do magičnih 12 mjeseci sve 5 - dojiti dijete je divno, dobro, krasno, kako je napredan, zdrav, ima dobar imunitet bla bla..
a sad sa 16 mjeseci /još uvijek dojimo, uglavnom pred spavanje i po noći/..reakcije postaju sasvim drugačije; pa zar JOŠ UVIJEK dojite???? hm.....jedna poznanica mi je čak rekla da je dojiti muško dijete duže od godinu dana njoj "perverzno". sestra kod pedijatrice me neki dan pitala koliko je vid dugo dojio, kad je čula da još uvijek doji rekla je: "e sad bi već bilo dosta!"
uglavnom, kod nas je sve oko dojenja od početka išlo nekako prirodno i instinktivno, sad me počelo smetati što ljudi na nešto tako lijepo i prirodno gledaju kao na nešto nenormalno i ružno.
naravno, ne obazirem se na komentare, ali... :/

reakcije postaju sasvim drugačije; pa zar JOŠ UVIJEK dojite???? hm.....jedna poznanica mi je čak rekla da je dojiti muško dijete duže od godinu dana njoj "perverzno". sestra kod pedijatrice me neki dan pitala koliko je vid dugo dojio, kad je čula da još uvijek doji rekla je: "e sad bi već bilo dosta!"
Odgovori s citatom
! Baš mi je bila smješna baka.
!
Kako sam bila glupa. To je bio jedan put kada sam trebala poslusati svekrvu!!!
Baš sam se osćela nekako ponosno. Naročito što imam osjećaj krivnje zbog jedne bliske osobe koja je djelomično uspjela s dojenjem. Stalno si mislim da sam trebala biti aktivnija.