Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo da vam se malo javim,malo sam se navikla na inekcije,ne lezim vise nego sjedim dok mi je daju i puno mi je lakse,ali jos to traje dvi/tri minute...ali od kad ih primam blida sam ko krpa,spava mi se stalno i nemam snage za nista je li to moze bit od njih ili je sve to na psihickoj bazi...?

Drugi pon mi je prvi uzv,ali ga necu radit u Mb nego u Splitu,zadnja tableta mi je 24-tog,a sta se desava ako do tada ne dobijem M ,je li isto startam taj dan sa gonalima ili cekam dok ne dobijem...?

Rozalia i tikica nadam se da se odmarate i cuvate svoje mrvice

Svim curama veliki

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ketyy prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da vam se malo javim,malo sam se navikla na inekcije,ne lezim vise nego sjedim dok mi je daju i puno mi je lakse,ali jos to traje dvi/tri minute...ali od kad ih primam blida sam ko krpa,spava mi se stalno i nemam snage za nista je li to moze bit od njih ili je sve to na psihickoj bazi...?

Drugi pon mi je prvi uzv,ali ga necu radit u Mb nego u Splitu,zadnja tableta mi je 24-tog,a sta se desava ako do tada ne dobijem M ,je li isto startam taj dan sa gonalima ili cekam dok ne dobijem...?

Rozalia i tikica nadam se da se odmarate i cuvate svoje mrvice

Svim curama veliki
    Ako ti je prvi uzv 1.3.-nakon što im javiš u Mb stanje taj dan-reći će ti koliko gonala trebaš primati.Nikako prije(barem ja mislim tako)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •