Na postupke idem u Split, ali ponekad pročitam vaša iskustva u Mariboru, a ovo u muškarcima u sobi za presvlačenje ponukalo me da i napišem komentar o nepotrebnoj gužvi koju stvaraju na takvom mjestu a i u čekaonicama,
Meni ponekad smetaju i u čekaonicama, kada vidim da muževi od nekih pacijentica bezobrazno sjede dok recimo trudnice stoje i tako čekaju na pregled, diže mi se kosa na glavi.
Mi smo trenutačno u Cito poliklinici u Splitu kao doma, mislim toliko smo se udomaćili da malo treba da provirim biolozima u laboratorij, šalim se naravno...
i samo je na početku mm bio sa mnom u čekaonici jer nismo imali pojma kako to izgleda. No sada dok sam ja na UZV prošeta, popije kavu u obližnjem kafiću, pročita novine, a u čekaonici najviše vremena provodi jedino na dan punkcije, kada treba dati svoj prilog,
mislim možda neke žene žele da ih mužići drže za ručicu, a meni osobno smeta da njihovi muževi zure u moj stomak dok me sestra bocka menopurima, i znam ja da su oni jako biti u cijeloj priči, ali na kraju ne trebaju oni ostati trudni nego žene, pa bi trebali imati obzira i učiti sve kako bi postupak bio manje stresan
možda je malo off topic ali nisam mogla ostati ravnodušna, svim curama želim puno sreće u postupcima, a
ovih dana najviše mislim na Rozaliju, i s čekam sutrašnju troznamekanstu betu