-
Debele (bucmaste) trudnice kako se osječate?
Cure, otvaram temu jer sam zaista nekako očajna.
Moderatorice tražila sam temu baš o nama debeljucama i nisam uspjela naći tako izdvojeno. Ako ima prebaci me tamo.
Imala sam 3 trudnoče skoro pa jednu za drugom. Kako imam tendencije da se u prvom tromjesečju udebljam ko manijak nakupilo se u 3 godine a pogotovo od prošle trudnoče puuuno kila viška
Nakon gubitka naših blizanaca početkom godine, nisam baš odmah imala ni volje ni snage za dijetu. Ovu trudnoču skroz nisam planirala pa sam se mislila, dat ču si vremena, i mršavit ču polako, doći na svoje itd. Ali evo mrva se uhvatila i ja sam sad u situaciji da ču na debljinu iz prošle trudnoće samo navuč debljinu iz ove. Ponavljam nisam niti jedno kilo skinula od poroda
Ukratko, 15 tjedana sam trudna i več se osjećam kao KIT! I iako mi mm govori da sam njemu prekrasna, i da lako budem to sve skinula kad rodim itd. ja se svakodnevno grizem i nekako ne volim previše svoj odraz u ogledalu.
Zanima me da li sam ja jedina debela trudnica??? Kad čitam forum imam osjećaj da ste sve divne mršave, a ja sam neka okruglica...
Zdravstveno se super osječam, i hiper zdravo jedem, čak u ovoj trudnoći nisam natukla onu veliku količinu kila u prvom tromjesečju, svega kilo-dva.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma