Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: a bakom preko granice?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno a bakom preko granice?

jel netko zna, jel može četverogodišnjak s bakom preko granice (izvadili smo mu putovnicu) bez problema ili moramo još nešto dodatno napraviti?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kod javnog biljeznika potpisite pristanak da vam dijete putuje s tom i tom osobom. oni tamo vec imaju sprancu, tako da ne trebate nista nositi, iako ta spranca izgleda tako pohabano da je md napisao svoju na kompjuteru pa smo je samo odnijeli potvrditi.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e, super, hvala

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

neki jb traže da su u potpisu oba roditelja međutim dovoljan je samo jedan, ja radim jednu punomoć za troje djece i s jednim roditeljem u potpisu

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sad kad već pričamo o tome, moram se požaliti što me srce boli jer mali ide preko granice. Totalno sam nerealna, bit će mu super tamo kod rodbine, ali nekako će mi biti predaleko, kao da mi je nedostupan. jel se vama dogodilo da tako razmišljate? osjećam se kao frik

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tvrle prvotno napisa
    neki jb traže da su u potpisu oba roditelja međutim dovoljan je samo jedan, ja radim jednu punomoć za troje djece i s jednim roditeljem u potpisu
    koliko to košta?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Zaboravih točno, ali između 45-48 kn

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    sad kad već pričamo o tome, moram se požaliti što me srce boli jer mali ide preko granice. Totalno sam nerealna, bit će mu super tamo kod rodbine, ali nekako će mi biti predaleko, kao da mi je nedostupan. jel se vama dogodilo da tako razmišljate? osjećam se kao frik
    pa na koliko dugo ide?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    Citiraj ivy prvotno napisa
    pa na koliko dugo ide?
    ma na 10 dana. mora jer mi idemo raditi na opet jedno drugo mjesto. njemu će biti super, dijete je laufer u duši, al meni je nekako nedohvatljiv (a samo je u susjednoj državi :/ )

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Moja sva trojica su s bakom i didom evo već sedam dana i bit će još toliko i koliko mi je god dobro došao odmor jer sam zadnjih mjesec dana provela sama samcata s njima i znam da ne mogu biti tu jer imamo radove po kući, koma sam...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Naš je išao s bakom bez problema (a ima drukčije prezime).

No, zato su jednom mene zadržali jer nisam imala muževu potvrdu, a dijete se različito prezivalo.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Možemo li napraviti i ovjeriti izjavu "otvorenog tipa" ili se mora definirati dan polaska i povratka i onda to vrijedi jednokratno? Naime, mi smo napisali da će dijete putovati s bakom i didom, ali nismo definirali vrijeme. Mladić se razbolio i nije išao kada je trebao, pa me zanima koliko je trajanje potvrde.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

godinu dana od datuma ovjere

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moji dječaci su sasvim slučajno išli nedjeljom preko granice...kako niti jedan javni bilježnik ne radi nedjeljom sastavili smo dokument, potpisali ga i mm i ja, nazvali granični prijelaz na kojem će prijeć granicu, ostavili podatke oca kao vozača i mamine podatke kao njegov suputnik...

na potvrdu smo naznačili OIB-e od oboje i od djece te kontakt podatke...

na granici su pokazali potvrdu, došao je policajac koji je zaprimio naš poziv, potvrdio pečatom prijelaz preko granice na potvrdu i to je to...

takvu potvrdu je uvjek dobro imati doma jer zaista ne znaš kad ti može zatrebati....

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

što sve treba pisati u potvrdi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •