Citiraj GIZMOS prvotno napisa
Citiraj ketyy prvotno napisa
Hvala vam,uspjela sam je dobit rekla mi je Logest ili Harmonet sutra navecer prvu tabletu pa da ce mi poslat mail sa protokolom sutra jer im nesto skener ne valja,a meni je od soka sad i stala M samo mi smede nesto ide,moram se primirit malo da se to normalizira.Nikad nisam uzimala tablete koje da uzmem sta mislite ili je svejedno?
Hey ketyy, koje si pilule na kraju kupila? Su ti se sredile stvari, tj. ti je počelo pravo krvarenje? Baš sam se nadala da ćemo sve odraditi zajedno. Čak smo i menzis trebale dobiti isti dan, a sad si me malo pretekla, ali barem češ sutra dobiti svoj protokol pa će ti biti malo lakša i komunikacija i sve ostalo sa Mb!
Hey,ma sad mi je stalo samo nesto smeckasto i to je to,vidit cu do navecer sta ce bit i ja bi volila da smo zajedno u postupku,ajme izludit ce me ovo,ne bi se cudila da sam M psihicki stopirala
Ne znam sta cu ako ostane ovako da li da popijem sutra tabletu ili ne,sve mi se izremetilo.Uzet cu Logest, pile su ga neke moje prijateljice i bio im je ok,uzet cu ga u ljekarni sutra pa cu neki drugi dan donit recept(prednost malog mjesta),bar nesto.