Cure moje drage evo da se i ja malo javim.
Jučer smo bili na UZV i stanje je opet isto bio dr. Reljić i kaže da vidi nekih7-8 vodećih folikula i kaže da je on zadovoljan ali meni se čini kada smo gledali na UZV da tu ima više ekipe ali izgleda da oni broje samo one vodeće najveće. Mislim ja da bi tu mogao biti još koji šta ću nepopravljivi sam optimista mada je dr. rekao da se sa ovim može nešto učiniti. Ostaje mi sada da čekam uglavnom sutra mi je punkcija u 7 i 30 moram biti u Mariboru.
Tikice draga moja ne očajavaj ja sam uvjerena da će njih biti više jer nekako mi se čini da oni to onako otfrlje mjere vide samo one najveće neće da se zamaraju sa onim manjim. Vidjećeš biti će njih više 100% uvjerena sam.
Suzan ti si jučer bila na UZV? U koje vrijeme? Možda smo se sreli. Ja sam ona jedna plavuša bila sam druga na redu za UZV. Kada je tebi punkcija?
I još cure šlag na kraju mi jučer ostavili auto u javnoj garaži blizu bolnice i kada smo krenuli nakon UZV naši mili dragi Slovenci su nam razbili zadnje staklo tako da smo danas u Zagrebu se olakašali za 2000 KN promjenivši novo staklo.
Tako vam je to vi lijepo idete osravljate im 200-3000 EUR i oni vam na kraju kažu veliko HVALA i razbiju vam staklo.
Hvala Vam na vašim vibricama
Javim se nakon punkcije.
Tikice no sikiriki vidiš šta je ina napisala biće tu više folikulića i lijepih blastica.