Citiraj Miss July prvotno napisa
loks ja sam ti njih nazvala i rekla da bi se pribilježila za konzultacije, dali su mi termin za 3 mjeseca. Na konzultacije sam sa sobom ponijela dokumentaciju, popričala sa doktorom i dobila termin za oplodnju. Meni je to nekao bilo najzgodnije. Htjela sam vidjeti kuda idem, kakav je doktor i na kraju porazgovarati o onome što je najbolje u našem slučaju.
Potpisujem od rijeci do rijeci. Bila sam u junu na konsult. i dobila termin za maj/2010god. Posle razgovora sa dr. Vlaisavljevicem vratila se kuci kao na krilima. I to me drzi i dan danas i zivim za ponovni odlazak tamo. Ko je propustio konsult. mislim da je duhovno uskracen od pozitivnih rjeci doktora i ljubazne sestre na prijemu i sto je najbitnije meni je sam dojam od Maribora ulio mir i spokoj. Cinjenica je da sam otisla u neznanju, strahu i ocaju ali sam definitivno na povratku kuci rekla da je odlazak pun pogodak. Zanemaricu sva pozitivna iskustva koja sam pratila ovde i koja su me nagnala da se odlucim na odlazak tamo i recu da oni zrace pozitivnom energijom koja nam je bas svima potrebna. I meni je dr. rekao da moze doci do prirodne trudnoce i da nas problem nije strasan i nerjesiv ali zbog mog zacepljenog jajovoda postoji vjerovatnoca za ponovnom vanmatericnom. Ja sam inace otisla na konsult. svjeze operisana 12 dana prije toga i nisam imala snage ni da razmisljam o ponovnoj trudnoci. Tako da smo samovoljno odlucili napraviti pauzu i cekati maj za postupak.