-
Pozdrav za sve forumasice. Ja sam cekalica Maribora za 05/2010god. za prvi IVF. Za konsultacije sam zvala u aprilu a termin dobila u junu. Znaci tacno dva mjeseca sam cekala za konsultacije. Kad sam otisla tamo ponjela sam sa sobom kopije dosadasnjih nalaza i to je sve bilo dovoljno. Dr. nije imao zbog cega puno razmisljati, imala sam dvije laparaskop. operacije zbog vanmatericnih trudnoca ( prva trudnoca je bila prirodno a druga stimulisana klomifenom), nemam desni jajovod a lijevi je ostao i pitanje je sta je s njim. Kod muza sve ok. Tako da je dr. odmah predlozio IVF i termin je nepuna godina dana kasnije. Dani prolaze nekad sporo nekad brzo. Preokupirana sam poslom i stednjom za Sloveniju. Zamolila bih forumasice koje su vise upoznate od mene da mi pokusaju ( okvirno ) izracunati koliko ce me kostati IVF sa lijekovima ako je kod mene PCOS i zacepljen jajovod a kod mm je sve ok. Cijenu lijekova mozete uzeti po vasim apotekama jer ja svejedno moram preci u drugu zemlju da ih kupim zbog toga sto ni jedna apoteka kod mene u gradu nema te lijekove ( mozda imaju neke apoteke u B.Luci ) ali meni je bliza Hrvatska za nabaviti. I mozete li mi reci kad bi trebala da pocne moja stimulacija ako je termin 05/2010god. Hvala i pozzzz
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma