Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 351 to 383 of 383

Thread: 39+ (Klub Q10)

ina33's Avatar

Aleksandraj, godine itekako znače, barem za dozirat ispravan broj ampula, jednako kao što znači i dijagnoza. Znači, pravilo je što starije godine, više ampula. Jednako kao što bi dijagnoza PCOS i mlade godine značila što manje ampula. Meni se pokazao odličan protokol prvih 4-5 dana gonal po 4 ampule, nakon toga menopur po 4 ampule, to je bilo u Mariboru.

taca70's Avatar

Aleksandraj, pripremi se da ce ti trebati dosta ampula, u nasim godinama je uglavnom odgovor na stimulaciju slow motion, tj. treba nam i vise ampula i vise vremena da sazriju js. Npr. ja sam u zadnjem postupku trebala ukupno 49 Gonala i Menopura (2G+2M/dnevno) za 8js sto je kostalo jako puno. Ali, nikad se ne zna,mozda tebi bude i brze islo. Sretno.

Meni je propisano dnevno 5 menopura (pa 12 dana). Nažalost, nismo dobili čak ni folikul dovoljno zreo za punkciju Aleksandraj, ne može se znati kakva će biti reakcija organizma unaprijed, nego se ide na pronalaženje adekvatnog načina stimulacije.
    Curke, pozdraf

aleksandraj's Avatar

Hvala vam puno cure..malo sam ljuta na njih jer sam ih prije odlaska u zg pitala sto da kupim (posto sam daleko) i rekli su mi za pocetak 30 gonala..da li tko od vas zna gdje se mogu kupiti injekcije u Splitu.. :?

tikica_69's Avatar

Quote Originally Posted by aleksandraj
    Hvala Tikice, malo su me zbunili sa tim Menopurom..ja sam mislila da je to svejedno, a sada kazu da je za starije bolji Menopur..kakva su tvoja iskustva ??? I kako ini znaju kako cemo mi reagirati, kao da godine znace
    Do sada sam bolje reagirala na Gonal, bez obzira na godine

Mimek's Avatar

zvala Vinogradsku - endokrinu i za FSH ide na uputnicu, a AMH ne treba nego povijest bolesti i po mogućnosti 10 kg papirologije koju imamo i dođe se 3-5 dan ciklusa bez naručivanja. Košta 224 kn

cure

AuroraBlu's Avatar

Evo i mene s Vinogradske. Bila na konzultacijama kod dr.Kune jer sam skužila da mi nikad nije izvađen estradiol, a budući da mi je 2.dan htjela sam to sad obavit tako da u idućem mogu u akciju. Inače, do sad mi je Tomić bio, i danas mi je Kuna napisao da izvadim, osim estradiola, i taj vaš AMH i inhibin b... uh, baš ste ga toliko spominjale ovih dana Išla sam se odmah naručit i isto su mi rekli da samo dođem, i još mi je savjetovala da ne napravim zajedno inh B i amh jer je to preskupo i da oni to svima savjetuju osim ako nije hitno, nego da sad samo amh, pa sljedeći mjesec inh B - eto, praktičan savjet. I da, vadi se od 2.do 5.dana.

mare41's Avatar

Normalno da Vin. reklamira AMH kad se radi u njihovoj kući, moja je preporuka da se ne date preplašiti kad dobijete nalaz, naravno možda bude i dobar, ali to je zaista samo hormon koji je sa sniženim vrijednostima primjeren klubu Q10.

Mare41 sretno sutra!

mare41's Avatar

Hvala, gričanka, jel ti stigao odgovor iz Praga?

Quote Originally Posted by Mare41
    ...jel ti stigao odgovor iz Praga?
    Nije, Mare, ali sam na topiću Potp. u Češkoj saznala da su Pronatalovci na jednom od kongresa, pa mi je sugerirano da se strpim do srijede... pa ću ipak još pričekati... naučila sam se nositi s pojmom čekanje

tikica_69's Avatar

Meni sada, nakon one plodne sluzi (bjelanjak), ide bijela, rijetka sluz, bas nalik na bijelo pranje. To nisam vidjela valjda od 20. godine
    Pa sto se to dogadja :?
    I stalno me boluckaju jajnici i donji dio ledja :/

mare41's Avatar

meni ti bolovi u jajnicima i leđima postali standard (neko vrijeme sam bila uvjerena da je to zbog implantacije, naiva), a ne znam šta bi mogao biti iscjedak..možda će neko imati ideju..

taca70's Avatar

Joj i mene muce ti bolovi u jajnicima i u ledima, valjda me vise boli pred m nego kad ju dobijem. I to po tjedan dana unaprijed. Pa jos spoting...Katastrofa.

tikica_69's Avatar

Aaaaa, onda je to ipak Q10 problem

mare41's Avatar

I meni to traje tjedan dana pred M, čak prođe kad dođe M, al ponekad me to sve bolucka par dana nakon O ko i tikicu, pa sam brijala da do oplodnje dolazi, al zakaže implantacija, al prestala sam misliti o tome, eto, ipak je Q10.

mare41's Avatar

A nisam nigdje našla da li se u spoting računa smeđkasti iscjedak dan prije M ili je to neka normala za M?

Mimek's Avatar

mare41 sretno sutra i sretan rođendan

ni ja nisam našla na netu da je spotting to "krvarenje" prije M, ali namjeravam pitati dr. sad kad idem po uputnicu

cure vrlo vrijedne

AuroraBlu's Avatar

Mare, za Dan D sutra!

Čitam vas kako sve osluškujete svoje tijelo, tako i ja... primijećujem sve nijanse, a nekad uopće nisam bila svijesna nikakvih događanja, valjda je to simptom Q10 8)

mare41's Avatar

Hvala mimek, još sam ujutro uz komp, krećemo oko 12, curicama.

mare41's Avatar

Quote Originally Posted by AuroraBlu
    Mare, za Dan D sutra!

Čitam vas kako sve osluškujete svoje tijelo, tako i ja... primijećujem sve nijanse, a nekad uopće nisam bila svijesna nikakvih događanja, valjda je to simptom Q10 8)
    Meni se čini da nam to osluškivanje prije nije bilo važno (a istina da možda nekih tegoba nije ni bilo , ja sad znam svaku svoju reakciju na promjenu razine hormona, da i ne spominjem kako sam dobro upoznala svoju sluz (već sam ušla u pred O-a tek je 10. dan, nadam se da će folikul sutra pričekati doktora).

Shanti's Avatar

Quote Originally Posted by mare41
    (već sam ušla u pred O-a tek je 10. dan, nadam se da će folikul sutra pričekati doktora).
    Reci mu da mu je cijeli Klub naložio da izvoli pričekati. 8)

Sretno sutra!

A kako je divna ova rana jesen...

ina33's Avatar

Quote Originally Posted by Mimek
    mare41 sretno sutra i sretan rođendan
    x

taca70's Avatar

Mare41, sretno i s nestrpljenjem cekamo izvjestaj.

tiki_a's Avatar

Quote Originally Posted by taca70
    Joj i mene muce ti bolovi u jajnicima i u ledima, valjda me vise boli pred m nego kad ju dobijem. I to po tjedan dana unaprijed. Pa jos spoting...Katastrofa.
    Tu sam negdje i ja.
    mare41 za sutra!
    aleksandraj i kod mene u startu 4 menopura (tri dana) pa poslije po 2 kom. Rezultat = js od dvije do pet.

mare41's Avatar

Hvala svima, javim se navečer, meni i jutros LH jako slaba crtica, a sluz je prava, mislim da mi je samo na klomifenu bila pozitivna i tamna crtica, al danas će UZV reći svoje, cure svima (kad mi je jutros MD čestitao rođendan bome sam se iznenadila-pa kud prije 42 ).

tikica_69's Avatar

mare41 (trebalo bi sad pisati 42 ) - sretan ti rodjendan i znam da znas sto ti zelim

sretna35's Avatar

mare, mare, sretan ti rođendan

sbonetic's Avatar

mare41 Sretan ti rođendan!!!!

mare41, sretan rodjendan! i sretno na UZV!
    Svima zelim da stignete uzivati i u ovom prekrasnom jesenjem danu!
    (ja sam si za pocetak priustila lijepu setnju do posla, prigodno danasnjem danu pjesacenja)

Mare42 SRETAN ROĐENDAN!
    I kad se vratiš s današnjih putešestvija, počasti nas s lijepim vijestima!
    Folikulu poruči ono što je Shanti napisala:
    Reci mu da mu je cijeli Klub naložio da izvoli pričekati. 8)
    Quote Originally Posted by Shanti
    A kako je divna ova rana jesen...
    Ne prođe dan, a da ovo ne pomislim barem 5 puta dnevno!
    Cure

ina33's Avatar

Quote Originally Posted by tikica_69
    mare41 (trebalo bi sad pisati 42 ) - sretan ti rodjendan i znam da znas sto ti zelim
    U, mnogima bi onda trebalo pisati.. Ja 33 nisam imala ni kad sam se registrirala, ja nisam shvatila da to mora bit povezano godinama... Možda da dodajemo ina33+++++?

Mare, baš je lijep dan na tvoj rođendan !

Shanti's Avatar

Mare, sretan ti rođendan, i sretna ti Ljubljana na rođendan!

Cure

Ja jutros ne hodala nego skoro trčala. Išla sam kod ginića zbog Pape i briseva, pa nosila uzorke u R., uglavnom, jurila kako bih što manje kasnila na posao (svejedno sam debelo zakasnila tako da ću danas guliti dio odrade). Šteta što se moja ruta nije računala u širedruštveno dobrotvorne svrhe, a ne samo za moje tijelo dobrotvorne...

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678