa blokićima.." Ma mislim da je više-manje kod svih slično, ako sam ne pitaš rijetko će se netko malo više s tobom pozabaviti.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

gaia mi krećemo za cca mjesec dana kod dr. Reša. Odgovorit će ti on sve što ga pitaš, ali moraš pitati. Ja sam mu stari pacijent, pa više ne idem na konzultacije, nego samo dođem 8 dc na utz. Sretno!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure prijavljujem pozitivnu betu; 13 dpt 2 blastice iznosi 668 ne mogu doći k sebi i vjerovati da je uspjelo. Dali ova brojka znaci da bi mogli biti bluzanci? Sta mi je ciniti dalje? Tako sam uzbuđena. Puno srece svima i Mislim da je Maribor super odabir; meni eto upalilo iz prve!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Suzanaab prvotno napisa Vidi poruku
    Cure prijavljujem pozitivnu betu; 13 dpt 2 blastice iznosi 668 ne mogu doći k sebi i vjerovati da je uspjelo. Dali ova brojka znaci da bi mogli biti bluzanci? Sta mi je ciniti dalje? Tako sam uzbuđena. Puno srece svima i Mislim da je Maribor super odabir; meni eto upalilo iz prve!
    ajme prekrasno, čestitam. Ja sam imala betu 550, 14 dpt 3 blastice i bili su blizanci. Želim ti prekrasnu i urednu trudnoću
    ...a ja sam odlučila poslati papire za Maribor, danas sve trebam kopirati pa šaljem danas ili u ponedjeljak. Trenutno nemam love, ali budem valjda skupila do termina
    svima puno uspjeha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

čestitke Suzanaab Maribor čuda čini

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Suzanaab ajme draga čestitam!!!!!!!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Suzanaab čestitam na prekrasnoj beti. Bravo za Maribor.
    U ovoj našoj grupi koja je bila zajedno na punkciji od nas 10 žena za 6 ih već znam da su trudnice, pa Veljko je čuda našoj grupi uradio.Bravo za Veljka i njegovu ekipu.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

A da napomenem niko iz grupe nije imao ni jedan jedini zamrznuti embrij.

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Suzanaab čestitam!!!
    Bravo za Maribor
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše Mb pikalice: Taca, Kadauna, Pčelica,...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Gabi prvotno napisa Vidi poruku
    Suzanaab čestitam!!!
    Bravo za Maribor
    X

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Suzanaab, cestitam i sretno do kraja.Ovdje je opet postalo veselo, samo da tako i ostane.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Suzanaab čestitam!!!
    Bravo za Maribor
    X

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    U ovoj našoj grupi koja je bila zajedno na punkciji od nas 10 žena za 6 ih već znam da su trudnice, pa Veljko je čuda našoj grupi uradio.Bravo za Veljka i njegovu ekipu.
    ovo zvuči stvarno fantastično, svaka čast Mb ekipi!!!!!

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Suzanaab čestitam!!!
    Bravo za Maribor
    X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •