Stranica 52 od 53 PrviPrvi ... 24250515253 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,551 do 2,600 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ma nisi uopće predirektna, svjesna sam ja svojih godina hehe. Hvala na objašnjenju, jer sam svugdje nalazila na tumačenja za slučajeve kada je LH veći od FSH, ali nigdje nisam mogla naći što znači tako velika razlika kao u mom slučaju. Zanimljivo da skoro svaki drugi, treći mjesec vadim te hormone, već par godina i ovo je prvi puta da mi je LH tako nizak. Ali kao što si rekla: godine čine svoje (ne bunim se uopće, jer sam još uvijek super zdrava, imam dobar vid i bar izgledam mladoliko ).

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da vas utjesim, pogledajte moje godiste pa sam nakon stimulacije jedva dobila dvije j.s. sa 22 menopura, doduse to je milinovic-stimulacija.....da ima 6 j.s skakala bi od srece!!!!!!!!!!
    Tak da mislim da nema to nikakve veze sa godinama, nego je to vise individualno....
    Sretno svima!!!!!!!

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pozz...
    samo da javim i prijavim da nam je vec stigao protokol iz MB za 6 mj. ...tako da uskoro krecemo sa kontracepcijskim....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A kada si poslala dokumentaciju tj. koliko dugo čekaš?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo i ja sam danas poslala papire za Maribor.....koliko treba odprilike čekati da se dobije odgovor i kako ga najčešče daju..dali na mail ili te nazovu?

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Prvo smo u 6 mj./09 zvali za konzultacije, dobili termin i bili tamo krajem 8.mj./09., a papire smo poslali u međuvremenu, krajem 7 mj./09.
    Ispadne tocno godinu dana od kada smo ih kontaktirali.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i ja sam danas poslala papire za Maribor.....koliko treba odprilike čekati da se dobije odgovor i kako ga najčešče daju..dali na mail ili te nazovu?
    Corina, nadam se da si slala poštom papire za Mb. Ako si slala poštom, vjerujem da ćeš i poštom dobiti odgovor. SRETNO... i prvi odgovor očekuj kroz nekih 4-8 tjedana. Još nešto,oni uglavnom NE zovu telefonom.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da papire sam poslala poštom s svim nalazima koje imam čak sam i fotokopirala naše putovnice jer sam pročitala da i to traže.
    Hvala svim curama s ovog foruma koje su mi pomogle s savjetima što i kako poslati papire za Maribor.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ja sam krajem 7-og mj. poslala pa se sve nadam da će i mene ubaciti u 6 mj.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure planiram poslati papire u Maribor, jel trebam prije zvati telefonski za termin ili je dovoljno samo postom poslati sve papire pa ce se oni meni javiti kad ih dobiju?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Trebali bi ti javiti termin ali nisu baš brzi, meni je došao odgovor sa datumom termina nakon 6 mj. , a većini za 2,3 mj. no zabilježe te odmah čim prime dokumente i pošalju samo obavijest da su primili poštu.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pčelici2009 i Taci70 ~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji transfer ..... i naravno ostalim Mariborčankama ~~~~~~~~~~~~~1

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Pčelici2009 i Taci70 ~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji transfer ..... i naravno ostalim Mariborčankama ~~~~~~~~~~~~~
    X
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Taca70, Pčelica2009 i Ketyy sretno na transferu i da nam se vratite sa malim, slatkim mrvicama!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Cure moje stize i moje protokol prije sat vremena! Totalno sam bila izgubljena kad me sestra Jasna nazvala na mob. da mi kaze da salje protokol za par minuta da sam pricala s njom kao u snu. Sad kontam pa sta ce biti kad odem tamo kad me sad uhvatio strah. Ali oprasta mi se, prvi je put pa sam bez iskustva. Sve mi je novo. Ostaje mi da cekam mengu koja naravno po svom starom dobrom obicaju kasni ali nadam se i tome ovih dana. A onda ce slijediti navala pitanja i podpitanja. Eto toliko da javim da se maj poceo pokretati sa pripremama i da ja prezivi svojih godinu dana cekanja za koju sam mislila da je vjecna.
    Za cure u MB i njihov sutrasnji transfer mnogo ~~~~~~~~~~~~~~~~~

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure moje želim vam puno sreće od da vam svima uspije ~~~~~~~~~~~

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~svim curama na transferu
    Ja sam jučer bila u Mariboru na UZV 3. dan ciklusa i na žalost moram preskočiti ovaj mjesec postupak . Moja smanjena rezerva js i moje godine tjeraju moj organizam na "očajničke" stvari, tako da je dr. primjetio da mi vodeći folikul počne rasti već u prethodnom ciklusu, znači prije same menstruacije, tako da sam jučer imala već jedan folikul veliki 1,5 cm. Stimulacijom ne bi ništa napravili, tj. hranili bi samo taj jedan folikul koji bi za 3. dana već bio spreman za punkciju i js (ako bi je uopće i bilo) ne bi bila dobra (to mi se dogodilo u Zg na stimulaciji i dr. se čudio kako to da mi se stvorila ta "cista" - a to je bio folikul velik 3 cm na 8. dc - kad naši ne rade te ultrazvuke na 3. dan ciklusa) . Dr. je predložio kontracepciju već u ovom ciklusu, kako bi spriječili razvoj vodećeg folikula za idući ciklus i onda početkom četvrtog krećemo sa stimulacijom. Nadam se da će to uroditi nekim plodom i da ću konačno biti u postupku .
    Svim curama želim da brzo dobiju protokole!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Marnie, draga žao mi je...no dobro je što Maribor uvijek ima rješenje za sve...
    i ovo je vrlo zanimljivo..nisam znala da je to moguće..

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Marnie, dobro je da je tako i da je doktor to na vrijeme primjetio, sada samo još malo strpljenja do idućeg ciklusa...

Enca77 i Zvjezdica 2 kako vi napredujete? I vama bi ovih dana trebala biti punkcija!? Nadam se da je sve ok i da ste zadovoljne razvojem situacije.

Ja se polako več navikavam na svakodnevno bockanje i poprilično se dobro držim, nemam nekih nuspojava osim što sam stalno umorna i stalno mi se spava. ne znam da li je to od kombinacije bromergon-cilest-decapeptyl ili je to samo proljetni umor. A MM se pokazao kao pravi "medicinski brat", stvarno ima dobru i mirnu ruku!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pčelica, taca cure ~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkcije danas.
    Sandric za protokol.
    Kadauna
    Svim Mariborčakama i Rešovkama želim puno sreće u postupcima.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Marnie, upravo takva situacija i uzrokuje taj poviseni estradiol i FSH ali nisam znala da folikul vec tako rano moze toliko narasti.Kontracepcija ce sigurno pomoci.Bolje da se malo odgodi nego da se bezveze mucis.
    Ja sam danas bila na transferu sa pcelicom, malo smo se izbrbljale i skratile vrijeme dok smo lezale.Docekalo nas je 5 mrvica, 2 vracene a 3 ce ostaviti jos 2 dana da vide kako ce napredovati.Uglavnom, s Mb sam extra zadovoljna, i uvjetima, i tretmanom i atmosferom, stvarno bih svima preporucila odlazak tamo.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Marnie, upravo takva situacija i uzrokuje taj poviseni estradiol i FSH ali nisam znala da folikul vec tako rano moze toliko narasti.Kontracepcija ce sigurno pomoci.Bolje da se malo odgodi nego da se bezveze mucis.
    Ja sam danas bila na transferu sa pcelicom, malo smo se izbrbljale i skratile vrijeme dok smo lezale.Docekalo nas je 5 mrvica, 2 vracene a 3 ce ostaviti jos 2 dana da vide kako ce napredovati.Uglavnom, s Mb sam extra zadovoljna, i uvjetima, i tretmanom i atmosferom, stvarno bih svima preporucila odlazak tamo.
    Da i meni je bio kad sam na UVZ vidjela toliki folikul, ali mi je sada lakše, jer bar znam što se događa sa mnom. Odlično za tvoj transfer ! A držim fige i da bude smrzlića .
    Posljednje uređivanje od Marnie : 19.03.2010. at 18:51

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

taca70 jako dobro zvuci tvoje iskustvo s MB! Od srca ti zelim da i krajnji rezultat bude tome primjeren.

Cekamo jos pčelicu2009 s jednako dobrim vijestima!

enca77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo da se i ja javim, danas mi je bio prvi UZ, ) DC imam 4 vodeća folikula, 20,20,19,17 i dosta manjih,endometrij 13mm pa je punkcija vwć zakazana u nededelju, većeras štoperica, nadam se da će biti kvalitetne jajne stanice , dr je zadovoljna, nema više stimulacije, valjda sam odmah reagovala na gonal, držite mi fige, javim vam se poslije punkcije u nedelju u osam je, uzela sam naravno anesteziju!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

taca70 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ . baš mi je drago da si zadovoljna

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Super vijesti Ketty, Taca i Pćelice ~~~~~~~~~~~~~~~da uspije

