Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: bebina omiljena poza za nošenje na rukama?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno bebina omiljena poza za nošenje na rukama?

ima li vaša beba omiljenu pozu za nošenje na rukama? ima li različitu pozu za šetnju, uspavljivanje i sl? ima li neka poza koju ne voli? daje li vaša beba signale da želi biti u nekoj pozi? imate li vi kakve prijedloge za poze?

T. najviše voli pozu tako da gleda preko ramena. To je poza za sve, šetnje, igranje, uspavljivanje... ako ga pokušam nositi u nekoj drugoj pozi, a da on jasno da do znanja da to neće ići.
    ponekad se, dok ga nosim, počne njihati na stranu, kao da se baca. tad ili se "baci" na cicku :lol ili želi da ga nosim u pozi koljevke. još rijeđe od toga se zna sam nekako namigoljiti i stati posred prsa s glavicom na mom srcu.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

baš zgodno da si topic otvorila ovdje.

no, ovo je ipak podforum o nosiljkama, pa ako neće biti velikog odaziva preselit ću te na 0-1.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kad je bila skroz malecka, omiljena poza joj je bila s pogledom preko ramena, a sad to više nije zanimljivo, eventulano par minuta, sad najviše voli biti leđima okrenuta prema prsima, tako da može gledati naprijed kao iz fotelje
    Nošenje i ljuljanje u koljevka stilu više ne pali niti pod razno, samo da nije vodoravno, dosta joj je ovih mjeseci bilo ležanja, sad je glavica čvrsta i to sa sobom nosi nove položaje

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

može, preseli.
    mislila sam da je ovdje zgodnije.
    baš me zanimalo jesu li i druge bebe isključive kao moja te koaj poza "prevladava" kod većine.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

preko ramena pali samo kad treba podrignut, inače samo leđima naslonjena na mene i da može gledat prema naprijed. Polegnut ju ne mogu ni pod razno

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mojoj su sve poze omiljene, bitno da se nosi nosi se i da gleda preko ramena, i da je ledjima oslonjena na mene, i potrbuske, na podlaktici. al zaspat ce samo i jedino u slingu, u kolijevci. sad je vec pomalo prevelika za to, al se ne da (mene ledja ubijaju, al bitno da je njoj ugodno).

tako da, ako netko zna neki polozaj u slingu, u kojem im beba spava, a da nije kolijevka, nek javi (buddha ne prolazi, sve joj je zanimljivo, a ni t2t, izvija se i nije joj ugodno).

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Super tema. Mi smo trenutno u fazi kad nas više pogled preko ramena ne zadovoljava.
    Sad se nosimo leđima prema mom trbuhu, ali naslonjeni na ruku prema naprijed, tak da je ustvari samo guza naslonjena na moj trbuh. Tak joj se počelo sviđati prije tjedan dana. Nije joj stisnut trbuščić jer ju pridržavam pod pazusima i odmah vježba vrat.
    Navodno poza "pogled preko ramena" nije dobra jer su tako ramena jako zabačena prema natrag, a to baš nije naj( neznam zašto, ali je rekla fizijatrica)
    Nikako, ali nikako joj ne paše poza "koljevka"za nošenje ako je budna i vesela, tek kad ju uspavljujem, a kenjkava je ta poza je ok i to samo ako uz to još i brzo hodam!
    Poza T2T u slingu ili se samo pravimo da je u slingu mi je super kad je lagano umorna, a nije kenjkava, najljepše zaspi.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sandra-zvrk prvotno napisa
    Sad se nosimo leđima prema mom trbuhu, ali naslonjeni na ruku prema naprijed, tak da je ustvari samo guza naslonjena na moj trbuh. Tak joj se počelo sviđati prije tjedan dana. Nije joj stisnut trbuščić jer ju pridržavam pod pazusima i odmah vježba vrat.
    Navodno poza "pogled preko ramena" nije dobra jer su tako ramena jako zabačena prema natrag, a to baš nije naj( neznam zašto, ali je rekla fizijatrica)
    i mome je ovo omiljena poza. sve mora nadgledat da mu šta ne promakne
    kad je nervozan ili pred spavanje najviše mu odgovara položaj da ga polegnem preko ruke tako da svojom dužinom leži meni na ruci, obraz mu je naslonjen blizu pregiba mog lakta, a dlanom ga držim između nogu. i tako mi je najlakše, a njemu najdraže.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •