tenisice što svijetle dok dijete hoda vel 30?.
gdje ih ima za kupiti?
vidjela sam na netu geox, ali ih u splitu nema, znate li ima li u zg geoxu?
pronašla sam neke sketchers al su preružne i neudobne. ima li još kojih?
tenisice što svijetle dok dijete hoda vel 30?.
gdje ih ima za kupiti?
vidjela sam na netu geox, ali ih u splitu nema, znate li ima li u zg geoxu?
pronašla sam neke sketchers al su preružne i neudobne. ima li još kojih?
ima u zg., u svakom geoxu, baš sam ih gledala ovih dana
u turbolimacu?
bilo je i u pitarellu
Ako ti nije bitna marka, bilo je u Lidlu bijelih i rozih. Cijena im je bila 69,90 kn, sad su snižene na 24,90 kuna. Mi smo kupili i nisu loše.
hvala vam
evo sam bila u pitarela nema,a posljednji geox u emezeti je zatvoren tako da u st nemamo geox u lidla sam bila jučer nisam vidila, u cicib ću sutra.
geox bi htjela jer su mi njihove cipke super, pa da ga riješim za zimu, jerr znam da će htjet nosit samo te.
koliko su te geox? jesu li to sa šišmišem sa strane :?
Mi smo kupili Geoxice. Oduševljenja li prevelikoga.![]()
Čini mi se da njih, osim originalnih Geox dućana, drži i Turbo limač, pa ako postoji koji u Splitu, probaj pogledati.
ja sam u zg vidjela sa šišmišem i sa zmajem (sva sreća da ih bojan nije vidio jer bi se raspametio na te sa zmajem, pregenijalne su !),wana prvotno napisa
mislim da su oko 500 kuna koštale, a ove sa zmajem sam vidjela za oko 450, na nekakvom sniženju
prije par mj. sam vidjela i jedan model sa nogometnom loptom što svijetli, isto geox
ali te svijetleće su sad valjda neki ultramusthavetrend, puni su ih dućani
Turbolimač više ne drži Geox.
Osim Geox dućana drže ih Peko dućani, Stiefelkonig i Humanic (ovo sve u Zg ali je vjerojatno i u St jednako ako ima nekog od tih dućana, Peko sigurno ima).
Eh, da, da ne zaboravim, jako je klincima fora to što svijetle no ujedno je i frustracija kad to crkne i prestane svijetliti, tako da... :/ Imali smo ih nekoliko pari pa su nam već izašle i đira, srećom.
Planet obuce
69 kn, bijele sa rozim leptiricem sa strane
ne znam jel mislimo na iste, ali moje dijete ima točno te Sketchers i fantastično su mu udobne i da br.30 su :Dwana prvotno napisa
Dok prestanu svjetliti njima to više nije ni fora. Bar je kod nas tako.Barbi prvotno napisa
Mi smo na placu na Črnomercu kupili i svjetleče kroksice!
Nama se dogodilo da je jedna Geoxica prestala svijetliti nakon par tjedana, druga je svijetlila normalno. I onda je počeo tom nogom na kojoj je svjetlo crkavalo stalno udarati jače (u biti svjetlo se aktivira udarcem noge na podlogu).
a ja sde baš pitala kako se mijenja baterija kad crknu. znači nikako :/
u cicibanu ima samo veličina 27
u st peku nema geoxa-bar ga ja nisam vidila u 3 peko dućana
brane-sketchersice jure nije probao, ja sam ih gledala i učinile su mi se tvrde :/ . to su one što na "jeziku" imaju nekakav semafor
zvala sam jučer geox u cc1- kaže da nemaju i da čekaju novu kolekciju.
gdje još ima geox u zg?
u baš geoxovom dućanu u CC1 ih nema, to je točno, ali geox drže i stiefelkonig (ili kako se već piše) i HUMANIC- oni su isto u CC1 pa nazovi njih i pitaj
i u geoxu u Ilici mislim da imaju, odnosno manje brojeve imaju sigurno, za veće nisam sigurna
s tim da ti su geoxice često jeftinije u ovim drugim dućanima koji ih drže, nego u njihovom dućanu
eh, da sam se bar sjetila, mogla sam ti ja danas virnut
Mogu ti ja pogledati danas u Ilici, znaci broj 30? koje boje? Znam samo da su ovdje preko 500kn.... Turbo limac ih vise ne drzi koliko sam ja vidjela....
dina, hvala ti. pogledaj molim te
boja siva, modra, ako ne kojaj god
za cijenu sam malo u :shock: , al eto, odluka je pala
geoxica ima i u Vrtuljku.
Evo vratila se iz Geoxa i nemajuImaju za manje nogice dva modela a za broj 30 imaju samo jedan model al naravno rasprodane su.....
Btw.cijena je 599kn!
moja prijateljica je kupila maloj nekidan u TL u Makarskoj te sta svijetle. mozda ima u nekom manjem TL-u, isplati se pogledat, to su one njihove, nisu skupe biledina prvotno napisa
bila sam u svim tl i nemaju ništa, bar ne za dječake
ni u lidla isto nema
uh...
600,00 kn :shock:![]()
![]()
hvala vam cure na trudu
Kod nas isto ogromno oduševljenje, ali morate paziti da baš ne gaca po lokvama jer im voda šteti (istina, nama su opet ispravne nakon što su se posušili i sad se lokve zaobilaze u velikom luku).
ivorka-hvala za upozorenje![]()
andrea-![]()
![]()
dakle, tenisice su kupljene u humanicu, zadnji broj snižen na 450 kn, dobit ćemo ih u petak :D . jure je presretan...cure, hvala vam
:shock: Mislim da u Cicibanu nisu bile skuplje od 250-300kn :/wana prvotno napisa
dižem iz pepela jer nam hitno trebaju. gdje se mogu kupiti a da nisu preskupe. za djevojčicu nam trebaju
Ja bih ti samo preporučila da u širokom luku zaobiđeš Skechers. Mi smo ih pre 3 god nabavili u Holandiji i te su bile super, još izgledaju, ko nove i obe svetle. Onda smo prošle i ove godine kupili isto original, ali u Beogradu, oba puta se guma na đonu na obe patike toliko izgulila da se pojavila rupa i jedna patika je prestala da svetli. Mali je reći da izgledaju otrcano, iako ih je nosila samo tokom proleća. Moje pare više neće videti.
planet obuća, 139 kn
drugi red odozdola, druge po redu
http://www.planet-obuca.com/collecti...ort/standard/1
Mene je kod sketchersa, a i geoxa odbilo to što stalno viđam na sniženjima tenisice sa opaskom da jedna ne svijetli.
Sada sam kupila, ali na rasprodaji za 150 kuna. Baš me zanima koliko dugo budu blinkale.![]()
Lovrine (muške) svijetle još uvijek i nemaju nikakva oštećenja (Sketchers). Kupljene su krajem prošle godine, nošene uglavnom u školu. Vjerojatno su mu omalile tijekom ljeta.
Anine Geoxice su svijetlile i kad ih je prerasla. A stvarno su bile puuuno nošene.
Tako da su naša iskustva s oba branda ok.
E, da i naše muške Sketchers (policijske) svjetle još uvijek. Kupljene su prošle jeseni i nošene cijelu jesen i dobar dio zime, bile su i propisno mokre, blatne i još uvijek su dobre - malo znucane, ali nosive i svi dijelovi svijetle.
Možda su samo curičaste šugaste...
I mi imamo Sketchers (policijske) i potvrđujem da naše još uvijek svijetle.