neznam kam bi smjestila ovu temu pa sam je tu.)neki dan sam citala u novinama za prodavaonicu cool bodica ac/dc npr. i takvih slicnih stvari,ali sad neznam kak se zove net stranica nazalost.ako tko zna molim vas javite.tnx
![]()
neznam kam bi smjestila ovu temu pa sam je tu.)neki dan sam citala u novinama za prodavaonicu cool bodica ac/dc npr. i takvih slicnih stvari,ali sad neznam kak se zove net stranica nazalost.ako tko zna molim vas javite.tnx
![]()
u ilici, sjeverna strana
u onom prolazu gdje tip već godinama prodaje majice sa tiskom, mali je dućančić sa "rokerskom" dječjom odjećom
odmah nakon uspinjače
1 bodi 159kn??? :shock:summer prvotno napisa
ali stvarno su fora 8)
e, dasummer prvotno napisa
to je to
Meni tu nije ništa baš upalo u oko...niti mi je nešta posebno coolA za te cijene očekivala bih puno više od ponuđenog :/
ja bodye sa natpisima kupujem u kockici...nisam sigurna dali kockica ima i u zg....
Natpisi su super...tipa:
tražim curu za sebe i kolmada za tatu.
pst...tišina dok ja pričam
ja sam jako dobar samo dok spavam
.....![]()
itd..
a cijene su sasvim prihvatljive..30kn....a materjal 100% pamuk..
ako je tko zainteresiran..možemo se čak dogovorit da pošaljem na adresu....
Ima li ta kockica u Zagrebu i ako ima gdje? Ako i nema u Zg, daj bar na pp napiši di u okolici Zg? Ne bi nam trebalo biti daleko![]()
ima još zainteresiranih, šapni nam šapni![]()
I tamo gdje sam ja ima Kockica, isto okolica Zg,cca 40 km, možda vam je
niky88 bliže
sorry tek sam sada vidjela vaše postove:![]()
ovako kockica ima u:
Koprivnica,Đurđevac,Bjelovar,Vrbovec,Ivanić-grad,Slatina,Samobor,Virovitica,Velika Gorica....
imaju natpise jako štosne na majcama,body.i partikličima...
moj maleniupravo ima njihovu majcu na sebi sa natpisom:Nije lako biti sadak!!!
A njihova je proizvodnja i odlična im je kvaliteta..ja svog stalno tamo oblačim!!!!
Gdje u Samoboru?
Mi imamo i njihov donji veš i super smo zadovoljni, kupili smo ga u lokalnom dječjem dučanu, ali je on sada zatvoren, pa bi nam nova adresa bila super.
adrese pepisujem sa njihove vrečice:![]()
adresa u samoboru je:Kleščićeva 1a
nadam se da ti je to kaj pomoglo....![]()
nema na čemu..i drugi put....![]()
ako ste u blizini navratite na kavu..i kolače.....![]()
ima jedna trgovina u Dubravi (Grižanska ulica), zove se Sunčeko i tamo se može naći sličnih bodića i majica.
Nicky - thx za adresu.
Val - taj dučan je zatvoren od prije neki dan. Tamo sam i ja svojima kupovala sve i svašta, a sad tražim novu lokaciju. Radit ću izlet u Samobor - po veš i na kremšnite.![]()
Nda. Kockica istina ima bodije s natpisima tipa Baka me razmazila i slično.
Ali pitanje iz prvog posta se odnosi upravo na ove bodiće, majice i ostalo iz Malog mrava.
Ok ak nekom nije cool ali ima nsa kojima je.
TeFil prvotno napisa
da, skužila neki dan kad sam htjela kupit poklon tamo. šteta.
ali ima na av. Dubrava dućan koji štampa ono što želiš: na majice, bodiće, suknje...
a vidjela i neki štand u Dubravi (plac) sa hrpom majica različitih natpisa.
jučer je neki klinac (18 mjeseci) došao u vrtić s majicom s natpisom: still living with my parents
krepala sam
i ja bih jednu, ne za mene, naravno 8)
Majice sa tim natpisom je bilo za kupiti u HM-u (svojevremeno). Mi smo F-u kupili "I'm the centar of the universe". To su bila dva natpisa raspoloživa u malim brojevima (ako se dobro sjećam do vel. 86).puntica prvotno napisa
100kn i više je bacanje love bez veze, a kvaliteta upitna. Ja kupim bodije u mtč-u ua 20-30kn bez dotiska jednobojne i odnesem u štampariju da mi samo dotiskaju natpis koji ja želim. Za par min speglaju što god želite. Imam ih po 5-6 u svim veličinama. Također volim ih poklanjati drugima za poklon. Teško je nači, no ponekad imaju jednobojne ili bijele. Mi imamo i plavih, smeđih.... Dobili smo na poklon neka firma iz osijeka radi gotovei šarene : MAMA ZNA PUNO, ALI BAKA ZNA SVE.......
Mislim da je više od 60-70 kn pljačka.
dućan se zove Punkt13
Ilica 24, u prolazu
Kockica u Samobou zatvorena od kolovoza. Na istom mjestu sad je Ontario.