Citiraj GIZMOS prvotno napisa
Jeja, ma ja uopće ne sumnjam da će sve proći ok i da češ nam i ti nastaviti sretni Rešov niz... Svaka čast čovjeku i njegovu embriologu, čini se da ima zlatnu ruku. U posljednje me vrijeme jedino brine ova Mariborska lista i stvarno mo je žao cura i toliko negativnih beta nakon toliko dugog čekanja i ulaganja svih nada baš u taj postupak! Kada bi nas netko razveselio velikom betom, dao malo ohrabrenja. Ako se ne varam, posljednja je bila Martina123 sa plusićem i poslje toga nekako krenulo nizbrdo...
GIZMOS, brzinski letim po forumu u zadnje vrijeme, i nisam sigurna da sam dobro upratila, ali čini mi se da je kod dr. Reša i velika navala, pa samim time ima i više pozitivnih beta. Ovako nabrzaka vidim da su u ovom mjesecu bile: maca2, loks, kate32, splicanka, coolerica, jeja2 ~~~~~~~~ i magi7. Naravno zbog novog zakona i činjenice da se ne mora čekati kod njega kao u Mb.
Je l bio još netko u Mb osim Miss July? aleksandraj nam je još čekalica ~~~~~~~~~~~~

Ali u svakom slučaju bravo dr. Reš! Ove 4 trudnice su prava sreća! jeja2, ~~~~~~~~~~~~~~ da se pridružiš ekipi