Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 77

Tema: molba modratoricama

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno molba modratoricama

postoji li IKAKVA sansa, da se sada kada smo izgnane (ne znam drugi izraz) van granica hrvatske, otvori zasebno topic potpomognuta u mb i potpomognuta u ljubljani, jer se je stvarno tesko snalaziti po topicu potpomognuta u privatnim klinikama?

ako nije moguce, mozete li barem kljucati temu svakih 10 stranica da se mozemo snaaziti gdje smo sta procitali jer je ovu temu sa svojih 20 stranica nemoguce popratiti ili ista zakljuciti.

hvala!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pinky slažem se

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Re: molba modratoricama

Citiraj Pinky prvotno napisa
    otvori zasebno topic potpomognuta u mb i potpomognuta u ljubljani.....hvala!
    X

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vidi se da sam se tek probudila kad sam post pisala pardon na gresci u naslovu

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

potpisujem

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pinky, preduhitrila si me u otvaranju teme
    Pridružujem se molbi, zaista se više ne snalazimo tu, mene zanima samo ljubljanja i moram puno prekopavati da dođem do nekih info.
    Unaprijed hvala.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ja bih rado da se sve odvoji

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pinky, u potpunosti se slazem.

Vec smo vise puta pitali istu stvar moderatorice, zadnji put ovdje: http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...7294&start=900 ali valjda nas nisu skuzile jer nije bilo odgovora.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Inace, ako vas zanimaju o privatne (strane) klinikama, nasa pino si je dala truda pa pogledajte citat, stavila je link:

Ja sam bila pocela pisati na jednoj stranici o stranim klinikama, ovdje
    http://groups.google.com/group/gradj...ne-mpo-klinike
    Ali to treba dobro doraditi, i nadam se da sad svi mogu do stranice (pliz javite mi ako vam se ne otvara stranica)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Inace, ako vas zanimaju o privatne (strane) klinikama,
    Inace, ako vas zanimaju privatne klinike,

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

hm...na koga vam slicim danas (ina33 )

postoji li IKAKVA sansa, da se sada kada smo izgnane (ne znam drugi izraz) van granica hrvatske, otvori zasebno topic potpomognuta u mb i potpomognuta u ljubljani, jer se je stvarno tesko snalaziti po topicu potpomognuta u privatnim klinikama?
    Pinky, dosta ljudi odlazi i u Prag, tako da nam treba i taj topik, tj, trebaju nam zasebno teme o svim privatnim klinikama (one u kojima placamo uslugu) koje interesiraju forumase.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam upravo sada otvorila temu potpomognuta u privatnim i ponovno sam napravila onu facu :/ jer se sada tu spominju i državne klinike-dakle totalna zbrka.Prvo jedna cura pita za dr.Reša,ova druga odgovori za Maribor,pa treća nešto o Ljubljani.Zaista sam pomislila da više neću ni otvarati tu temu.Ja se pridružujem molbi da ove dvije idu odvojeno-mislim da to ne bi bila reklama već jednostavno pomoć nama jer se više ne snalazimo-pogotovo mi koje prvi puta idemo tamo.Bez obzira na divne prethodne postove forumašica koje su davno bile u Mariboru i sami znamo da se stvari konstantno mijenjaju i da bi nam bolje snalaženje na zasebnim temama bilo olakšavajuće.Hvala unaprijed moderatoricama.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pridružujem se s molbom. Ovako izgubiš volju za čitanjem.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa
    Pridružujem se s molbom. Ovako izgubiš volju za čitanjem.
    Da, definitivno!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mislim da je to u suprotnosti sa onim što udruga promiče i za što se bori... al meni svejedno, app....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne kuzim moover zasto je to u suprotnosti? pa sve ionako pisemo na temi privatnih klinika, dzuture, sad bi se samo odvojilo...

ako se ne moze odvojiti, bilo bi dobro da se tema kljuca svako 8 stranica, a na pocetku svake nove da se stavi link na staru raspravu.tako bi bar zapamtili, ili bookmarkali onaj dio na kojem nam je nesto zanimljivo i potrebno.

ovako se u 20 stranica pogubi tko god pokusa.

probaj iscitati taj nepregledni topic pa ce ti sve biti jasnije...

u ovom momentu, kad smo primorane ici preko grane, takva pomoc bi nam bila dobrodosla.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja se pitam zašto bi bilo u suprotnosti. Bilo bi preglednije, a vjerujem da ima dosta kandidatkinja i za Prag, i Maribor i Vili i ostale privatne klinike da mogu međusobno lakše izmjenjivati infoe.
    Jedino ako to na neki način nije reklama, recimo, Potpomognuta u Sloveniji ili Potpomognuta u Viliju :?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ne znam ja, ja sam samo napisao svoje osobno mišljenje... treba udruga procjeniti...

meni bi bilo bezveze da se udruga bori za promjenu zakona o MPO u RH, a paralelno s tim promiče MPO u drugim zemljama...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jedino ako to na neki način nije reklama, Potpomognuta u Sloveniji ili Potpomognuta u Viliju
    Pa ne znam u ovoj sad situaciji...s obzirom na Zakon, koliko bilo koja nasa klinika moze biti konkurentna klinikama u Sloveniji, Austriji, Ceskoj, jer npr. netko tko dobro reagira na stimulaciju sigurno nece izabrati opciju "3 stanice" tj. neku hrvatsku kliniku.

Ovako ispada da na temi o privatnim klinikama reklamiramo jednostrano - samo Maribor, i tu i tamo se progura netko s Resom.
    Po meni je to gore (za forum koji se boji reklamiranja) od niza tema (topika), a svaki pojedinacno obraduje zasebnu kliniku.
    Tako bi sve bilo puno preglednije, forumasi bi mogli pratiti paralelno sve teme i naposlijetku odluciti koja klinika njima osobno najvise odgovara. A ovako im se na temi o privatnim klinikama servira samo Maribor, i ponekad se nesto smisleno stigne razabrati o klinici u Postojni, a kad netko uleti s pitanjem npr. o Pragu nastane kaos i entropija dok se tema opet ne vrati na Maribor.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    meni bi bilo bezveze da se udruga bori za promjenu zakona o MPO u RH, a paralelno s tim promiče MPO u drugim zemljama...
    Pa dok je Zakon ovakav kakav je ostaju nam samo druge zemlje. Zato se Roda i bori za promjenu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo sto se trenutno dogada u hrvatskim klinikama, citiram forumasicu missixty s topika o privatnim klinikama:

Oprostite što ovako upadam. Već 3 i po godine pokušavamo imati bebu, i sada smo trebali na naš prvi ivf postupak, ali kada sam ušla u ordinaciju da mi dr. propiše lijekove, rečeno mi je da se više ništa ne može do daljnjega. To mi je bio takav užasni šok jer sam se mjesecima psihički pripremala na to, i nadala...
    Oprosti, možda sam se pogrešno izrazila, ništa mi nisu dali jer su mi objasnili da su sve klinike izgubile licencu za potpomognutu, pa se čekaju detaljni pravilnici i upute kako bi ponovno dobili licencu. A to se jednostavno ne zna kada bi se trebalo dogoditi... Sada mi nisu mogli ništa propisati, niti Klomifen.
    Tko moze, naravno da ce zgibati preko granice.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Slažem se s fritulicom. A najveću je reklamu Mariboru, Postojni i Pragu napravila Vlada.

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Slažem se s fritulicom. A najveću je reklamu Mariboru, Postojni i Pragu napravila Vlada.
    Upravo tako,

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    Pa dok je Zakon ovakav kakav je ostaju nam samo druge zemlje. Zato se Roda i bori za promjenu.
    X
    Slažem se s fritulicom i mislim kako je udruga prvenstveno na strani pacijenata tj. nas koji se borimo s neplodnosti

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pa gdje su naše modoratorice, ima li koga?

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I ja sam za.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja se također pridružujem zamolbi.

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I ja.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ja sam za definitivno!
    na temi potp.na priv.klinikama je takav buckuris da se niko ne moze snaci,a i dominiraju cure iz MB,a ja konkretno trebam u Prag i tamo uopce ne mog da nadem postove cur akoje su isle tamo....

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj nini prvotno napisa
    Ja se također pridružujem zamolbi.
    x

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

obilazim ovu temu u nadi da će se nešto ipak promijeniti, no sve mi se čini da će i meni trebati posebne teme privatnih poliklinika. nemam godinu i ohoho pa da čekam maribor, dakle neka druga opcija je zasad izbor - ili reš ili austrija

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

di su nam moderatorice?

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

tu smo
    razgovaramo o prijedlogu
    javimo se

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    di su nam moderatorice?
    Možda raspravljaju u problemu.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

koliko sam shvatila na pdf Privatne klinike Maribor više ni ne prima narudže (ispravite me ako griješim)

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja ni ne otvaram, pretesko se snalazim...

trebala bih nazvati resa, ali ne mili mi se nikako ocu svog sparca

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drage naše,
    razumijemo da je gužva na privatnima i posebice u MB (pogotovo sada).
    Ono što nije u skladu s radom Udruge i na što moramo paziti je reklamiranje privatnih klinika na bilo koji (direktan ili indirektan način)kako se udruga ne bi dovela u poziciju da je sufinancirana ili bilo što slično od strane privatnih klinika.

Temu možemo odovojti i nazvati je recimo MPO U SLO (što i nije neka sreća od naslova, ali barem ne vrišti direktan naziv priv. klinike).

slažete li se?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ali upravo je Marči tu i problem, sad je pogotovo gužva u Mariboru, pa nas nekoliko nesretnica (a bit će nas sve više) koje nemamo termin za dr Vlaisavljevića ne možemo uopće dobiti i iskopati info o drugim klinikama... što onima u slo što onima u drugim zemljama... razumijem nereklamiranje ali Maribor je doista postao top-odredište i nema se tu šta tajiti i reklama je sam sebi (a reklamira ga i zakon i Šimunić... ), a uostalom obzirom na naše "probleme" sa Slovencima u vanjskoj politici zašto mo ne bi anektirali mariborsku kliniku - tukaj je Hrvaška

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj marci prvotno napisa
    Ono što nije u skladu s radom Udruge i na što moramo paziti je reklamiranje privatnih klinika na bilo koji (direktan ili indirektan način)kako se udruga ne bi dovela u poziciju da je sufinancirana ili bilo što slično od strane privatnih klinika.
    Ne kuzim marci, a ovo sada nije reklama? Unutar teme o privatnim klinikama samo Maribor? Mislim da bi Maribor Rodi trebao dignut spomenik, a propos reklamiranja.

Temu možemo odovojti i nazvati je recimo MPO U SLO
    Tu ce onda opet biti cirkus Maribor / Ljubljana / Postojna (ove klinike imaju sasvim razlicit nacin rada i sasvim razlicit pristup pacijentu). Zasto forumasi ne bi mogli imati sve pregledno u podijeljenim temama pa na koncu, na osnovi individualnih znacajki odabrati kliniku?

A ako vec ne moze drugacije, onda bi bilo fer imati i teme: MPO u Austriji, MPO u Ceskoj, MPO u Belgiji...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pružio vam se prst, vi bi cijeli ud... :/

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pružio vam se prst, vi bi cijeli ud... Undecided
    A da ti lagano prosetas s ovog PDF-a?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    pružio vam se prst, vi bi cijeli ud... Undecided
    A da ti lagano prosetas s ovog PDF-a?
    šta si živčana u rano jutro? Imam pravo pisati koliko i ti...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

šta si živčana u rano jutro? Imam pravo pisati koliko i ti...
    A cuj rano je, centri za humor su mi jos uvijek u off-u valjda...

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure u pravu ste, sve ovo je reklama i mariboru i svim drugim klinikama.
    cijela ova situacija trenutnog stanja MPO u RH, znam.

zašto smo toliko protiv "direktnih" tema s privatnim klinikama je ponajviše zato što je bilo upita jesmo li sufinancirani od privatnih klinika i mogu li se one same reklamirati na našim stranicama. s obzirom da znate da je udruga neprofitna organizacija tako nešto ne dolazi u obzir.
    znate da editiramo i teme i postove koji sadrže kontakte raznoraznih bioenergetičara i sličnog.

nisam dovoljno pametna kako vam udovoljiti a poštivati pravilo. razumijem da vam je kaotično, svi prijedlozi su dobrodošli i imajte na umu ovo gore napisano.

podjela PDF-ova po zemljama čini mi se skroz ok.

ajde pucajte prijedloge...tu smo

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pa ako može po državama zašto ne bi moglo i po gradovima - maribor, postojna, prag, beč ... :/ pa nema tu nikakve reklame i pisati će se isto što se i sada piše, ne vidim razliku a sigurno bi bila bolja preglednost informacija

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jel možemo onda barem imati temu gdje ćemo stavljati sve linkove s otvorenim topićima o tim "posebnim" klinikama?

tipa, ja otvorim temu o dr rešu, cure odgovore dan dva i poslije zaključavate i stavljate link na temu "privatne" pod prvim postom pod imenom Postojna?

uopće ne znam jel to izvedivo, bubam, da olakšamo sebi i vama...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj marci prvotno napisa
    E super, znaci nesto cemo smislit. Hvala.

Citiraj Ksena28 prvotno napisa
    tipa, ja otvorim temu o dr rešu, cure odgovore dan dva i poslije zaključavate i stavljate link na temu "privatne" pod prvim postom pod imenom Postojna?
    Mislim da bi u ovom slucaju mogli svako malo gledati iste teme i to je veci posao za moderatorice, a nama i ne omogucava neku preglednost.

s obzirom da znate da je udruga neprofitna organizacija tako nešto ne dolazi u obzir.
    Jedna stvar mi nije jasna. Kako mogu postojati teme o H&M-u, o C&A-u, o IKEI (na Servisnom kutku), a istovremeno teme o npr. Ljubljanskoj bolnici ne mogu?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj marči prvotno napisa

podjela PDF-ova po zemljama čini mi se skroz ok.

I meni se to čini sasvim O.K., ako već ne može po imenima klinika ili gradovima. Samo da lakše dođemo do informacija.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •