-
NESVJESTIA U TRUDNOĆI
Ovo što mi se danas desilo
uužasno me je prepalo ... naime .. u 16-stom sam tjedno .. sve je ok ,, mučnine skoro pa da više nemam , energija mi se vraća .. ma osječam se preporođeno ... međutim ovo što mi se je desilo danas još nikad nisam doživjela .. naime .. bila sam u šopingu u jednom trgovačkom centru .. sve onako rutinski , deset minuta maximalno , nisam se dugo zadržavala ... došla na blagajnu .. plačam račun i odjednom se počinjem osječati nekako čudno .. počinje me oblijevati znoj .. vruče mi je katastrofa .. čujem nekakvu navalu adrenalina ili čega već , za boga miloga .. imam osječaj da ću se srušiti .. glasovi oko mene se stišavaju .. glava ko da mi je puna vode .. krećem sa kolicima prema izlazu .. jedva se držim na nogama .. sve mi je nekako bijelo pred očima .. i onda ugledam stolicu , gurnem kolica i sjednem na nju .. u glavi sa desne strane nekakav čudni pritisak , ali totalno bezbolni ... sjednem , skinem jaknu ... ajme sva sam mokra ispod majce .. dolazi ljubazna gospođa koja me pita trebam li pomoći da dali sam dobro .. donosi mi vodu ... kako sam sjedila "to je stanje" lagano popuštalo .. popila sam vodu i još malo sjedila ... za 10 min ko da se ništa nije desilo .. krenula prema izlazu , istovarila stvari u auto i domeka 
Malo sam još uvijek zbunjena zbog ovog ... pitala sam ginića danas što bi to moglo biti .. kaže on , vjerojatno niski tlak , vručina .. itd
Jeste li imale sličnih iskustava ?
-
Meni ti je tak bilo u prvoj trudnoći i to tamo sve negdje do početka 4.mjeseca T :/
A da je grozno, je........
-
ma meni je tek sad to počelo .. ušli smo u 16-sti tjedan .. nemam više mučnina .. al od kud sad ovo .. nemam pojma :? :?
-
Ja u prvoj T uopće nisam imala mučnina i onda mi se počelo to dešavati...nije dugo trajalo možda 2-3 tjedna....znala sam da je niski tlak jer ga i inače imam pa se nisam brinula...uvijek sam uz sebe imala vlažnu gazu i flašicu vode sa šećerom i to mi je puno pomoglo.....
-
-
Ja sam provjeravala i bio je OK, tako da je to bila čisto posljedica niskog tlaka....
-
Da, i meni se to na početku ove trudnoće dvaput desilo. Jednom u tramvaju i jednom kad sam s malim išla doktoru, pa me tam doktor oživljavao.
-
ja sam se u prvoj trudnoci u busu srusila a nakon 5 min koda se nista nije desilo sve pet...
-
Meni je tako zlo znalo biti po šoping centrima, dućanima. presjedila bih to stanje, dočepala se zraka i preporodila.
-
Ja sam padala u nesvijest i u prvoj i u drugoj trudnoći, svi kažu zbog niskog tlaka. Osjećaj je užasan i želim ti da što prije prođe taj period
-
meni se vrtilo dosta u prvoj T i doktorica mi dala nešto (jel Magneziji ili željezo nemam pojma sad) i više mi senije vrtilo...
a ovo slično tvom opisu mi se događa i inače u zatvorenim zagušljivim prostorima pogotovo kad dužestojim ili hodam, 2 puta mi se dogodilo u kupaonici kad je bilo previše pare...Kad mi krene samo moram sjest inačebi se srušila i pomaže kad stavim glavu između koljena (najbolje mi je kad sjednem na pod)
-
Ista stvar se i meni događala u prva dva tromjesečja trudnoće, obično bi me nesvjestica hvatala prilikom stajanja u redu ili na blagajni, šalteru... jednom riječju - grozno. Uvijek sam sa sobom imala one grožđane bombone iz DM-a, ako ništa drugo barem su psihički djelovali na mene da dođem k sebi i ne padnem u nesvijest.
-
zaboravila napisat da u tim situacijama pomognu neki slatki sok, meni ledeni čaj i neka mala čokoladica
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma