Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: ormarić za previjanje

mayah avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno ormarić za previjanje

Molim pomoć iskusnih mama!

U fazi sam kupovine krevetića i ormarića za previjanje, ali što više pričam o tome, puno ljudi mi govori da mi zapravo ormarić ne treba, da je totalno nefunkcionalan :? Da se stvari mogu držati u velikom ormaru, a bebe se ionako presvlače na krevetu jer su previše nemirne za ležanje na spužvi?!

Može li mi netko iz svog iskustva pojasniti u kojoj mjeri je koristio ormarić?

call me mommy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja sam iskoristila neku staru komodu za koju sam samo kupila spuzvu. i dosta cesto ga koristim.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

koristila sam ga i još ga koristima za spremanje dječjih stvari.

definitivno nije neophodan (ne bih ga nikad kupila, ovog sam dobila na posudbu iako ga nisam tražila)

možda bolje da, ako ti je potreban ormar za dječje stvari, kupiš neku komodu koja ti paše uz ostali namještaj, i koju ćeš kasnije koristiti za svoje stvari. onu spužvu koja se stavlja gore možeš kupiti i posebno, ako ti bude potrebna, i možeš je koristiti na bilo kojem komadu namještaja odgovarajuće visine

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja imam običnu komodu u spavaćoj sobi i u njoj držim Lucijine stvari. Mislila sam kako ću je na njoj presvlačiti ali pošto smo tamo samo po noći (po danu spava u boravku) presvlačim ju na stolu. Kupili smo spužvu za presvlačenje, koja je vrlo praktična i dovoljno je dugačka (sad ću bubnut i ostat živa, 70-80 cm) da ju ne preraste za tri mjeseca. Kad ti ne treba, staviš ju sa strane.
    Ormarići za presvlačenje su slatki i skupi, a nisu neophodni.

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moje iskustvo kao mame troje dece
    Komodicu sam koristila samo s drugom bebom,jer smo je nasledili od MM-ovog brata,i kasnije smo je se jedva resili
    Definitivno nije potrebna.
    Ok je resenje(to radim sad)da se na krevetic odozgo popreko na ogradicu stavi spuzvasta podloga za povijanje koja ima cvrstu donju stranu,a sitnice koje koristis za bebu mozes drzati na polici na zidu iznad krevetica.Sve bebine stvari drzim u velikom ormaru,cak imam i mini vesalice za jaknice,dzemperice i haljinice

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja nisam imala mjesta za tu komodu, ali definitivno mislim da je presvlačenje bebe na krevetu jako nezgodno, a rekla bi i bolno.
    Meni leđa otpadnu.
    Ali zato imam samo onu dasku sa spužvom koja se stavi na krevetić.
    Ima čepiće na poleđini koji sprečavaju da daska sklizne sa krevetića.
    Stavljam je i skidam i to ne predstavlja nikakav problem.
    L ima 11 mjeseci i namjeravamo je koristit dokle god je moguće.

A što se komode tiče, ako je u budućnosti imaš gdje smjestiti - zašto ne, može biti korisna. Ali ako ti je višak i smetnja već u startu i imaš mjesta u ormarima - onda kupi samo dasku za presvlačenje.

A kadica iz komode...puno ljudi mi je reklo da su tu kadicu jako kratko koristili jer je beba brzo preraste.

mayah avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pa da, to su mi i rekli, da se spužva može staviti preko krevetića, tako da se sad dvoumim da li kupiti ili ne. Jedino ako bi na kraju komoda ostala kao dio namještaja u dječjoj sobi, ali opet, da li se isplati sad kupovati toliko unaprijed.

mayah avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kadicu ni ja ne bih htjela, ali skoro sve komode koje sam gledala su je imale integriranu :/

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja imam taj ormarić za previjanje i definitivno ga koristim i ne bih ga mijenjala. Pelene, robicu i druge bebine stvari su u ladicama i na dohvat ruke.
    Samo sam par puta presvlačila bebu na krevetu (kad smo bili u gostima) i leđa su mi otpala.
    Kadicu koristim za kupanje bebe, ali je izvadim iz ormarića jer mi nije praktično izlijevanje vode iz nje.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mayah prvotno napisa
    Kadicu ni ja ne bih htjela, ali skoro sve komode koje sam gledala su je imale integriranu :/
    pa da, to je namjerno. inače bi bile obične komode, a ovako su dječje 8)

kadicu u svakom slučaju možeš odmah maknuti, lako se vadi.
    nije baš korisna jer, osim što je dijete brzo preraste, nije praktična za korištenje jer, ako je koristiš u komodi, nakon kupanja nemaš di stavit dijete dok ne zatvoriš komodu (ima komoda di se kadica izvlači vani sa strane pa možeš, znači, ne otvara se - to je definitivno bolja varijanta)
    ja sam kadicu, dok je M. bila jako mala, stavljala na stalak za kadu pored komode - jer su mi na komodi stajale sve potreštine. da nisam radila tako trebao bi mi valjda još jedan komad namještaja pored komode da imam di stavit stvari koje mi trebaju biti pri ruci kod je kupam i presvlačim :/

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kadica se samo izvadi ako ne treba, to nije problem. mi smo kupili bijelu jednostavnu komodu za prematanje i koristili je sve do nedavno dok nije postao baš nemiran za prematanje na njo. sada će nam ostati kao komad namještaja u borninoj sobici koju uređujemo u gusarskom stilu :D i baš se dobro uklapa tako da nam nije bačen novac. na krevetu nam nije nikak bilo zgodno se prematati :/ a ovak nam je sve bilo na dohvat ruke u ladicama

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Meni je ormarić bio super nakon 1. poroda jer sam bila rezana i bilo mi je nezgodno sjediti.
    Drugo dijete sam uglavnom prematala u kupaonici pa sam spužvu stavila na veš mašinu. Ormarića se riješila

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mi imamo ovako, samo sa dvije police.
    http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=182423
    Imamo veliku kupaonicu pa nam je zgodno. Imamo 6 i pol mjeseci, još uvijek ga presvlačimo na toj podlozi, kupali smo ga u toj kadici do cca 4 mjeseca. Pelene, maramice, kremu za guzu, sapun, šampon....sve držimo u tome, na jednu policu pripremim robu koju će obući, a na drugu stavljam robu koja je za pranje. Inače imamo veliki ormar, tako da njegovu robu držimo u našem ormaru. Na krevetu ga presvlačim jako rijetko, isto kad smo u gostima, i nije mi baš super.

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja imam običnu komodu na koju smo stavili podlogu. jako nas dobro služi i zasad još uvijek presvlačimo tina u tome (on ima skoro 3 mj). pošto je to normalna komoda sve u nju stane, a može se koristiti i kasnije

storiatriste avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja imam ormarić za presvlačenje i ne bih ga mjenjala nizašta. Sve bebine stvari su mi na dohvat ruke, na krevetu je nikad nisam presvukla jer ne želim satrat kičmu, a kasnije ćemo skinut spužvu i stavit ga u njenu sobu kao dio namještaja.....ormari su nam već sad puni i extra prostora za robicu uvijek dobro dođe (naravno ako imaš mjesta za stavit ga). Kadicu smo izvadili i kupamo je na stolu jer je zgodnije. Ja sam prezadovoljna ormarićem .

mayah avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hvala svima na pomoći!

Imamo veliki toaletni stolić u sastavu sobe (psiha?) pa razmišljam da ju ostavim kao ormarić za bebača jer meni ionako ne treba, a onda bih samo kupila spužvu i to onu većih dimenzija, tako da beba bude okrenuta prema meni.

Tako da bi imala mjesto za presvlačenje, četiri ladice za stvari, a kadicu ionako imam posebno.
    Zasad još razmatram obje situacije

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mi smo odmah odlučili da bumo kupili komodu , najobičniju, koja odgovara dimenzijama za našu visinu(ja 1,84 m, a mm 1,97 m). na to smo stavili podlogu i namjeravamo9 ju kasnije koristiti kao dio sobice (kad ju izgradimo ).
    Da ne velim da mi je vrlo nezgodno na krevetu, a ovako imamo i poseban ritual prilikom prematanja koji nam je zabavan. Komoda je u kupaoni (velika je pa stane) pa V. već učimo da se nuđda obavlja u Wc-u - šala!!!
    A da ne velim da smo puuuuno ušparali jer nismo kupovali baš "pravu" komodu za to.
    Podlogu smo dobili, a kupamo se u lavoru koji nam je baš super jer zgleda ko ona okrugla kada u kojoj bebe sjede! Naravno i tu smo ušparali, a uživamo isto ko da je "prava" kada! Jedino na dno stavim ručnik da ju ne žulja za guzu!

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

A onda smo jedan dan sjedili u boravku i gledali kam ćemo sa bifeom i skužimo da je bife iste visine i širine ko komoda .
    Da smo se ranije osvrnuli oko sebe ne bi morali kupovati.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi imamo komodu (onu sireg tipa) i koristili smo je stalno do bebinog 6,7 mj. Mogli bi i dalje ali sad je najcesce presvlacim na krevetu. Komodu uzeg tipa (beba se postavlja horizontalno na nju) ne bi kupila jer mi se cini puno neprakticnijom od onih na koje bebe idu okomito..Mi smo komodu kupili da imamo gdje stavljati robicu i stvari jer nemamo neki ormar ali da je neka neophodna stvar, definitivno nije.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi imamo komodu (onu sireg tipa) i koristili smo je stalno do bebinog 6,7 mj. Mogli bi i dalje ali sad je najcesce presvlacim na krevetu. Komodu uzeg tipa (beba se postavlja horizontalno na nju) ne bi kupila jer mi se cini puno neprakticnijom od onih na koje bebe idu okomito..Mi smo komodu kupili da imamo gdje stavljati robicu i stvari jer nemamo neki ormar ali da je neka neophodna stvar, definitivno nije.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo se kod kuće isto dvoumili treba li ormarić za presvlačenje ili ne. Nije mi se sviđalo što skoro svi koje smo gledali su imali kadicu u sebi. Kadica nekorisna jer dobili smo na posudbu kadicu iz komode o nakon 2 tjedna korištenja prerasli a i htjela sam izbjeći prenošenje vode po stanu.

Kako nisam imala gdje držati bebinu robicu kupili smo najobičniji ladičar u Ikei. A presvlačimo je u kaupaonici što nam se pokazalo jako praktičnim. Kupili smo podlogu koja je na perilici, a perilica je odmah pored lavaboa tako da je voda uvijek pri ruci. Iznad mašine imam par polica tako da mi tamo stoji sve što trebam za presvlačenje. Kupaonica je dovoljno velika pa kada se kupamo stane i kadica. Kako smo poslije ustanovili da nam se guza crveni od maramica još smo sretniji što smo se odlučili za kupaonicu gdje nije problem očistiti guzu s vodom (naravno uvijek možeš vodu odnijeti i u neku drugu prostoriju u posudi). Eventualna mana je to što uvijek moram imati rezervni bodić spreman u kupaonici jer ne mogu je ostaviti samu dok ja odem po drugi ako se uneredila, no nisam imala do sada s tim problema.

Na krevetu smo se presvlačili dok smo bili na moru i mislim da nikako nije dobra solucija jer otpadnu leđa.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mi smo kupili ormaric za previjanje plus unutra ima kadicu...
    koristimo ga non stop kao i kadicu...
    dok je L bila sitna kupali smo ju u toj kadici koja je bila u ormaricu, sad kad je malo porasla, vadimo kadicu na stolicu i tako ju kupamo...

ne presvlacimo ju po krevetu niti igdje drugdje vec samo na tom za previjanje, skroz je funkcionalan, jer odmah ispod su ladice i vadis robicu,pelene i sve kaj ti treba....
    a kad mala preraste stol, skinemo spuzvu i gornji dio, izvadimo kadicu i ostaje ormaric, identican komodici koji ce posluziti za njenu sobicu i njen ormaric..

sad jos razmisljamo kupiti jos jedan stol za previjanje al bez kadice , pa da ga stavimo u kupaonu...jer ce se mala poceti kupati s nama pod tusem, pa da imamo stol da ju odmah u kupaoni osusimo, previjemo i obucemo....

nama je jako posluzio...

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi imamo ovakvu prematalicu iz Ikee (ne znam da li to jos netko proizvodi):
    http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80141708
    Definitivno najbolji izum koji sam vidjela, vrijedila je svake lipe, a koristimo je jos i danas, iako malac ima vec skoro 13 mj.! Stabilna je, prostrana (jer nije uska i duga kao prematalice u sklopu komode), a na krevetu ga prematam iskljucivo kad nismo doma. A za spremanje robice, pelena, kozmetike i ostalih djecjih potrepstina kupili smo (isto u Ikei) obicnu bijelu komodu koja ce poslije ostati kod nas u sobi.

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

E da, jedna od najbitnijih stvari, kad je sklopljena strsi samo 10-ak cm od zida. A kad se rasklopi ima hrpu korisnih pretinaca pa ni nije nuzno da je u neposrednoj blizini komode.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Presvlačili se na veš mašini, povrh koje smo stavili debelu ploču impregniranu protiv vlage. Sama povešina za presvlačenje je veća od mašine jer pokriva i "luft" između mašine i zidova.
    Na ploču smo stavili Ikeinu presvlačilicu na koju sam isprva stavljala peškir, a kasnije smo dobili preslatke originalne frotirne navlake
    Rješenje je nastalo zbog nepostojanja prostora za bilo kakvu, makar i minijaturnu, komodu za bebe, a i mog odbijanja da se kupanje/pranje obavlja igdje drugo nego u kupatilu.
    Slička ovdje

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

takve sam i ja priče slušala prije nego sam rodila...
    ipak sam ga kupila i mogu ti reći da mi je najbolja investicija, em što mi je pre pun stvari i robice od moje malene,od prvog dana je presvlačim na njemu i mogu ti reći da mi je stvarno funkcionalan!

ne znama kako neke mame mogu na krevetu presvlačiti bebicu jer moja se zna dosta puta popiškiti kad joj skinem pelenu,ne znam kako bi to onda izgledalo na krevetu,jer nekad mokraće ima obilno,a sa komodice to pokupim papirom i kasnije dezinficiram alkoholom i super.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kupili smo tu komodicu još za prvo dijete, u početku sam je prematala na komodici ali kupala je nikako nisam na komodi jer mi se nije činilo praktično, kadicu sam izvadila i kupala je u dnevnom boravku na niskom stoliću, kad je prerasla kadu, vratili smo je nazad i u njoj sam držala deke, znači, opet smo ju dobro iskoristili.

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo imali flexa komodu na kojoj je daska i spužva za presvlačenje koja je dovoljno velika tako da smo ju koristili do kraja pelenaštva. Sad sam skinula dasku, a komoda je i dalje u funkciji.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[quote="Leilooa"]mi smo kupili ormaric za previjanje plus unutra ima kadicu...
    koristimo ga non stop kao i kadicu...
    dok je L bila sitna kupali smo ju u toj kadici koja je bila u ormaricu, sad kad je malo porasla, vadimo kadicu na stolicu i tako ju kupamo...

ne presvlacimo ju po krevetu niti igdje drugdje vec samo na tom za previjanje, skroz je funkcionalan, jer odmah ispod su ladice i vadis robicu,pelene i sve kaj ti treba....
    a kad mala preraste stol, skinemo spuzvu i gornji dio, izvadimo kadicu i ostaje ormaric, identican komodici koji ce posluziti za njenu sobicu i njen ormaric..

sad jos razmisljamo kupiti jos jedan stol za previjanje al bez kadice , pa da ga stavimo u kupaonu...jer ce se mala poceti kupati s nama pod tusem, pa da imamo stol da ju odmah u kupaoni osusimo, previjemo i obucemo....

nama je jako posluzio...[/quote]

potpisujem sve gore citirano, jako korisna nam je komoda jer je sve pri ruci,čak je i kadica bila zgodna.
    prematanje na krevetu nije dolazilo u obzir ipak treba čuvat leđa i za kasnije
    a zauzme vrlo malo mjesta

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mi smo jedobili na poklon sa kadicom kadicu sam odmah stavila u kupaonu poprecke nad kadu tako da sam imala potrebnu visinu i nisam morala prenasat kadu sa vodom

a komodicu sam za nju koristila do nedavno a sad ce ju nasljedit beba meni je dosta prakticna jer sam si sve slozila da mi bude na dohvat ruke pa ako bi se i uneredila za vrijeme presvlacenja samo bi izvukla cisto a nebi morala ici do ormara ili unaprijed predvidat da li mi treba ili ne rezervna robica

kadicu sam koristila negdje do prvog rodendana onda je presla u veliku kadu se kupat

nazalos univerzalnog odgovora nema morat ces sama odluciti koliko ti je ili nije korisno

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

nasa je slicna ovoj http://adax.hr/komode-previjanje/cij...ijanje_domino/ tako da mi sad pase i u djecijoj sobi a pase mi i u nasoj spavacoj tako ako ces kupovat definitivno idi na nesko sto ti se da lijepo uklopit u postojeci namjestaj

i naravno spuzvu mozes skinut i nemora biti na komodi ako ti ne pase

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj ella prvotno napisa
    a komodicu sam za nju koristila do nedavno a sad ce ju nasljedit beba meni je dosta prakticna jer sam si sve slozila da mi bude na dohvat ruke pa ako bi se i uneredila za vrijeme presvlacenja samo bi izvukla cisto a nebi morala ici do ormara ili unaprijed predvidat da li mi treba ili ne rezervna robica

nazalos univerzalnog odgovora nema morat ces sama odluciti koliko ti je ili nije korisno
    Ovo je i naše iskustvo... Nama je ormarić za previjanje bio jako, jako koristan (za razliku od recimo viper-sjedalice koja se pokazala totalno nepotrebnom). Da nisam u 9. mjesecu trudnoće i da smijem dizati Bornu, još uvijek bih ga presvlačila na ormariću.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

kupila veliku komodu koja ima dasku(kao uložak) za prematalicu na koju se stavi spužva za previjanje. kasnije se ta daska makne i to postane obična komoda za dj.sobu
    moja je u tipu ormarića sa dvije police a ne ladičar(kaj se pokazalo spretnijim jer mogu imat otvorena vrata i uzimat stvari dok prematam Peru)ali ovako nekako izgleda http://www.lip-poljcane.si/pages_inc.../22/p/lana.jpg
    ( isto tako i kindać (istog proizvođaća)nam je veći i napravljen tako da se mogu skinut rešetke pa da bude dj.krevet i paše uz komodu )

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Baš sam danas kupila u Turbo Limachu preslatku prematalicu (spužvu) u nježno smeđim tonovima (bež) koja ima onu dasku u sebi pa se može smontirati i na krevetić. Imam već komodu u spavaćoj tako da mi taman paše. Prematalica je bila 200 kn sad je na sniženju 149.

Frendica premata dijete na običnom stolu, stavila dekicu, tetra pelene i ne vidim da se dijete išta buni. Stol je malo niži i fakat super praktičan. Na istom tom stolu stavlja i kadicu pa tu i kupa bebicu (2 mj. mladu).

Kupila bih dječju komodu (i ostatak namještaja) da imam dječju sobicu, ima prepreslatkih, ali dječju sobicu ne radimo još barem godinu-dvije tako da neću kupovati...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i ja sam to htjela kupiti i svi su me odgovarali. sad mi je drago, jer u onaj dio za prematanje ide mala beba, a komoda mi ne treba. može biti korisna za dječju sobu ako paše uz namještaj. ili nešto...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi imamo ormarić, MM ga je napravio. Dosad smo ga dosta koristili!

Kad smo tražili ormarić, oni jeftiniji (od 700 kn) svi su imali kadicu (automatski gubiš prvu ladicu), a da bi izvukla ladicu van moraš primit obje ručke, i još se prilično namučit da je izvučeš, što je poprilično neizvedivo kad ti se klinac vrti po spužvi...
    Svakako vodi računa o tome da ladica (ako ćeš uzimat onaj s ladicom) lako ide van, i da se može izvuči jednom rukom.

Nas je materijal (iveral i mehanizmi za ladice) koštao oko 1300 kn... Bijele je boje i na ladice smo zalijepili drvene ukrase (cvjetiće, bubamare)...

Moja preporuka je definitivno ovo - http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20053926 , naš home made je otprilike tih dimenzija (dosta je visok, nama je ok, nekome nižeg rasta mogao bi bit previsok), a cijena je dosta povoljna.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pa do kojeg uzrasta bebica može ići u tu spužvastu prematalicu? :?

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi imamo prematalicu i koristimo je. Lovro sad ima 20mj, i jos uvijek ga na tome prematamo (tako da nije da se samo bebe mogu na tome prematati). ok, istina je da nam se spuzva totalno ocufala, al to je zato sto je Lovro na tom stolicu za presvlacenje izvodio akrobacije, i strgao ju je na rubovima.

mislim da se moze i bez toga (pogotovo ako imate dosta slobodnih ormarica, stolica...), ali je nama stan totalno minimalisticki uredjen, tako da je to ormaric s djecjim stvarima, pelenama.../odjecom/prematalica.

u kadici iz tog stolica smo Lovru kupali do cca godine dana, onda smo ga poceli tusirati.

Lucija_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kupili smo samo onu dasku za prematanje koja je tapecirana i stavi se na kinderbet pa je super po visini za prematanje male bebe.kasnije, kad je dijete vece, prematali smo na krevetu, kaucu...

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni se komode predviđene za prematanje čine izuzetno nepraktične. Većina ima integriranu kadicu koja samo poskupljuje stvar a kako su komodice od iverice koja ne podnosi vodu to mi se svakako ne čini mudro. Nadalje, obično se dijete stavlja uzduž a ladice su poprijeko pa samim time oko takvog komada namještaja mora biti mnogo slobodnog prostora što kod nas nije slučaj. Tako smo se mi (nakon 2 mjeseca presvlačenja na krevetu i ubijenih leđa) odlučili za kupovinu komode koja će jednog dana biti sastavni dio bebine sobe i dodatnog stolića na koji smo stavili spužvu. To je ispalo super za naša leđa, ali i bebu jer otkada se presvlačimo na povišenom znatno bolje komunicira zbog jednostavnijeg kontakta. Još jedno zgodno rješenje je postavljanje čvrste podloge (kakva se koristi za preko krevetića) preko kade ali ona je nešto niža pa opet stradaju leđa.

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

meni su isto svi govorili da su ne praktične, ali sam bila tvrdoglava i kupila jednog. Moje iskustvo:
    - koristili ga prvih 4 mjeseca dok je još po veličini mogla stati i dok je bila mirnija
    - kadicu smo odmah maknuli iznutra, a koristili je par puta tako da bi je stavili na vrh odmarića

dobro mi je došla za njenu robicu, jer još kako smo se svježa preselili nismo imali puno ormara, a i sada držim dio njene robice (krpice, posteljinu i ručnike)

Dakle , definitivno nije isplativo za dugotrajno riješenje. Zgodno je recimo što možeš robicu i potrošne stvari držati u ormariću pa su odmah na ruku kod presvlačenja.
    Prijateljica mi je posudila jedan podložak za previjanje koji se montira na krevetić i puno je praktičniji...veći je i širi...pa mi se čini da je to puno bolje

Sada je presvlačim na krevetu jer je jaaako nemirna i vrti se, a najlakše mi je kad i ja sjednem na krevet jer mi je krevet nizak pa me ubiju leđa :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo imali dasku malo prilagođenu (home-made) na vešmašini. Taman visine i širine i blizu kadi u slučaju ekoloških incidenata u peleni . Na daski je bila ona podloga za presvlačenje i još sve šta treba...
    Evo tu se malo vidi kako izgleda:
    http://public.fotki.com/gita75/maa8m...3-2007-01.html

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam je kupila i stvarno mi se isplatila
    H. ima skoro 2. godine i još je prematam na njoj
    a i sve njene stvari i odjeća su na jednom mjestu
    kadicu sam izvadila van(nisam je koristila) i tako dobila još jednu ladicu za stvari
    ne vidim baš smisao te kadice u ormaru, pa probaj naći neku bez ako uopće ima

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Zeljka33 prvotno napisa
    - koristili ga prvih 4 mjeseca dok je još po veličini mogla stati i dok je bila mirnija
    kako dok je mogla stati? sa 4 mjeseca više nije stala na nju :shock: ?

H. je stvarno velika za svoju dob, ima 14.5 kg i preko 90 cm i još komotno stane na podlogu za presvlačenje :/

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj karmazonka prvotno napisa
    Pa do kojeg uzrasta bebica može ići u tu spužvastu prematalicu? :?
    dok god nose pelene

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa
    Citiraj Zeljka33 prvotno napisa
    kako dok je mogla stati? sa 4 mjeseca više nije stala na nju :shock: ?

H. je stvarno velika za svoju dob, ima 14.5 kg i preko 90 cm i još komotno stane na podlogu za presvlačenje :/
    ma stala bi ona i sada...malo sam se krivo izrazila...ali je jaaaako nemirna....a i ja sam imala običaj uz nju na ormarić još staviti i posudicu s vodom, maramice kremicu i sl.....pa skupa s tom opremom, teško bi izdržali...mislim d abi sve letjelo

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja si otvorim prvu ladicu, tamo si je sve složeno.
    pelene, maramice, krpice, samo si vodu donesem

mislim da je jako bitno kakvog je dijete karaktera i da li može u miru ležati par minuta dok mu se pelena promijeni
    H. može i to mi je super, na krevetu me leđa ubijaju

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mislim da je jako bitno kakvog je dijete karaktera i da li može u miru ležati par minuta dok mu se pelena promijeni
    ja ti na krevet obavezno sijednem bočno i to mi je za leđa ok...inače stoječki na krevet...nema šanse,,,stare kosti pucaju

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

a inače je moja malecka dobrica po karakteru , ali jako znatiželjna, uglavnom je mirna za presvlačenje, jedino pred spavanje poludi...moram je doslovno hvatati...ona bi se gola otkotrljala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •