Jel ima itko, kakve su, jel se to razvlači i navlači na koljenima? Trudna sam i sve me stišće, pa mi oko zapelo za jedne takve, a nisu baš jeftine da bi se obukle jednom... ???
Sori, znam da topic nije baš za ovdje, ali neznam gdje bi ga stavila...![]()
Jel ima itko, kakve su, jel se to razvlači i navlači na koljenima? Trudna sam i sve me stišće, pa mi oko zapelo za jedne takve, a nisu baš jeftine da bi se obukle jednom... ???
Sori, znam da topic nije baš za ovdje, ali neznam gdje bi ga stavila...![]()
Ako je pliš kvalitetan, ne bi se smjele razvući.
Nemam ja, ali imaju moja djecai plišane hlače su preživjele sve izazove kao i samterice, traperice, keperice i dr.
Što je jamstvo kvalitete? Cijena nije, a ni proizvođač. Jednom davno sam u Peeku kupila prekrasnu lila majicu. Pustila valjda kilu boje. A to za djecu...vidiš, vidiš... Nisam se njenih ni sjetila...![]()
Nemam pojma što bi bilo jamstvo kvalitete. Kakav ti je osjećaj pod prstima? Postoji pliš koji je onako... ljigav. (Ajme, opisa.) Za taj pouzdano znam da je loš.
Ima tu jedna forumašica koja mi se uvijek smije![]()
kad kažem da ne kupujem ništa preko neta, jer volim opipati odjeću.
E vidiš, to mi je isto palo na pamet. Neki grublji pliš je. To je valjda taj ljigavi. :/
Sanja prvotno napisa
Thanks, javim.
Ja sam trudna sve kupovala u china shopu. Ma nisam htjela masno plaćati za nešto što ću nositi par mjeseci. Sve je izdržalo, sve je bilo rastezljivo, i sve mogu nositi i sada kad je trudnoća daleko iza mene.
Pod pliš misliš na pamučni ili na onaj poliesterni/pajl?
Za pamučni ne možeš biti sigurna da li će se razvući sve dok ga ne opereš i malo nosiš. Poliesterni se ne bi trebao razvući.
Samo ne tamne boje, vidi se svaka dlaka na njima.
Moji klinci imaju par plišanih trenirkica i sve je ok. Nisu se razvukle, drže se bolje od nekih mako hlača, a ne treba ih niti peglati.![]()
Uglavnom ja sam zadovoljna sa tim plišanim hlačama, ali stvarno ne uzimaj tamne boje jer ćeš pokupiti sve mrvice.
imam H&M plišanu trenirku i jako sam zadovoljna s njom!
nakon uobičajenog pranja i sušenja volim je malo provrtit u sušilici, jer se smekša i nestanu sve mrvice...
Zaleti se do New Yorkera, imaju uvijek povoljnih trenirkica, između ostalog i onih od pliša, stotinjak kuna. Ja sam u jednim takvim s spuštenim strukom bila cijelu trudnoću. Trudničke su mi išle na živce i obukla sam ih svega par puta, žuljale su me na trbuhu, za razliku od ovih sa spuštenim strukom.
I da, mislim da se manje razvlače od nekih pamučnih koje nemaju u sebi elastina.
Sad ću se opet hvaliti kako sam ja jeftino prošla:
Petak, rasprodaja u Emporiumu u V. Gorici, upiknula sam donji dio trenirke od pliša za 37 kn 8)
Koja si veličina corny? Idem u petak opet tamo, pa ako slučajno šta vidim...
Ove moje su vel 16 i čak su meni (vel 40/42) komotne. Bile bi dovoljno komotne i za jedan dio trudnoće![]()