Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Prvi uzv mi je 1.03,ali ja sam zamolila da ga napravim u Splitu jer mi je daleko putovat i sestra Jasna mi je odgovorila da mogu i da ce mi poslat koliko gonala da uzmem.
    Gizmos ne mogu ni ja virovat da je tortura pocela,malo me strah ovih inekcija,a znam da ih nitko ne voli ,ali sta cu kad sam ko mimoza ha...

Narucila sam decapeptyl u ljekarni doci ce ovaj tjedan,je li to treba muckat ili dode u komadu ono samo se piknes?I jos nesto narucila bi gonal u penu,je li netko od vas ima iskustva s tim pa da mi malo pojasni?

Pcelice 2009 ti i ja smo onda zajedno u postupku...

Puno srece svima i veliki pozzz

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mislim da je dacepetyl već spreman, ali gonal treba mješati (osim onoga u penu). I ja bi najrađe kupila taj pen ali čini mi se da je prevelika razlika u cjeni, a i običan je već preskup. Da li netko "može pretpostaviti" koliko bi mi gonala mogli dati obzirom da je prvi IVF? Od kontrolnog ultrazvuka odnosno dana kada krećem s gonalima do sljedećeg ultrazvuka je razmak 8 dana pa vjerujem da ću tih 8 dana uzimati uvijek istu količinu i da će onda na uzv vidjet da li treba povečat ili smanjit količinu lijeka, ali s koliko bi mogli krenuti?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je dacepetyl već spreman, ali gonal treba mješati (osim onoga u penu). I ja bi najrađe kupila taj pen ali čini mi se da je prevelika razlika u cjeni, a i običan je već preskup. Da li netko "može pretpostaviti" koliko bi mi gonala mogli dati obzirom da je prvi IVF? Od kontrolnog ultrazvuka odnosno dana kada krećem s gonalima do sljedećeg ultrazvuka je razmak 8 dana pa vjerujem da ću tih 8 dana uzimati uvijek istu količinu i da će onda na uzv vidjet da li treba povečat ili smanjit količinu lijeka, ali s koliko bi mogli krenuti?
    Ma to miješanje nije nikakav problem. Što se tiče cijene pena, već se pisalo, ima apoteka u Slo gdje pen košta koliko kod nas obični, ne znam imaš li koga da ti se raspita u nekom mjestu koje ti je blizu. S obzirom na tvoje godine, vjerojatno će ti početi s 2, eventualno s 3 gonala (u jednom penu ih je 12), ovisno o tvojim hormonima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •