Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: blog sa puno zdravih recepata za djecu

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno blog sa puno zdravih recepata za djecu

evo, ne znam jeste li do sada uspjeli vidjeti...

http://kuharicazadjecu.blog.hr/

recepti mi se čine zdravima i jednostavnima.
    baš mi je drago da ovaj blog postoji.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

:D

nabrzaka sam proletila i čini mi se super

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ima sjajnih recepata!
    Hvala Apri!

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

prvo pa Falafel - savršeno :D :D

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel to nasa Mara?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj emily prvotno napisa
    jel to nasa Mara?
    ovo je neka iz Splita

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hmm , prvi recept pa prženo...zdravo ?

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

lipa mare živi u beču (bar je živjela koliko znam). pratim njen blog već 2 godine i svašta sam isprobavala. imam samo riječi hvale i u iščekivanju sam kuharice!

http://www.facebook.com/home.php?#/p...e/145029466292

tu je na fejsu

Achan avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

enchantress da li si probala recept za falafel? Ili netko drugi? Ja sve po uputstvima i kako sam ih stavila u ulje tako su se raspali. Nisu bili sipki jer sam ih stvarno jako gnječila (a snažna sam ).

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ajme, kako slatko! puno, puno hvala. muku mučim sa hranom, a da nije stalno gris, zobena kaša ili nešto sl.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Achan prvotno napisa
    enchantress da li si probala recept za falafel? Ili netko drugi? Ja sve po uputstvima i kako sam ih stavila u ulje tako su se raspali. Nisu bili sipki jer sam ih stvarno jako gnječila (a snažna sam ).
    eh, to nisam, to je novi recept nažalost. uz moje zlato jedva stignem nešto skuhati, šmrc. a prije sam kuhala k'o luda. to je jedino što mi nedostaje.

Achan avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I ja sam bila u istoj situaciji a onda mm dobio otkaz. Eto, sad je kući u iščekivanju i traženju posla a ja stignem malo više kuhati, u svakom zlu nešto dobro
    Inače, malo sam posurfala po nekim talijanskim vegetarijanskim stranicama i u svima navode i brašno u okruglice, mislim da ću probati tako. Inače izbedirala sam se jer sam prošli tjedan probala napraviti okruglice od prosa po receptu iz knjige J. Boban-Pejić i imale su istu sudbinu ko i falafel.Već sam mislila da sam nesposobna (a kuham godinama i volim kuhati) prosurfala sam sajt i za te okruglice, isto je dodano brašno i/ili ribani sir.
    Eto, ako nekome ne uspije (ko meni) može probati. Ja ću sigurno jer mi se ukus svidio.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sjećam se tog bloga, lipa mare je imala taj i još jedan, a i piskarala je sa nama na karakterklub blogu, skidale smo kile zajedno, jel´te...

Hvala ti da si me posjetila da postoji, ima zaista dobrih recepata! :D

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hmmmm.... :/ ovo je prvi članak koji sam išla tamo pročitati i dalje nisam više ni htjela:

Kuhanje za bebe - I dio

Ovo su informacije bazirane na preporukama austrijskih pedijatara. Ako u nesto niste sigurni, uvijek radije provjerite dva puta.

Kada bebice navrse 4-5 mjeseci, smiju dobivati i drugu hranu osim majcinog mlijeka. Preporuca se poceti s pasiranim mrkvicama jednom dnevno, punih 7 dana. Naredni tjedan se moze krenuti s drugom vrstom povrca, najbolje krumpirom ili korijenom persina, spinatom. Dakle, bebe je potrebno polako navikavati na nove okuse. Hranu ne treba soliti niti dodavati zacine. Najbolje je sve skuhati u malo vode ili na pari. Kupovati po mogucnosti organsko voce i povrce. Ukoliko niste u mogucnosti ili niste sigurni u porijeklo i kvalitetu namirnica, radije kupite staklenke gotove djecje hrane kao npr. Alete ili ****. Oni koriste uglavnom BIO namirnice i to je na staklenkama naznaceno. Ovo vam mogu i osobno potvrditi jer sam bila na seoskom imanju koje je uzgajalo purane za ****.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

da, i ja sam to vidjela i ne slažem se s navedenim preporukama austrijskih pedijatara, ali to je samo jedan tekstić i to ne znači da ne mogu iskoristiti ostalo što blog pruža. svatko si uzme prema vlastitom nahođenju ono što mu odgovara.

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ajoj pa i da je preporuka austrijskih pedijatara da se s dohranom počinje sa dva mjeseca i da se daje H**** adaptirano umjesto dojenja, mislim da taj uvodni članak zaista ne utječe na kvalitetu recepata koji su ponuđeni, i nije potrebno zbog nekoliko riječi s kojima se ne slažemo odbaciti sve što je žena skupila na jednom mjestu. Meni se sviđaju recepti, šta mi ne paše, zamijenim sa svojim supstitutima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •