Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Gdje na injekciju?

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Gdje na injekciju?

Imam veliki problem , danas se trebam početi pikati ( 2.dan ciklusa ), menstruaciju sam dobila jučer, a trebala tek u utorak - već sam bila dogovorila pikanje kod svoje sestre u ordinaciji opće prakse ( ona bi mi pokazala 1. put a dalje bih sama ).
    Ali "vještica" došla ranije i ja si sada trebam dati injekciju menopura a ne znam kako .
    Zna li netko gdje mogu otići da mi pokažu i objasne kako?
    Mislila sam otići u Petrovu i zamoliti sestre tamo da mi pokažu jer sam išla kod njih u prošlom postupku, sada idem u Ljubljanu!

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Možeš otići na Hitnu ili bilo koju bolnicu (najbolje ginekološki odjel)...šta ti je zgodnije. Sretno.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ma samo odi u petrovu bez ustrucavanja! nisu valjda tak ludi da te odbiju

sretno i za uspjesan postupak!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Samodavanje injekcija nije nikakav problem i to sigurno i ti mozes napraviti sama. Preporucujem ti da pogledas malo sta su cure pisale o tome na temi samodavanje injekcija i da potrazis na YouTubeu neki filmic o tome kojih ima puno. Npr. ovaj ili jos bolje ovaj (ides na Instructions For Use). Ovaj drugi doduse prikazuje davanje Gonala, ali tu je bas fino sve prikazano korak po korak, a princip je potpuno isti.

Nego, jesi li to u postupku kod dr. Resa? Ako jesi kako to da si odlucila injekcije davat si poslijepodne? Kod njega su folikulometrije vrlo rano, jednako kao i punkcija i transfer, pa si nekako mislim da je mozda ipak bolje to raditi ujutro. Mada, u konacnici, to mozda stvarno bas i nije toliko bitno. Najbitnije mi se ipak cini davati injekcije uvijek u isto vrijeme.

Sretno!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Imaš na youtube filmić o pripremanju i davanju injekcija, pogledaj ga super je sve u detalje pojašnjeno, nama je puno taj filmić pomogao. SRETNO!!!!!!!!

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo ja došla iz Petrove!
    Ljubazna sestra mi je sve objasnila i ja sam si prema njenim uputama smiksala i dala 2 menopura - baš sam ponosna na sebe! :D Malo su mi se ruke tresle ali uspjela sam - najgore je bilo ubosti se, htjela je ona ali ja rekla : ne, ne moram ja to sama!
    Nije uopće komplicirano i strašno - manje boli u trbuh nego u ruku.
    Idem kod dr. Reša - nije mi ništa rekao u koje vrijeme trebam davati injekcije, u prošlom postupku ( Petrova ) sam isto išla na injekcije između 17 i 18h a ultrazvuk imala rano ujutro ( 7-8h ) pa mislim da vrijeme ne igra veliku ulogu, samo da je otprilike uvijek u isto!
    Glavno da sam ja krenula s pikanjem !
    Hvala svima da dobrim željma za uspjeh!!!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sretno Maca2 !!!!!!!!!!!!!!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni su rekli iz Mb da za Decapeptyl nije bitno, ali za Gonal najbolje do 18 sati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •