Stranica 23 od 54 PrviPrvi ... 13212223242533 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam dobila račun kod konzultacija
    virovali ili ne ja sam dobila racun za konzultacije
    Dobili smo račun samo zadnji dan nakon transfera na iznos od 1.100 E
    Kod Reša se dobije račun za prvi pregled (uzv+spermići), to je onaj od 50 eur.
    Racun ili Blagajniski prejemek? Jer to su dvije potpuno razlicite stvari!

Za mene je uredno izdavanje racuna cak i za najmanju sitnicu jako bitna stvar, a kada mi netko naplati preko tisucu eura i ne izda racun to smatram vrlo zabrinjavajucim.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aurora meni je dao Blagajniški prejemek.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ksena.............. :D :D :D :D :D
    zato ja volim MB....dobijes sve napismeno, a nakon postupka i kratko izvjesce, dobijes racun, cjenik .....s druge strane sve je vrhunski cisto sto je meni jako bitno i profesionalno i ako uspijem MB ce sigurno biti moja opcija

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ksena, juhuuu! :D

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    na Dan žena smo u Mariboru :D :D :D
    :D :D :D :D :D :D
    Mi bili na konzultacijama 09.03.2009. godine

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    na Dan žena smo u Mariboru :D :D :D
    :D :D :D

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure hvala što se veselite sa mnom

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ksena ~~~~ :D ~~~~ :D ~~~~ :D I FEEL SLOVENIA

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ksena28~~~za dan žena :D :D :D

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa

Ajme, ksena28 i Miki76 bas su me obradovale ove vase vijesti iz Maribora, jer sam i ja poslala dokumentaciju 17.8. pa sam se ponadala da ce ovih dana i meni stici pismo istog sadrzaja.

Ali do danas ga jos nema. :/ Da li ste ih vi mozda prethodno jos i zvali ili je pismo doslo samo od sebe?
    Aurora sorry, nisam bila na forumu od ovog tvog posta.
    Ja ih nisam ništa zvala, osim na dan slanja dokumentacije da se naručim odmah i na konzultacije. Dakle, došlo "samo od sebe".
    Nadam se da je i tebi termin stigao u međuvremenu ili da će stići ovih dana.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa
    Da li je kod dr. Vlaisavljevića obavezan pregled na prvom razgovoru?

Ja bi trebala čekati betu baš u to vrijeme kada sam dobila termin a ne bi ga htjela propustiti...
    Dodirko, ja sam imala identičnu situaciju.
    Konzultacije u Mb sam trebala imati 23.11, a betu 28.11.
    Nazvala sam ih u Mb nakon transfera, objasnila im situaciju, pitala za savjet, i sestra mi je rekla da onda ne putujem tada u Mb i dala mi novi termin za konzultacije već 9.12.

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ksena, neka ti slijedeći dan žena samo bude odličan uvod u ono što slijedi s novom školskom godinom!!!! :D

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

[quote="Aurora*"]
    Koja je razlika? Čemu uopće služi Blagajniski prejemek? (baš sam znatiželjna)

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

na dan zena?
    pa to mora upaliti! :D :D :D

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Za mene je uredno izdavanje racuna cak i za najmanju sitnicu jako bitna stvar, a kada mi netko naplati preko tisucu eura i ne izda racun to smatram vrlo zabrinjavajucim.
    Meni je bitnija princeza koja mi zna zaspati u naručju nego ikakvi računi. Bacio sam malo pogled na tvoje postove i vidim tvoju priličnu suzdržanost kod dr. Reš-a oko zapravo nebitnih detalja. Kada dobiješ račun u Mariboru 3-4 puta veći za istu uslugu vjerujem da si sigurno presretna, jer ako je izdan račun onda je sigurno i plaćen porez slovenskoj državi, a to je ono što svi zapravo želimo.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lezanka, cestitam na maloj slatkici :D :D :D

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

lezanka ja sam istog mišljenja, ma briga mene za sve račune ovoga svijeta ako nama uspije postupak kod njega, zato ja zanemarujem sve ove nebitne stvari i fokusiram se na jedno
    pozdrav i sretno svima!

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

lezanka, nemoj tako, naravno da nam je svima princeza u naručju bitnija od računa. Nemoj svaku, kako sam kažeš, "suzdržanost" prema Rešu osobno shvaćati. kćerkici!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lezanka, princezici
    pozdrav paru iz Rijeke (ako čitaju) koji su bili kod dr Reša jutros u 5

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj lezanka prvotno napisa
    Meni je bitnija princeza koja mi zna zaspati u naručju nego ikakvi računi. Bacio sam malo pogled na tvoje postove i vidim tvoju priličnu suzdržanost kod dr. Reš-a oko zapravo nebitnih detalja. Kada dobiješ račun u Mariboru 3-4 puta veći za istu uslugu vjerujem da si sigurno presretna, jer ako je izdan račun onda je sigurno i plaćen porez slovenskoj državi, a to je ono što svi zapravo želimo.
    Nisam Aurora, ali moram se osvrnuti na ironiziranje - nepotrebno:
    1. Trosak postupka u Mb SIGURNO nije 3-4 puta veci nego kod Resa
    2. NIJE nebitno da li se tokom transfera/folikulometrije/punkcije moze infekcija ili ne - posebno iz perpektive zene koja se onda mora lijeciti, a narocito ako je kojim slucajem postupak uspio, pa je prisutan i rizik po bebu
    3. Kad se dobije princeza, bude svejedno gdje se islo u postupak - ali ne dodjemo svi do toga.

Apsolutno shvacam tvoje zadovoljstvo Resom, no niko nije bezgrijesan, a svako ima pravo odvagnuti kome ce i zbog cega platiti postupak - vlastitim novcem, sigurno se slazes.

Pusa princezi!

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

wewa

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mare41 kako je bilo jutros?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa
    Mare41 kako je bilo jutros?
    2 folikula, UZV opet u nedjelju, bio je još jedan par iz Rijeke, kako si ti?

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ni meni nije baš jasno to vaše kompliciranje oko računa, kada vam ionako ne vrijedi niti za prijavu poreza, niti za povrat ddv-a. Moram priznati da ste malo počele komplicirati oko nebitnih stvari, jer ako nekom nije uspjelo kod Reša nemora značiti da je to zbog računa, rukavica ili slično. Radije se usredotoćite na bitno , a to je uspijeh. Ni drugi doktori po ostalim klinikama nerade tako pa se o tome toliko ne piše. Prema tome kome tamo ne odgovara neka ne ide.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mare41 2 je super, ma bit će to odlično!
    Ja sam doma, odmaram, MM me mazi i pazi...simptomi uvijek isti, prvih par dana sam presretna, a što se vrijeme za betu približava nekako tonem

Što se tiče računa, rukavica i sl. napisala sam i prije, briga me, primjetila jesam, ali primjetila sam i više folikula i da prije stignem u Ljubljanu na folikulometriju nego u dr. bolnici na red, da me manje boli punkcija, a to su mi bitnije stvari!

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa
    Mare41 2 je super, ma bit će to odlično!
    Ja sam doma, odmaram, MM me mazi i pazi...simptomi uvijek isti, prvih par dana sam presretna, a što se vrijeme za betu približava nekako tonem

Što se tiče računa, rukavica i sl. napisala sam i prije, briga me, primjetila jesam, ali primjetila sam i više folikula i da prije stignem u Ljubljanu na folikulometriju nego u dr. bolnici na red, da me manje boli punkcija, a to su mi bitnije stvari!
    Tigrical, slažem se. Što se tiče bete, navijam za velikuuuuu

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa
    Koja je razlika? Čemu uopće služi Blagajniski prejemek? (baš sam znatiželjna)
    Blagajniski prejemek ili kod nas BLAGAJNIČKA UPLATNICA - dokument kojim se evidentira ulaz gotovog novca u blagajnu.

RAČUN - isprava koju ispostavlja prodavalac kupcu za prodane proizvode ili izvršene usluge. Računom se dokazuje izvršenje nekog posla.

Blagajniski prejemek je tek dio racunovodstvene dokumentacije koja kupcu sluzi kao dokaz da je uplatio novac, dok je prodavac duzan s njome postupiti na propisan nacin, a racun je konacni i najvazniji dokument.

Sonja2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Potpomognuta u Sloveniji

Pozdrav svima! Želim se uključiti u temu jer sam pacijentica na VV, a zainteresirana sam ići i u Ljubljanu pa sam ih već kontaktirala.

Zanima me kakve su reakcije dr.-a sa VV kod Vas koje idete u Slo?
    Kako kombinirate to dvoje i da li uopće to može u kombinaciji?
    Ne želim dovesti u pitanje drugi pokušaj na VV.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lezanka čestitam!

Tigrical, sve bu OK, odmaraj, pij puno čaja (to je da se manje živciraš dok čekaš-tak su bar meni savjetovali) , jedva čekam da nam javiš betu

Zar su u nedjelju sami Hrvati u Ljubljani?

Malo sam se na kraju splašila svih tih priča o Rešu, pogotovo kad ih ispričaju ljudi s negativnim mišljenjem o čovjeku(koji ga možda nisu ni upoznali), no mi smo za sad zadovoljni (unatoč rukavicama. Meni je to u biti bilo simpatično, mislim tak svejedno rukavica ili kondom.)

U biti se pitam kako to da se naš "omiljeni" ministar već nije sjetio malo skresati troškove u zdravstvu na način da uvede rukavice umjesto kondoma....

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lezanka puno vam hvala na onom iscrpnom postu o vašem iskustvu iz Ljubljane. To nam je ko vodić za MPO kod Reša, imamo ga isprintanog, stalno uz sebe, nalazi se u fasciklu uz plan postupka i do sada se sve odvijalo točno onako kako ste i opisali(samo što se kod nas folikuli malo sporije razvijaju).
    Puno nam je pomoglo da se odlučimo za Ljubljanu, spasilo nas je od višemjesečnog čekanja u drugim klinikama i sad nam koristi da znamo što nas još čeka i otprilike kad nas što čeka.
    I naravno, nadamo se istom uspjehu , dobro može biti i multiplicirani jer nas je naš novi zakon psihički pripremio na trojčeke

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pitanje (ne)izdavanja racuna i onoga sto mnogi smatraju nebitnim stvarima za mene je pitanje povjerenje, vjerodostojnosti, postenja, moralnosti, a zanemarivanje tih i takvih pitanja pogotovo u svrhu ostvarenja vlastitih ciljeva prema mojem uvjerenju omogucava pojedincima da iskoristavaju vecinu i da imamo ovakvo drustvo u kakvom zivimo.

Moja “suzdrzanost”prema dr. R. koja se moze iscitati iz mojih postova unatoc svjesnom naporu da te postove svedem na cinjenice i informacije, proizlazi dakle iz mog stava prema zivotu opcenito i ne zato sto bih mozda zeljela odvratiti nekoga od postupka kod njega.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne bih da se ponavljam, ranije danas sam vec napisala glavninu svog stava o Resu (na kraju krajeva, moj potpis sve veli o mojim preferencama - bez obzira na ishod, one su ostale iste, za Mb) - ali mi smeta virtualno "odmahivanje rukom" na bilo cije zamjerke.

smatram da je podjednako korisno cuti sve informacije o nekoj klinici, razlicita iskustva i stavove, pa na osnovu toga odvagnuti i odluciti se nekome povjeriti svoje zdravlje i nadati se buduci uspjeh.

meni bi bilo bitno da li se mogu zaraziti na klinici na kojoj bi se trebala lijeciti - a svodi se na trosak od mozda 1 centa, za promijeniti onaj tanusni jednokratni rucnik na ginekoloskom stolu. bitno mi je i da li se ljekar pacijentici obraca sa ti ili vi. bitno mi je i da li cu dobiti racun - racun uzimam i u piljari, pa kako ne bih za silni iznos ICSI postupka. sve je to MENI bitno. da mogu birati izmedju bebe i svega prethodnog, izbor bi bio jasan - ali se izbor, hvala Bogu ne svodi na tu. nekad mozemo dobiti i jare i pare, a nekad niti jedno - no to ne mozemo znati unaprijed...

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Aurora, ja te kužim u potpunosti.

Mislim da je na ovom forumu najveći problem napisati neko negativno iskustvo. Ne znam zašto se neki nađu uvrijeđeni jer je netko rekao da Reš ne izdaje račune. Meni to doista nije jasno. Sjećam se cure na topicu VV koja je rekla da se boji dr. Lucingera. Umalo da je nisu razapeli. :/

Forum služi za razmjenu iskustava, kako pozitivnih, tako i negativnih. No meni se čini da o pozitivnim ljudi pišu, a negativna drže za sebe.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje, svakako bi trebale pisati i pozitivna i negativna iskustva, ali u svakoj klinici, bilo privatnoj ili državnoj naći ćemo i jedno i drugo. Ja sam ih prošla 4 i za svaku imam nešto, a nisam baš cjepidlaka. Negdje su bile ogromne svakodnevne gužve, neljubazno osoblje, negdje smo po tri gole stajale u redu, negdje...ali nije me to smetalo, smetalo me što mi ne govore koliko imam folikula, što me naručuju kad oni misle da mi je ovulacija, a ne prate na uzv, što se mjenjaju doktori i svaki mi drugačije govori, što mi ne žele promjeniti protokol, a nisam dobro reagirala, što su inzistirali na HSG-u koji je bio pokvaren godinu dana! Meni trenutno dr. Reš najviše odgovara, što ne znači da neko od vas neće imati negativna iskustva.
    Svima vam želim puno sreće i pozitivne bete kod bilo kojeg doktora !

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

I ja sam bila na više postupaka, i u privatnoj klinici i u državnoj konkretno Petrova. U petrovu se više nikad nebi vratila ni mrtva, iako ljudi imaju visoko mišljenje o tome i nikad nisam iznjela svoja negativna iskustva jer vjerojatno većina koja ide tamo zna kakva su, ali nemaju drugog izbora. U VV nebi zbog velikih gužvi, to me nervira, dok je Reš dobra kombinacija jer se dosta brzo sve obavi. Bila sam i kod privatnika koji je bio super i prezadovoljna sam iako je uspijeh izostao, ali nisam njega krivila niti poliklinuku, jednostavno mislim da se zvijezde moraju poklopiti i to je to. Tako da cure stvarno želim vam velike uspjehe , ma gdje bile i glavno je nakraju da nunamo svoje bebice .

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A mene smeta što već 8 dana čekam na odgovor iz Maribora, 1 odgovor koji bi meni značio sve, a njima minut vremena, i taj odgovor ne stiže. I na moje stalno inzistiranje da mi se odgovori na pitanje dobivam stalne odgovore da će mi biti odgovoreno. I sada sam sama sebi jadna jer se osječam kao da moram nekoga moliti za nešto što su mi dužni dati obzirom na sveukupnu cjenu postupka. Možda je moje mišljenje samo odraz stanja kojeg živim danas ali ne preostaje mi ništa nego da i dalje čekam na odgovor koji će stići kada mi možda više ne bude trebao!
    Sretno svima!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kate32 i meni je Petrova bila užas!
    Strumpfica i sretno!
    Aurora, wewa, Vali trebamo i dalje pisati i pozitivna i negativna iskustva, nekom će dobro doći
    Gizmos kad će cure iz Ri organizirati neku kavicu?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni je dr Reš (a prvo njegov embriolog koji isti dan ili slijedeći dan odgovara na mailove) "sjeo" odmah-zbog realnog pristupa cijeloj situaciji, do tad sam iz Petrove izašla u šoku zbog ne-pristupa meni kao pacijentu, kao i od privatnog MPO doktora-zbog preradikalnog stava, a treći MPO je bio prehappy (neutemeljeno), ovo je bila neka realnost što mi odgovara, a dobro je to što svako ima pravo na 2., 3., 5. mišljenje i po vlastitim standardima odabrati ono što mu najviše odgovara (i nek nam je svima uspješno )

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Za one koje mrze čekanje nekako mi se iz svega ovoga čini da je unatoć svemu Ljubljana rješenje
    Ja osobno mrzim čekati.
    U Ljubljani sam na red došla u roku 2 dana od kad sam im poslala mail i to je definitvno jedan veliki plus za njih kod mene.

A kak bu na kraju sve ispalo bumo vidjeli, nadam se da će nam se svima zvijezde poklopiti ovih dana!

A te račune i tak ne možemo pravdati u poreznoj prijavi pa mi onda u životu baš ništa puno ne znače. Doktor me pregledao, pregled sam platila po redovnoj tarifi ko i svi ostali i to je to. S računom ili bez njega tak mi je svejedno.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Vali prvotno napisa
    Aurora, ja te kužim u potpunosti.

Mislim da je na ovom forumu najveći problem napisati neko negativno iskustvo. Ne znam zašto se neki nađu uvrijeđeni jer je netko rekao da Reš ne izdaje račune. Meni to doista nije jasno. Sjećam se cure na topicu VV koja je rekla da se boji dr. Lucingera. Umalo da je nisu razapeli. :/

Forum služi za razmjenu iskustava, kako pozitivnih, tako i negativnih. No meni se čini da o pozitivnim ljudi pišu, a negativna drže za sebe.
    E upravo i ovo mene nervira na forumu čim netko iznese neko negativno iskustvo svi ga popljuvaju pa ne znam gdje piše da se moraju samo pozitivna iskustva iznositi, naravno trebaju nam i takva da nam bude nadu ali meni su i ona druga dobrodošla da znam što se može negdje očekivati

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bog cure, da ja iznesem svoje mišljenje. Smatram da su jako važna negativna i pozitivna mišljenja svih nas.
    A koji put su doživljaji individualni; nešto što je meni važno nije rečeno da će i netkom drugom biti važno. Tako je to,... ne treba sve uzimat zdravo za gotovo.
    Npr, meni se nije svidjelo kod Reša to što je jednom Spličanka napisala, (doduše ona je bila jako oduševljena zbog toga) a to je da je došla na konzultacije a da joj Dr. Reš nije nalaze niti pogledao! Sa mog stajališta to je katastrofa, ali njoj je to bilo super.
    Zbog nekih takvih detalja ja sam se odmakla od ideje REŠ, ali istana je da se ne čeka i da nekim curama to jako važno. Ako budem u stisci s vremenom nije rečeno da otpisujem skroz tu opciju.

A sad šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ more vibri za male slovenke i slovence
    :D :D :D :D :D

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Slazem se s Mimi - forum nam sluzi kao izvor inf. o raznim klinikama i dobro je cuti neka iskustva. Ja da sam znala neke stvari prije postupka vjerojatno bih druga cije postvila stvari. Razumijen da je onom tko uspije najbolja kloinika ondje gdje je ostvario svoj san...ali isto tako trebamo razumjeti da ne uspijemo svi od prve i da su nam zbog toga neke stvari jos uvijek bitne pri izboru....cestitam lezanki na bebacu i pustite da ovaj forum bude kao i do sada mjesto gdje cemo naci razumijevanje i podrsku...

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mare draga :D :D :D :D :D puno srece sutra

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

aleksandraj, hvala ti mila, ja se nadam da ću sutra u ranu zoru upoznati Ameli, a možda i Strumpficu

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Strike kako si? Još malo pa beta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Strike za ogromnu betu i svim curama za sve što vam treba.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj karla 1980 prvotno napisa
    Strike kako si? Još malo pa beta!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Strike za ogromnu betu i svim curama za sve što vam treba.
    Ej,Karla,evo me. Ja još uvijek imam menstrualne bolove koji su počeli 5.dan,i to dosta jake,najviše navečer. Da,još samo 4 dana,i baš me strah! Kako si ti?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

strike~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi tvojim blizancekima

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jooooj jedva čekam srijedu da nam javiš lijepe vijesti!
    Kao da ja čekam betu, tako sam nestrpljiva. Sreću do neba ti želim!

Ja u ponedjeljak na UZV pa ćemo vidjeti šta ima novo. Izgleda mi puno primiti svaki dan 2 Gonala u ovom tjednu, do UZV-a ću ih primiti 14 a još ih trebam uzimati do četvrtka. Znači da ću ih primiti minimum 18.
    A prošli puta sam sa 17 imala blagu HS. Pa sam malo zabrinuta!
    Već 3 dana osjetim lagano pikanje dolje, valjda se rade folikuli. Nadam se da će biti sve OK u ponedjeljak.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage moje, sto da ja kazem za moje godine, primila 30 gonala i 14 menopura...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

strike ~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja sa svojih 36 godina zadnji put 25 decapeptyla, 32 gonala i 8 menopura za 2 folikula/js

ovaj put 33 menopura 3 cetrotide 8 folikula 3 js, 2 oplodjene...

od sada idem na prirodnjake ili klomifen/femaru. na femari sam imala 3 folikula a na 60 inekcija iz prvog primjera 2....

ko ce tu sad biti pametan...
    nadam se da ce me ove 2 mrve sto su mi ih jucer vratili skratiti razmisljanja o tome sto dalje

p.s. meni je res super opcija npr. ako dobro reagiras u hrvatskoj, otici u resa na finale, zasto ne?
    sad sam imala opciju res finale/uzv mpo privatnik iz hr, ali kad se skuzilo da imam 2 vodeca a ostali zaostaju, ostala sam do kraja u hr. nije bilo smisla ici gore. isto tako da sam dobro reagirala otisla bih bez razmisljanja u resa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •