-
Ukoliko vam se ovdje ne javi nitko tko bi vam mogao dati informacije iz prve ruke, pošaljite mail-ove klinikama i pitajte njih sve detalje koji vas zanimaju, od medicinskih do pravnih. Sve što vas muči, mučilo je i druge parove koji su im se javili iz drugih zemalja i praksa je posve sigurno već uhodana...
Svima vam želim puno sreće
-
Draga Shanti, ja sam već kontraktirala kliniku New Life u Kijevu i imam info o proceduri, potpisivanju ugovora sa surogat majkom, cijenama za različite verzije postupka (ako koga zanima min15tis-max 25 tis eura, to ako je potrebna donorska stanica). Malo me zabrinjava činjenica da bez obzira na imanje ukrajinskog odvjetnika, oni sugeriraju i savjet hrvatskog odvjetnika vezano za upis djeteta u Hrvatskoj. Također postupak dobijanja rodnog lista u hrvatskom konzulatu u Kijevu maksimalno pojednostavljuju, čemu baš ne vjerujem..
Ipak bi bilo bolje znati pouzdano da je netko uspio s pravnim zavrzlamama..
svojedobno se na jednom blogu javila jedna Iva koja kaže da joj je za usvajanje djeteta u RH trebalo 5 godina, a nakon toga za surogat majčinstvo u Ukrajini godinu i 5 mjeseci. no nažalost, ona je bila samo komentator na blogu, bez mail adrese i sl..
hvala na lijepim željama, ja javim ako išta više saznam..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma