Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Eto i mene cure. Doktor V. zadovoljan, ja jos vise. Jajnici u odlicnom stanju, "sasvim mirni" kako doktor kaze, vide se sitni folikuli (nije rekao koliko i koliki su), endic tanak, trolinijski isto ok, kaze da je sve super i spremno. Uglavnom htio je da krenem sa 3 Gonala dnevno, onda je skuzio godiste pa ipak idemo na 4 za svaki slucaj i tako do 10.02. kad moram doci popodne na iduci UZV, a onda cemo jos dva, tri dana Menopure valjda zbog kvalitete. A sad je sve u Bozjim rukama....kako cu reagirati na stimulaciju i to.....
    No, osjecam da ce sve biti ok
    Usput pozdravljam mladi par iz Zagreba koji je danas bio tamo konzultacijama i koji povremeno cita ovaj PDF i zelim im puno uspjeha i neka prije docekaju bebaca nego termin u MB

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Eto i mene cure. Doktor V. zadovoljan, ja jos vise. Jajnici u odlicnom stanju, "sasvim mirni" kako doktor kaze, vide se sitni folikuli (nije rekao koliko i koliki su), endic tanak, trolinijski isto ok, kaze da je sve super i spremno. Uglavnom htio je da krenem sa 3 Gonala dnevno, onda je skuzio godiste pa ipak idemo na 4 za svaki slucaj i tako do 10.02. kad moram doci popodne na iduci UZV, a onda cemo jos dva, tri dana Menopure valjda zbog kvalitete. A sad je sve u Bozjim rukama....kako cu reagirati na stimulaciju i to.....
    No, osjecam da ce sve biti ok
    Usput pozdravljam mladi par iz Zagreba koji je danas bio tamo konzultacijama i koji povremeno cita ovaj PDF i zelim im puno uspjeha i neka prije docekaju bebaca nego termin u MB
    Meni neke stvari nisu jasne oko ultrzvuka, jer se često spominje kontrolni ultrazvuk gdje se samo provjerava da li postoji koja cista i taj uzv se može napraviti i kod kuće. Na mom protokolu se nigdje ne spominje taj uzv, već samo onaj na kojem se isti dan starta s gonalima. Ako netko zna nešto više...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hibiskus, ako prije stimulacije uzimas antibebi i decapeptyl onda svima odrede UZV isti dan jer je bitno da jajnici miruju i obzirom da nasi hormoni vise ne rade sam dc vise nije tako bitan. Uglavnom se sa stimulacijom pocinje izmedu 2. i 5.dc.
    Gizmos, koliko ja kuzim taj 1.UZV i jeste kontrolni za ciste i odredivanje stimulacije ali ga mozes obaviti i negdje drugdje pa se samo njima javiti da ti kazu s kojom stimulacijom pocinjes i da ti zakazu slijedeci UZV.

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Hibiskus, ako prije stimulacije uzimas antibebi i decapeptyl onda svima odrede UZV isti dan jer je bitno da jajnici miruju i obzirom da nasi hormoni vise ne rade sam dc vise nije tako bitan. Uglavnom se sa stimulacijom pocinje izmedu 2. i 5.dc.

aaaa kuzim. hvala na pojasnjenju.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Gizmos, koliko ja kuzim taj 1.UZV i jeste kontrolni za ciste i odredivanje stimulacije ali ga mozes obaviti i negdje drugdje pa se samo njima javiti da ti kazu s kojom stimulacijom pocinjes i da ti zakazu slijedeci UZV.
    Sorry-ovo sam htjela citirati(moja greška)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •