Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: dali je moguce da sam trudna??

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno dali je moguce da sam trudna??

drage mame,
    ja sam nova mama 4-mjesecnog bebaca, dobila sam menstruaciju 2 mj nakon porod, prva mi je bila 28.10 a drugi put 26.11. inace su mi mestruacije redovite, i prije trudnoce, sa razlikom od samo par dana..evo danas je vec 29.12 i ja nisam dobila, skoro mi tjedan dana kasni..ne znam dali sam opet zatrudnijela? ili? dojim iskljucivo, jucer sam napravila test na trudnocu i bio je negativan..jeli moguci izostanak menstruacije ili da postanu neredovite nakon poroda???

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni je tako bilo posle prvog porodjaja.Dobila posle par meseci, pa nekoliko meseca sam imala redovno, onda par meseci nista (test svakog meseca bio negativan), pa ponovo dobijem, pa opet nista, i tako skoro celu prvu godinu.Nisam bila trudna, ponovo, cisto da ti razjasnim..Isto sam samo dojila.
    Iako naravno postoji mogucnost da zatrudnis, verovatnije je sve to posledica svakojakih oscilacija hormona.

Emilija 2006.
    Andjelija 2009.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ne vjerujem da si trudna pošto ti je test bio negativan...
    napravi za 3-4 dana još jedan, ako je i taj negativan onda nisi sigurno
    menstruacije znaju biti jako neredovite nakon poroda, ja sam svoju recimo dobila tek nakon 14 mjeseci
    znaš da isključivo dojenje nije nikakva zaštita od trudnoće?
    sretno

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

e bas mi je lakse..cula sam za to da menstruacije znaju biti neredovite nakon poroda, ali nisam ni pomislila na to kad mi je zakasnila ..
    evo, cekat cu jos par dana, pa cu ponoviti test, ako ne dobijem..jer znam da se jednom nismo cuvali ..
    znaš da isključivo dojenje nije nikakva zaštita od trudnoće?
    naravno da znam, i ne racunam na to ispocetka, ali samo sam mislila jer prosle mjesece zapravo smo imali problemcica sa dojenjem, i morala sam se izdajati itd, ali ovaj zadnji mjesec smo iskljucivo na ciki i nema nikakve bocice niti sta drugo, tako da mali visi na ciki,pogotovo preko noci skoro svaih sat vremena, pa sam mislila da to ima veze sa hormonima (jer najvisa razina prolactina se zapravo izlucuje kad beba cica)..
    nadam seiz srca da je tako, jer stvarno jos nisam spremna za novu trudnocu, zelim da bude sve na svoje vrijeme ,, hvala vam

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

bez razlike na visoki prolaktin dok dijete siše to nije kontracepcija jer tebi bilo kad u danu/tjednu/mjesecu može pasti prolaktin i spolni hormoni normalno raditi te ti imati ovulaciju i menstruaciju i biti polodna-i najčešće tako i jest bez razlike koliko žene dugo doje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ginekolog mi je rekao da ako je test na trudnocu pozitivan nema sanse da je pokazao suprotno, no kako je tebi negativan, i ako jos jednom za tjedan dana budes napravila test i bude opet negativan onda valjda nisi.

No nije da te plasim ja sam recimo navece napravila test bio mi je negativan, a sutra ujutru (s jutarnjim urinom - s kojim se i radi test) je bio pozitivan.

uglavnom draga moja drzim ti palceve za koju god si opciju zelis

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

sta god bude, mama se nece buniti..ali stvarno za sad, barem malo odmora, plus jos sam na faks ...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

He, he...
    Tako je bilo i meni, prvu menstruaciju sam dobila četri mjeseca nakon poroda, nakon toga su bile neredovite. I skužila sam da sam trudna već u 16-tom tjednu, jer nikakve simptome nisam imala osim umora, a to sam pripisivala brizi za dvoje male djece. Meni je test nakon 16 tjedana bio naravno pozitivan, a rezultat se vidi u potpisu. I još jednom, dojenje nije kontracepcija. Uvjerila se na vlastitoj koži. Nije da mi je žao, ali u trenutku spoznaje bilo je svačega.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

dobro, ja ispocetka nisam se pouzdala u dojenje kao kontracepciji, ali eto jednom sam zeznulo pa me sad strah sta nisam dobila..proslo je vec tjedan dana otkad sam trebala dobiti, napravila sam jucer opet test i negativan...sad dal je rijec o neredovitom ciklusu ili trudnoci, vidjet cemo :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •