čitala sam mnoge vaše slučajeve u vezi endometroze i kad se usporedjujem sa vama, baš ništa me ne razlikuje...
ono sto mi je konstantno u podsvijesti..je taj strah da cu zakasniti, da cu imati peh i da meni IVF nece uspjeti.prilicno sam negativna.to je posljedica toga sto unazad zadnjih 2 g mi sve u vezi zdravlja ide negativno....i poprilično sam uvjerena da mi je to sve zato jer sam upravo u te zadnje 2 g u groznom životnom pritisku i stresu...
ŽELIM BEBU pothitno i to me frustrira još više...jer ne mogu...operirala sam jednu vecu cistu na jednom jajniku,desnom prije manje od 1 g...sa puuuuno priraslica.receno mi je da su jajovodi u redu.prije nekoliko mjeseci sam dobila neke nove cistice..pratim ih.hormone nisam pila jer ih doslovce ne podnosim fizički.davno sam ih pila i dobivala panične atake.MM ima loše sjeme...uskoro radimo kontrolni spermiogram, jer je imao infekt pa kislimo da je to mogući razlog.ali nekako mislim da imamo peh sa začećem i da nam prirodno jednostavno neće ići.pokušavamo već 2 godine...možda su te 2 godine bile neuspješne zbog svih dijagnoza...a možda se slijdeća godina poprvai jer su se neke stvari promijenile.jedino sta me je strah je to da mi te nove cste nece rasti kao lude i unistiti jajnike tako da budem vise ikada imala svoju vlastitu djecu.zato ne želim sa svojim mužem više "ciljati" bebu, već želimo IVF.od vas sam čitala da se dugo čeka na IVF.pa šta se ne može to ubrzati ako su slučajevi delikatni kao kod mene?