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Taca70~~~~~~~~~~~~~ i Pčelice2009 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše mrvice i skorašnju objavu trudnoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Taca70~~~~~~~~~~~~~ i Pčelice2009 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše mrvice i skorašnju objavu trudnoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Potpisujem, čekamo s vama.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sadmo da vam javim da je Ketyy danas imala transfer dvije petodnevne mrvice i da ima još 10 eskimića na čekanju! Ketyy, svaka čast!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga pčelice 2009, čestitke i tebi i neka se mrvice što udobnije smjestei uskoro nas razvesele hrabrim srcima!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Sadmo da vam javim da je Ketyy danas imala transfer dvije petodnevne mrvice i da ima još 10 eskimića na čekanju! Ketyy, svaka čast!
    Da li netko zna na koji će nas način obavijestiti da li su ti na čekanju zamrznuti.rekli su mi da će poslati obavijest.Da li netko zna u kojem vremenskom roku i kako-poštom ili???
    bravo Ketyy!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li netko zna na koji će nas način obavijestiti da li su ti na čekanju zamrznuti.rekli su mi da će poslati obavijest.Da li netko zna u kojem vremenskom roku i kako-poštom ili???
    Pcelice, curi koja je bila s nama ne transferu su rekli da ce nam javiti telefonom.Ja cu malo sacekati pa nazvati krajem tjedna ako nista ne jave.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo i mene.Kao što je taca rekla-malo smo se izbrbljale i baš mi je drago što smo se upoznale.Vratili mi 2 blastice,jednu zamrzli,jedna morula i jedna blastica će valjda biti zamrznute i jedna se nije pravilno razvijala.Za sve ostalo potpisujem tacu-više nigdje ne idem-samo u Maribor.Prošla sam 3 različita mpo dr. ali ovo je neusporedivo.
    Posljednje uređivanje od pčelica2009 : 20.03.2010. at 15:12

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ketty ~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice, tako i Taca i Pčelica.... super za Maribor, jedva i mi čekamo )

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pčelice,najbolje ih je nazvati u laboratorij,ja sam čekala da mi jave,al nisu. Tamo ti Borut sve lijepo kaže. Al nažalost više ti nemam broj.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pčelice broj od labaratorija ti je +38623212160 Dr. Kovačič Borut ili Hercig Maca zovi u periodu OD 8-15.30!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bravo taca, pčelice i Ketty !! Nek se mališani lijepo ugnjezde .

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala !Sutra ću nazvati odmah

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni su ostale još 2-jedna morula i jedna blastocista.Pretpostavljam da su taj dan čekali morulu da dođe do blastice da ih zajedno zamrznu.Jednu su već taj dan ujutro zamrznuli a ove dvije valjda poslijepodne

taco-i ja ću onda čekati a ti javi ako tebi jave prije-ako ne -zovemo u petak
    Posljednje uređivanje od pčelica2009 : 21.03.2010. at 19:19

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pcelice, dogovoreno.
    Upravo sam gledala ministra Milinovica na RTL-u i odmah mi je digao tlak izjavom da je primio iz Mb samo 5 razglednica istog rukopisa i preko 400 mailova podrske Zakonu.Zato vas podsjecam da mu pisete kad ste u Mb, posta se nalazi u Europarku na katu,malo uvucena u prolazu, razglednica s markicom dode 83c.Adresa je Ksaver 200a.Mi smo nasu poslali u petak.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I ja svratih ovdje bas zato sto sam ga cula da spominje 5 razglednica pisanih istim rukopisom a kao dobio je 500 mailova podrske.Lazov lazovski.
    Ma treba njemu slati mailove a u CC staviti adrese svih medija tako da ga dobiju istovremeno i oni, onda nece moci lagati da su to mailovi podrske.

Pcelice, Taca70 i sve ostale "Slovenke" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    Ma treba njemu slati mailove a u CC staviti adrese svih medija tako da ga dobiju istovremeno i oni, onda nece moci lagati da su to mailovi podrske.
    DOBRA IDEJA.... da vidimo hoće li i onda moći lagati??? ma toliko me iznervirao i naljutio da sam odmah zakurila od temperature... gnom jedan majmunoliki!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

http://www.rtl.hr/intervju-tjedna-da...vic-video-6281

pred sami kraj priloga ćete čuti što naš vrli ministar ima za reći vezano za potpomognutu oplodnju, uglavnom da je dobio samo 5 razglednica iz inozemstva i to s istim rukopisom ali kaže i da je dobio 400, 500 mailova potpore....... ))

Cure, pišite kad dođete u SLO, Austriju, Češku i to na:
    MINISTARSTVO ZDRAVSTVA I SOCIJALNE SKRBI

mr. DARKO MILINOVIĆ, dr. med.

Ksaver 200a
    10 000 Zagreb

i na

Poliklinika iVf
    Prof.dr.sc. Velimir Šimunić
    Voćarska cesta 14
    10000 Zagreb

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

DA, DA dobra ideja

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da su cure s foruma koje su slale razglednice to i fotkale ili skenirale za našu arhivu zar nisu? Pa se onda i to da lako izbrojati i staviti u medije nek svi vide kakav je lažov

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cure-otišle smo sa teme-mislim da je Ruža otvorila temu o Milinoviću pa nastavak tamo.A što se tiče razglednica,očito se zabunio-mislio je 5 na danodnosno to mu je u podsvijesti

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cure, možete li škicnuti ovdje - vezano za intervju s milinovićem. hvala

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Samo sam se htjela prijaviti, danas poslani papiri za Maribor i sada samo čekamo...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

modesty4 ja sam poslala papire 18......i i sto čekam odgovor.......
    tko zna možda se i vidimo u Mariboru

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •