Stranica 7 od 54 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

miffi73 super za blizanke!

Poslala sam ti i pp sa par pitanja.

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Miffi :D

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Miffi

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Miffi,čestitam za blizanke, jednim udarcem dupla sreća!

:D :D :D

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Miffi draga za blizanke, nama čekalicama Maribora tvoj primjer daje nadu.
    Puno za tebe.

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja danas bila na transferu, od 7 jajnih stanica oplođene 6, 5 su se pravilno podjelile i 2 najbolje su nam vračene. Za ostale 3 zvati u nedjelju da vidimo dali će nam koju zamrznuti. Transfer je bio super, još me malo bole jajnici, doktor kaže da su mi malo povečani od stimulacije :? , nema veze idemo dalje. Za 15 dana beta ( ako je dočekam)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kate32,moraš vjerovati, pomalo se čuvati, a 2 tjedna nisu na kraju svijeta! (eh, da ja to sebi mogu reći idući mj. i biti tako pametna! ).

jajnici su mene boljeli nakon transfera oko 3 dana od šoka punkcije, ibuprofen sve liječi...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kate32, sigurno ćeš nastaviti niz uspješnosti od dr Reša, šaljem

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Miffy super :D :D
    Al sestra Marija više ne radi u mirovini je

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Jeja2 prvotno napisa
    kate32,moraš vjerovati, pomalo se čuvati, a 2 tjedna nisu na kraju svijeta! (eh, da ja to sebi mogu reći idući mj. i biti tako pametna! ).

jajnici su mene boljeli nakon transfera oko 3 dana od šoka punkcije, ibuprofen sve liječi...
    kate ~~~~~~~~~~ da se ona bolna punkcija isplatila

jeja, pa ne moze ibuprofen piti nakon transfera...

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hvala cure, i ja želim da mi se to sve isplatilo. Uspijeli smo i shoping napraiviti, išli smo nakon transfera do BTC-a, izgubiili se do tamo dva puta ,ali ja kupila dosta stvari, pa smo spojiili ugodno sa korisnim. Javim sutra što je sa ostatkom ekipe (dali će preživjeti ili ne) .

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pinky, iza obadva ETa dr. L mi je rekao da slobodno popijem nešto protiv bolova, budući da me još uvijek boljelo od P, pitala sam da li može ibuprofen jer ga inače uzimam protiv bolova, rekao da da ... Nisam znala da se ne preporuča ili da je kontraproduktivan... :?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme jeja sori, nisam znala, pretpostavljala sam da se ne smi- ko fol trudne smo

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jučer sam bila u slo u Brežicama po Puregon (Nirvana,hvala za br. tel. os ljekrne). nisam ga trebala naručivati ali sam za svaki slučaj rezervirala 25 ampula (po 50 IU ) na ime, rekli su mi da će koštati 450 E. kad smo došli tamo magistra me tražila recept od dr. koji nisam imala (nisam ga ni dobila jer smo bili kod njega samo jednom na konzultacijama), ali nije radila probleme, a za ne vjerovati mi je bilo da sam trebala platiti "samo" 300 E!!! i tražila sam tax free obrazac da mi ispuni.

na ulazu u Slo sam pitala do koje sume se ne plaća carina na lijekove kupljene u slo, carinik mi je rekao "u redu je", kao ne plaća se carina bez obzira na cijenu. na izlazu iz Slo carinik u kućici mi je potvrdio tax free i rekao da novce mogu podići odmah tamo na granici u mjenjačnici, super! to se može samo sa tax free obrascima koji su kao državni (ili tako nešto), a usputni šoping koji sam obavila dobila sam tax free na velikom "običnom" papiru koji isto potvrđujem na granici ali lovu mi vraćaju drugi put u toj trgovini.

malo sam htjela objasniti svoje iskustvo sa carinom i DDVom.

a Brežice su prekrasne!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ima li ikakve potrebe da na konzultacije u Maribor nosim nalaze cije kopije sam im vec poslala postom kad sam trazila termin?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa
    Ima li ikakve potrebe da na konzultacije u Maribor nosim nalaze cije kopije sam im vec poslala postom kad sam trazila termin?
    Pa... ne bi bilo zgorega just in case. Meni se jendom dogodilo da je sestra Jasna bila na GO i nisu se mogli naći prije konzultacije naši nalazi. Ja uposlim MM-a da vuče cijeli registrator, izdvojim par "zadnjih hitova" tj. highlighte svih nalaza (kako ovo milo hipohondru kao ja zvuči 8)). Znači, sad se bojim da ćete me proglasit teškom ludom, ali što da se krijem, ionako me se lako skuži - ja nosim u jednom ruksaku tu "bibliju" sa svim živim nalazima, uključivo i ne-gino, ako su nekako vezani, pa onda highlights - tanji fascikl s biranim nalazima - detalji bivših protokola, najosnovnije - nalazi laparo, nalazi zadnjeg spermiograma. Onda u rukama imamo po 3 primjerka sažetaka s našim pitanjima plus ono kad je bila zadnja menga itd. (jedan za mene, jedan za M-a da bilježi odgovore i pazi jesam li što propustila), jedan za dr-a (koji put oni žele taj uradak vidjet). Masu je za to asinhrone pripreme unaprijed, ali zato je Q&A s doktorom učinkovit i brzi i štedi to vrijeme "u živo".

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala ina33. Malo me frka da ce se nesto vanredno desiti bas kad ja dodem iako su male sanse. Ponijet cu samo ono sto sam im poslala, necu kao ti jer nemam zivaca sada prebirati po svim nalazima. A ni pitanja nemam nikakvih , samo hocu termin za postupak. U biti, vise nikoga nemam sta pitati, sve sam ispucala i shvatila da odgovora 2+2=4 nema.

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I ja uvijek nosim fascikl s nalazima, tj. onaj fascikl u kojem su mi originali...a kod kuće čuvam još 2 fasickla s kopijama .

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Pa... ne bi bilo zgorega just in case. Meni se jendom dogodilo da je sestra Jasna bila na GO i nisu se mogli naći prije konzultacije naši nalazi. Ja uposlim MM-a da vuče cijeli registrator, izdvojim par "zadnjih hitova" tj. highlighte svih nalaza (kako ovo milo hipohondru kao ja zvuči 8)). Znači, sad se bojim da ćete me proglasit teškom ludom, ali što da se krijem, ionako me se lako skuži - ja nosim u jednom ruksaku tu "bibliju" sa svim živim nalazima, uključivo i ne-gino, ako su nekako vezani, pa onda highlights - tanji fascikl s biranim nalazima - detalji bivših protokola, najosnovnije - nalazi laparo, nalazi zadnjeg spermiograma. Onda u rukama imamo po 3 primjerka sažetaka s našim pitanjima plus ono kad je bila zadnja menga itd. (jedan za mene, jedan za M-a da bilježi odgovore i pazi jesam li što propustila), jedan za dr-a (koji put oni žele taj uradak vidjet). Masu je za to asinhrone pripreme unaprijed, ali zato je Q&A s doktorom učinkovit i brzi i štedi to vrijeme "u živo".

wow :shock: bravo, pa ti si genijalna

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala ina33. Malo me frka da ce se nesto vanredno desiti bas kad ja dodem iako su male sanse. Ponijet cu samo ono sto sam im poslala, necu kao ti jer nemam zivaca sada prebirati po svim nalazima. A ni pitanja nemam nikakvih , samo hocu termin za postupak. U biti, vise nikoga nemam sta pitati, sve sam ispucala i shvatila da odgovora 2+2=4 nema.
    Ajde da ti ja ubacim jedno - zamoli ga da ti sugerira protokol (broj ampula, koji lijekovi) i reci mu kako je prije išlo, to ti štedi logistiku i živce kad kreneš u stimulaciju. Obično sugeriravaju mlađima gonal, ja sam imala prvih pet ili četri dana gonal, nakon toga menopur. Plus, obavezno naglasiti kako si prošla u prijašnjim stimulacijama - u MB-u znaju pisat manji broj ampula zbog straha od HS i tu zna bit koji put zez.

BTW, konzultacije nisu obavezene, ako nemaš pitanja, možeš ih i preskočiti i prištedjeti si novac i vrijeme, u stvari. Učini onako kako ti paše.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Gabi prvotno napisa
    I ja uvijek nosim fascikl s nalazima, tj. onaj fascikl u kojem su mi originali...a kod kuće čuvam još 2 fasickla s kopijama .
    Eto, ima neko s više back-upa i od mene !

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma vec sam ja prosle godine bila kod dr.V tako da sam pitanje protokola s njim vec prosla ali sam termin za postupak morala otkazati zbog komplikacija s ranije zakazanim postupkom u Petrovoj. Kada sam ih prije 4mj molila za novi termin sestra Jasna mi je rekla da je bolje da dodem kod dr. pa ako su mi nalazi ok da me ubace u program. Tako da danas idemo opet.
    Ali imam ja jos jedno pitanje u zadnji tren. Navodno da je dio ceste prema Mariboru kod Ptuja sada autoput i da treba vinjeta pa ne znam kako to izbjeci. Je li netko bio nedavno?

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Imamo i dva smrzlića, preživjeli do 5 dana. :D :D

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma vec sam ja prosle godine bila kod dr.V tako da sam pitanje protokola s njim vec prosla ali sam termin za postupak morala otkazati zbog komplikacija s ranije zakazanim postupkom u Petrovoj. Kada sam ih prije 4mj molila za novi termin sestra Jasna mi je rekla da je bolje da dodem kod dr. pa ako su mi nalazi ok da me ubace u program. Tako da danas idemo opet.
    Ali imam ja jos jedno pitanje u zadnji tren. Navodno da je dio ceste prema Mariboru kod Ptuja sada autoput i da treba vinjeta pa ne znam kako to izbjeci. Je li netko bio nedavno?
    E, ne znam, mi smo se gubili i na kraju kupili vinjetu. Probaj vidjet postove forumaša tatek na Obiteljskom kutku tj. onaj pdf o kretaivnom provođenju vremena, ako ti se nitko ne javi, ili mu čak poslat pp, on svašta oko putovanja u bližoj okolici zna. I onda opet meni poslat info kako se to može izvest .

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Tuda sam prolazila u 5 mjesecu o.g. kada nije još bilo autoputa, ali sam vidjela da se gradio. Ja imam slovensku vinjetu koja vrijedi do srijede, ali neznam dali se može iskoristiti jer smo je nakraju morali naljepiti jer su tete na granici vikale zašto nismo , inaće bi se skroz mogla iskoristiti.

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo cure da i ovdje prijavim svoj neuspješan postupak , nažalost test negativan a jutros stigla i "vještica" , na našu veliku nesreću nemamo niti smrzlića kod dr. Reša

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Maco, žao mi je !

Taco70, sad je napravljen autoput, ali ne znam kako ga se zaobiđe.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ina33 upravo svrljam po netu,nasla sam nesto ali nije bas pouzdano. Vec nas vidim po Sloveniji u svetom nigdarju, morat cemo ranije krenuti. Ako se probijemo bez vinjete,javim vam.

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Joj maca2 žao mi je

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme maco bas mi je zao

kate bravo za smrzlice! :D

ne mogu prestati misliti - boze sta li mene ceka slijedeci mjesec... evo cekam m. koja prvi puta kasni 1 dan, inace je ko urica. startam 2 dan slijedeceg ciklusa...

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,ja sam krenula u prag,dakle ne bih trebala da se vrtim ovdje,ali treba mi pomoc.
    naime, dr mi dala sljedece:
    21 dc diphereline
    od 1 dc puregon.
    lijekove sam kupila u njihovoj apoteci u pronatalu, i nije mi jasno kako se daje taj diphereline.
    koliko sam vidjela, samo jednu bocicu toga imam.je li moguce da sam ju razumjela da si to dam intramuskularno samo tog 21.dc?
    znate sta? mm ima azoospermiju,ja sam mislila da mi nikada necemo doci do postupka,sasvim iznenada nas tako ohrabre i predloze postupak i mi pristanemo odmah naredni mjesec. frka je sto ja nikad nisma mnogo citala o samom postupku,jer sam mislila da nikad do njega necemo ni doci.
    a,posebna je prica sto ne kuzim ni puregon i tu neku puregon pen koja je tu.....
    ipak,vi imate iskustva,pa vas molim...jer 21 dc mi pada srijeda,cetvrtak,a ja veze nemam sta trebam.
    nisam dobro ni pogledala sta sam donijela kuci u kesi,samo znam da sam odmah pomislila:nemam ja sta posebno to pregledati,idem na rodi pokupiti info.
    a, diphereline i puregon se tako rijetko uopce pominju ovdje....
    hvala vam,cure unaprijed

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

tuzna, dipherelline sam uzimala od 22 dc pa do štoperice, svaki dan po jednu ampulu, u trbuh.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ina33 upravo svrljam po netu,nasla sam nesto ali nije bas pouzdano. Vec nas vidim po Sloveniji u svetom nigdarju, morat cemo ranije krenuti. Ako se probijemo bez vinjete,javim vam.
    Hvala i sretno - mi smo izgubili nekih 20 min pokušavajući izbjeć autoput, svaki put završavajući ili nazad na autoputu ili u doslovno kukuruzištu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

joj, Maco, baš mi je žao!

