Posto sam vec jednom poslala post ali on se izgleda nije objavio ajde da pokusam ponovo. Znaci ovako tek sam se registrovala na forum jer sam i ja cekalica za Maribor. Termin nam je Septembar 2010. Imala bi par pitanja za vas, naime ja sam u Avgustu prosle godine poslala sve nase papire za Maribor i kompletne analize virusologije (Hiv, Hepatitisi, Sifilis) Sada kad su mi poslali upitnik obelezili su mi da u mojoj dokumentaciji samo jos fali T3,T4 I TSH. Jel to onda znaci da im ne trebam slati novu virusologiju? Takodje me zbog finansijske strane interesuje jer oni gore prihvataju sve nase rezultate i kad dodjemo u Maribor nemamo nikakve dodatne pretrage na Hiv, Sifilis , Hepatitise ili hormone? Ovo vas pitam jer kad se ide u Prag njima isto se moraju dostaviti sve analize ali kad stignete tamo oni vas ponovo testiraju na Hiv i to se doadtno placa. Inace meni je ovo drugi ICSI, prvi sam radila u Decembru u Jevremovoj u Beogradu kod prof. Vlaisavljevica ali beta 0. Takodje ako vam nije problem napisite mi vase utiske o klinici u Mariboru i o doktorima tamo. Hvala vam cure puno. P.s. Smestaj smo rezervisali kod Stanka