Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mali Mimi, pričitala sam odgovor dr R koji je relativno povoljan, al što s drugim dijelom odgovora?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Mali Mimi, pričitala sam odgovor dr R koji je relativno povoljan, al što s drugim dijelom odgovora?
    Misliš na ono za operaciju, jer to sam obavila

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Isto dan UZVa kod Prof Vlaisavljevica ide i prva injekcija Gonala, Menupura ili sto vec pise u protokolu. Bitno je da se Gonali itd. pikaju svaki dan u isto vrijeme (misllim da je tolerancija odstupanja 1 sat razlike). Ako ne odgovara pikanje u 17h onda naravno moze i kasnije ali ponavljam svaki dan u isto vrijeme. Ja sam si na primjer Diphereline pikala ujutro u 08h a Menogone u 19h.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo da se i ja malo uključim sa novim vijestima, uspjela sam dobiti Mb jučer i dogovoriti konz. u četvrtom mjesecu. kada po vašim procjenama mogu očekivati da ćemo ući u postupak? jojjj kako mi se to čini sve jako jako daleko...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Gizmos, koliko vidim tikica69 je imala 1.UZV u Mb zakazan popodne i tada pocela s pikanjem, ne znam kako bi islo iduci dan ujutro ali moguce je da tih 12-ak sati ne bi bilo presudno nego ,kao sto Maxime kaze, samo da je u isto vrijeme.Ipak, dobro je sve to unaprijed dogovoriti s sestrom Jasnom ako se ne ide kod njih na 1.UZV.
    Ketyy, zasto bi zaustavljala krvarenje?Sada valjda konacno imas pravu m i sve ok.
    Loks, ja sam cekala godinu dana od konzultacija s tim da nisam prije toga slala nalaze. Jesi li ti?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Cure nemojte ni slucajno ekspirimentirati s protokolom jer je tocno tempiran po grupama. 12 sati odgode injekcije znaci zakasnjenje u cijelom protokolu to jest na stopericu, punkciju, transfer ... Nije potrebno raditi bauk od pikanja a nemora se biti doma da se bocne, samo se treba sjetiti uzeti ljekove (ja sam si davala stopericu u WCu restorana gdje smo bili na veceri s prijateljicu - mozete si misliti kako je to izgledalo )

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Istina, ali ja si još nikada nisam dala inekciju i za to mi se ponudio MM, pa sam pomislila ako je ipak moguće da sve ide ujutro i sve odjednom. I strike je napisala da si je i gonale i decapeptyle davala rano ujutro (sve skupa)

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Gizmos, koliko vidim tikica69 je imala 1.UZV u Mb zakazan popodne i tada pocela s pikanjem, ne znam kako bi islo iduci dan ujutro ali moguce je da tih 12-ak sati ne bi bilo presudno nego ,kao sto Maxime kaze, samo da je u isto vrijeme.
    Ne, ne - sa pikanjem sam pocela iduci dan ujutro u 7 kada si inace dajem i Decapeptyl. Tako je dr. Vlaisavljevic inzistirao da radim, znaci tek sam iduci dan uzela prvih 4 Gonala, zajedno sa Decom.
    Vjerojatno zato idem dan poslije Rozalije na UZV, bez obzira na isti pocetak protokola.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

[QUOTE=taca70;1533141]Gizmos, koliko vidim tikica69 je imala 1.UZV u Mb zakazan popodne i tada pocela s pikanjem, ne znam kako bi islo iduci dan ujutro ali moguce je da tih 12-ak sati ne bi bilo presudno nego ,kao sto Maxime kaze, samo da je u isto vrijeme.Ipak, dobro je sve to unaprijed dogovoriti s sestrom Jasnom ako se ne ide kod njih na 1.UZV.
    Ketyy, zasto bi zaustavljala krvarenje?Sada valjda konacno imas pravu m i sve ok.

Ja sam mislila da mi mora stat u roku dva dana kad sam pocela s tabletama pa sam zato tila popit dvi i zaustavit,to sam negdi procitala,onda sam racunala tek sam ih pocela piti pa sad cekat dok mi se zaustavi,a prekidam ih 24-tog pa mi se cini da ih ionako malo uzimam pa sta cu ako mi ne dodu iza...ma to ja sve u svojoj glavi zakompliciram

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •