provjereno. moraju ići. moj je toliko dramio lani nakon provjere da sam ja zvala na bazen da probam to izbjeć i ne može se. ako ne ode u drugom razredu, može i nekad kasnije, ali do kraja oš mora imati potvrdu da zna plivati. tako su meni rekli.
Ok, hvala, međutim mene zanima ako je možda netko našao nešto o tome u Zakonu o odgoju i obrazovanju, ja nisam, a nije mi jasno, ako je to obavezno zašto djeca iz okolice Zg-a i drugih mjesta i gradova uopće ne idu na tu provjeru ?
Ok, hvala, međutim mene zanima ako je možda netko našao nešto o tome u Zakonu o odgoju i obrazovanju, ja nisam, a nije mi jasno, ako je to obavezno zašto djeca iz okolice Zg-a i drugih mjesta i gradova uopće ne idu na tu provjeru ?
nije obvezno i ne mora se ako se ne želi
i to je u organizaciji grada Zagreba a ne države
Trebala bih napisati na školu zahtjev jer ne želim da moje dijete ide na taj tečaj...na šta bi se mogla pozvati, zna tko ?
hvala
Ja sam pitala učiteljicu , i ona tvrdila da je obavezno. Moj sin je imao ranu od ozljede, pa zbog toga nije bilo pametno da ide na bazen.
Tako da smo uzeli ispričnicu od naše pedijatrice te nije morao ići.
Trebala bih napisati na školu zahtjev jer ne želim da moje dijete ide na taj tečaj...na šta bi se mogla pozvati, zna tko ?
hvala
neki roditelji su nedavno na roditeljskom isto tako pitali je li obvezno
pa je naša učiteljica rekla da nije
otud znam
ako je ona rekla tako, vjerujem da nije pričala napamet