Results 1 to 7 of 7

Thread: 14 tjedan trudnoće, bolovi u trtici i pritisak u rodnici?

thegirl25's Avatar

Default 14 tjedan trudnoće, bolovi u trtici i pritisak u rodnici?

Cure, imam pitanje pa ako je ko iskusio šta slično molim da mi reče...ugl, danima me već onako laganini bole kriza ubiti baš trtica ne previše ali onako lagana dosadna bol, i osjećam dole pritisak, ne cijelo vrijeme ali ono svaki dan...neda mi se baš stalo piti normabele (istina pomognu mi) ali eto ne volim inače tablete....
    Ima li ko kakav savjet uskoro ulazim u 15 tjedan, stomčić je premalen da bi me to smetalo od težine...

hvalaaa

dorica's Avatar

mene je trtica bolila skoro od početka ali sad me više ne boli (sad sam 32tj)

ta bol u trtici je normalna a za pritisak nemam pojma
    možda se maternica širi..

thegirl25's Avatar

Iskreno to što me dole u rodnici tako pritičšće kao da sam u neznam kojem poodmaklom mjesecu trudnoće malo me zabrinulo, ali evo lezim cijelo vrijeme otkad mi se to desilo, pa se nadam da će stat...nije bilo krvarenja, čudno da otkad me boli nema ni onog preobilnog iscjedka...ah...više neznam šta bi rekla...

jedna zdenka's Avatar

Možda te moje iskustvo malo smiri. Meni se isto dogodilo u 32. tjednu. Pritisak u rodnici mi je bio takav da sam mislila da mi je djetetova glava već na putu van. Odjurila na Sv. Duh, mjerili lagane kontrakcije, dali mi dexamethason i posalali kući na mirovanje. Mirovala do 36. tjedna, i to ne previše striktno, a nakon 37. u potpunosti prestala mirovati. Na kraju rodila 2 dana prije termina. Sretno

kao prvo čestitam na tudnoći :D
    evo da ti dam odgovor, ja sam isto osječala to u ovim tjednima a radi se o tome da se materica podiže iz male zdjelice prema ppupku i radi si mjesta, to je meni objasnio moj gin ! To je normalna pojava, neke trudnice to više mući, neke manje al uskoro će proći!

nadam se samo da razlog nije upala rodnice, što može biti isto razlog, no ako nema nikakvog peckanja il iscjetka onda je sve ok

thegirl25's Avatar

Da prošlo je, najbolje mi je bilo iskreno šetati...kad sam ležala najgore...sad imam druge probleme česta slabost....sutra idem vadit krv, da provjerim željezo....ah vazda nešto

Joj,da te utješim, tek si na početku i izgleda da si ti ko ja, osječaš svaku minimalnu promjenu na svom tijelu! ma ja sam se za svaku sitnicu pitala, što je sad ovo, kad silno želiš bebu reagiraš na svaku mrvicu i želiš da tvojoj mrvici bude OK! čuvaj se i uživaj