Molim za savjete ili vaše mišljenje ili dapače ako ste se susreli sa ovim dobrodošli!!! Detaljno ću opisat cijeli događaj pa strpljenja:
Moja princeza je u ponedjeljak imala blago povišenu temp. (37.5) da bi se povečavala do 38.9. Kad bi se povečala stavila bi joj čepiće i temp. bi pala. I tako se mi borimo s tom temp. cijelu noć jer sam isprva mislila da se radi o prehladi pošto smo dan ranije bili na kavi pa sam mislila da ju je propuhalo,makar sam ju toplo obukla!! U utorak ista stvar, zovem popdne pedijatricu na što me pošalje s princezom vaditi krv i urin. Urin super a leukociti na 23.5 (granica je 16)!!! Pedijatrica šalje odmah u Zaraznu gdje i ostajemo (sva sreća da sam mogla biti cijelo vrijeme s njom). Tamo su joj radili masu pretraga (doslovno),od snimanja pluča,ekg-a, uzv abdomena, čak su joj radili i punkciju. Ustanovili su da ima neku bakteriju (ne zna se koju) koju ne mogu nači gdje se nalazi jer je ušla u krvotok (to još nazivaju i sindrom sepse), potom i da ima urinoinfekt. To su ustanovili nakon 2-3 dana. Naravno da je i princeza pala na težini i imala tešku dehidraciju te je bila na infuziji svaki dan po 12 sati. Kad se to sve smirilo i počela dobivat malo na težini pokupila je u subotu rotavirus koji nas je doveo na početak. Što god pojela ( 100ml (kršitelj koda)a) to je povratila tako jako da je išlo i kroz nos i tako dva puta i tako jaki proljevi (uz bolne grčeve) da sam joj morala stavljat dvije platnene pelene (uz pampersice) da nebi pobjeglo van! Ali bezuspješno!! Čak je u nedjelju imala do 9 proljevastih stolica. Užas. I opet na infuziji! Do ponedjeljka navečer se to nekako smirilo tako da su nas već u utorak pustili kući! Najljepše u svemu tome je kaj nam je izašao prvi zubić!!! Sad smo super i princeza mi se samo smije kao da je svjesna da je opasnost prošla. Ako imate iskustva sa ovime javite dali može imati kakve posljedice od svega ovoga? Unaprijed hvala![/quote]