Kate32, super za smrliće! :D

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

maca žao mi je draga moja

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

maca2 žao mi je

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

taca 70 mi smo išli nedavno do Maribora starom cestom i to tako da smo do Ptuja stigli normalno a onda smo kod Ptuja pitali za staru cestu do Maribora. Imaš kod neke crkvice mali putokaz i skretanje. Slovenci su bili jako susretljivi, pa su nas doslovce odvezli do tamo. Nismo izgubili puno vremena. Ja sam u povratku pisala koja mjesta smo prolazili pa ti mogu pogledati i napisati, možda pomogne. Glupo je kupovati vinjetu za 20 km od Ptuja do Maribora. Kada ideš?

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

maca 2 žao mi je.I ja sam nedavno to prošla. Isplačeš se pa dalje...Voljela bi da ti mogu reći nešto što će te utješiti, no znam da to nije moguće...Drži se!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Miss July, mi bili jucer, sve proslo ok istim tim putem koji si opisala. Ipak hvala.

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mariborčanke molim pomoć!
    Imam malih nejasnoća u vezi kontracepcije.
    Pijem Yasmin od 01.10. i u protokolu mi piše: "Tablete uzimajte do 26.10...." Da li to znači da je zadnji dan 25.10. ili 26.10.???

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pozdrav!

Hvala na čestitkama.

Šaljem Stankovu e-mail adresu i broj telefona:

STANKO VERBNJAK (smještaj u Mariboru)

stanko.verbnjak@amis.net

00 386 41 239 610

Kuća s pet dvokrevetnih soba (kupaonica, televizor, hladnjak) nalazi se u Radvanju pod Pohorjem. Udaljena je deset minuta vožnje automobilom od bolnice i pet minuta od ambulante u Novoj Vasi.

Na pet minuta hoda od kuće nalaze se samoposluga, pizzeria sa slastičarnom i ljekarna. Do Pohorja je deset minuta hoda gdje su smješteni hoteli, restorani i kafići.

Svaki pacijent ima svoje parkirno mjesto i mogućnost korištenja zajedničke kuhinje opremljene svim aparatima i posuđem, blagovaonice, dnevnog boravka s televizorom, terase s roštiljem i vrtom.

Cijena je 15 eura po osobi. Stanko ima ugovor o smještaju pacijenata s bolnicom i njegova obitelj se bavi time petnaestak godina. Vrlo je susretljiv i dobro upućen pa vam može odgovoriti na sve što vas zanima.

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

taca 70 sorry preselila sam pa još nemam interneta tako da pratim samo onoliko koliko stignem na poslu, a to nije puno. Što si dogovorila i jesi li zadovoljna s dogovorenim.

karla 1980 zadnja tableta ti je 26.10. i onda pauza od 5 ili 7 dana, već koliko su ti napisali, pa ponovo do datuma kada ti u protokolu piše da je zadnja tableta.

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Miss July hvala na pojašnjenju, imam 7 dana pauze pa onda ponovo Yasmin.
    Žao mi je da ti nije ovaj puta uspjelo!
    Puno sreće ti želim za dalje.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

helooouuu svima...evo da i ja javim lošu vjest . nisam test niti dočekala...šmrc, šmrc...još se oporavljam...
    veliku sreću želim ostalima!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

loks zao mi je.

Ti si na srecu imala smrzlice, zar ne? Hoces li odmah po njih (koliko ih imate)? U svakom slucaju, zelem ti da vec iduci put docekas betu i da ona bude savrsena.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

loks zao mi je.

Ti si na srecu imala smrzlice, zar ne? Hoces li odmah po njih (koliko ih imate)? U svakom slucaju, zelem ti da vec iduci put docekas betu i da ona bude savrsena.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

loks zao mi je.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

loks zao mi je.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

:shock: Ispricavam se na prekobrojnim postovima! Kriv je forum koji steka.

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

loks žao mi je. Što reći osim drži se. Moramo biti hrabre i uporne. Ništa nam drugo ne preostaje.

Stranica 7 od 54 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •