Pozdrav svim ženama,pratim vas mjesec dana, ali sada sam se tek učlanila.
ja sam iz BIH i u 4 mjesecu imam zakazan postupak u Mariboru. za bebu se borim 6 godina, imala 2 vanmaterične i 1 mised, odstranjen desni jajovod, trudnoće još nema i pored silnih operacija, postupaka i stimulacija. IVF nisam radila u SArajevu jer su uslovi katastofa a nemamo nikakvog ni zakona ni popusta na lijekove, ma ninašta, ukratko užas!

Prošle godine u aprilu odlučila sam se da pošaljem papire sa svim nalazima do tada u maribor, odgovor je došao odmah poslije 7 dana da sam stavljena na spisak za konsultacije, međutim do novembra ništa nisam dobila, i bila sam jako ljuta tako da sam ih otpisala, a onda pred kraj novembra stiže pismo dsa smo u postupku u aprilu i koje još nalaze da pošaljemo, sve poslali u decembru

evo ja ovih dana očekujem da dođe menstuacija, i poslala sam sestri jasni mail, da mi pošalje protokol do kraja mjeseca, to je bilo o6.01 i odgovorila je 19.01 da će mi poslati za nekoliko dana, ali još ništa nema, vidim da je većina cura u istom problemu kao i ja, mislim na nas koje imamo postupke uskoro i trebamo da počnemo sa kontracepcijom, nedam se da će poslati za nekoliko dana, ako ne moram je zvati, svakih malo provjeravam mail!