Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Tahini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Lokacija
    Novi Zagreb
    Postovi
    759

    Početno

    evo ja radim ovako http://www.coolinarika.com/recept/tahini-namaz/ , ali ne stavljam sezamovo ulje
    samo popržim sezam, zmiksam sa štapnim, dodam med koliko želim i maslac ponekad
    Posljednje uređivanje od marijanada : 28.02.2012. at 09:48

  2. #2
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Citiraj marijanada prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja radim ovako http://www.coolinarika.com/recept/tahini-namaz/ , ali ne stavljam sezamovo ulje
    samo popržim sezam, zmiksam sa štapnim, dodam med koliko želim i maslac ponekad
    Ja stavim maslinovo i to puno više nego u ovom receptu. U principu se ulje separira nakon dan-dva tako da se može odliti i "reciklirati. Ulje stavim zajedno sa sezamom jer se blender tako lakše "zalaufa" i jednostavnije mi je postići glatku teksturu.
    Na istu foru radim putar od kikirikija itd.

    Napomena: nikad u ove namaze ne stavljati sol! Ispadne bljak.

  3. #3

    Datum pristupanja
    Oct 2009
    Lokacija
    Novi Zagreb
    Postovi
    759

    Početno

    Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stavim maslinovo i to puno više nego u ovom receptu. U principu se ulje separira nakon dan-dva tako da se može odliti i "reciklirati. Ulje stavim zajedno sa sezamom jer se blender tako lakše "zalaufa" i jednostavnije mi je postići glatku teksturu.
    Na istu foru radim putar od kikirikija itd.

    Napomena: nikad u ove namaze ne stavljati sol! Ispadne bljak.
    Joj, super savjet!!! I ja ću odsad tako, s uljem, pa neće biti ovih sezamića koji nisu samljeveni. Odliveno ulje će biti odlično za neka jela sa aromom sezama

  4. #4

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Velika Gorica
    Postovi
    485

    Početno

    Citiraj marijanada prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja radim ovako http://www.coolinarika.com/recept/tahini-namaz/ , ali ne stavljam sezamovo ulje
    samo popržim sezam, zmiksam sa štapnim, dodam med koliko želim i maslac ponekad
    Joj...veliko hvala za recept....već mi sline cure! Čim potrošim ovaj kupovni bacam se na izradu ovoga.

  5. #5
    Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,160

    Početno

    Usput budi rečeno, ima ga za kupit u Mercatoru.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •