Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimska odjeća za bolnicu

Default Zimska odjeća za bolnicu

Prvo dijete sam rodila u ljeto tako da sam imala ljetne spavaćice, ali sad ne znam kako da se pripremim za porod u zimi.
    Šta je najbolje ponijeti sa sobom? U čemu je dobro ići na porod?

ja sam brijala biti u svojoj spavaćici, ali sam na kraju imala njihovu onu plahtu na porodu. zašto svoje uništiti...
    ostatak vremena bila u spavaćici kratkih rukava, jer je obično u sobama vruće jer griju kao luđaci (rodila na sv.duhu krajem ožujka). imala bademantil i neke čarapice, to je sve.

ja sam rodila prije tri godine, točno...
    bilo je hladno vani, trebalo je već i grijati..
    u bolnici sam imala spavaćicu s kratkim rukavima (a na porodu samo s naramenicama.....)
    u bolnici nikad nije hladno, barem ne u sobama, a ak ti i je hladno imaš ogrtač...

L&L0809's Avatar

slazem se s curama, ja sam nosila svoje 2 spavacice za zimu (kupila ih posebno za bolnicu jer inace ne nosim spavacice) i skuhala sam se. na zalost, tada nisu imali bolnicke spavacice (nije ih bilo dosta), tako da sam svoje 2 potrosila u cca 12 sati nakon poroda, a u medjuvremenu mi je MM donio jos majci na bretele i hlacica od pidjame. i u tome sam bila, iako je bio 1.mj., vani snijeg, al u bolnici je valjda bilo +40.