Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Madrac i podnica - molim preporuke

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Madrac i podnica - molim preporuke

Spremamo se na kupnju novog madraca i podnice, veličina 180x200
    Ovaj puta bi htjeli nešto kvalitetno i ugodno za lijep san, počelo mi ga je faliti na lošem starom madracu.

Molim Vas preporuke i Vaša iskustva

Gdje kupiti, što kupiti i koje su cijene

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da, zaboravih gore napisati, može i preporuke za dobar jastuk

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo uzeli od hespa i madrac i podnice.
    madrac smo uzeli u jednom komadu 160x200, ali mislim da ti je za mjeru 180 ipak bolje uzeti dva od 90.
    po preporuci frendice koja se bavi prodajom namještaja uzeli smo madrac s džepičastom jezgrom (to je navodno jako bitno) od hespa.
    podnice smo isto uzeli od hespa i to dva komada koje su bile po 600 i nešto kuna. nije dobro uzimati one najjeftinije, jer ti podnica ipak drži sve skupa.

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi smo pred pola godine kupili od perfecte podnice koje su koštale oko 500 kn svaka znači za krevet od 180x200 podnice su 1000 kn i madrac od poliuretanske pjene Stella u komadu 180x200 je koštao oko 2200.

Zadovoljni i naspavani.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi već par godina spavamo na tvrđem madracu od spužve (to je valjda ta pjena), preporodili smo se nakon onog starog madraca s oprugama.
    Uzeli smo k tom madracu i podnice koje najmanje vibriraju.
    Kupljeno je u Solidumu na katu, preko puta Perfecte. Ne sjećam se više je li proizvođač Oriolik ili tako neka firma, jer u tom prostoru prodaju madrace od raznih proizvođača. I beba je dobila isti takav madrac za svoj krevetić ove godine

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj betty boop prvotno napisa
    madrac od poliuretanske pjene Stella u komadu 180x200

Zadovoljni i naspavani.
    nikad bolje nisam spavala nego na tom madracu

mm je duplo teži od mene i svaki nam je madrac bio loš jer kako bi se on okretao tako bi se ja odrolala prema njemu.

sa stellom se to ne događa :D

spavamo mm, M i ja, i niko se nigdje ne kotrlja, i niko nikome ne smeta

topla preporuka

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    mi smo uzeli od hespa i madrac i podnice.
    madrac smo uzeli u jednom komadu 160x200, ali mislim da ti je za mjeru 180 ipak bolje uzeti dva od 90.
    po preporuci frendice koja se bavi prodajom namještaja uzeli smo madrac s džepičastom jezgrom (to je navodno jako bitno) od hespa.
    podnice smo isto uzeli od hespa i to dva komada koje su bile po 600 i nešto kuna. nije dobro uzimati one najjeftinije, jer ti podnica ipak drži sve skupa.
    Koliko Vas je došao madrac?

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Čitala sam tu na forumu da se može naručiti madrac direktno iz tvornice Oriolik, da oni navodno rade te hespo madrace koji se prodaju po dučanima puno skuplje, ali je topic bio iz neke mislim 2007g.
    Da li je netko to isprobao u novije vrijeme?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Imaš u Sesvetam, firma se zove Erdegata, (www.erdegata.hr) oni ti drže Hespo, pa si pogledaj.
    Dečki su super, mi već godinama kupujemo kod njih.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi imamo isti takav Hespov, jako sam zadovoljna, već 5 godina je lijepo spavati na njemu, nema rupa, nije pretvrd, ali možda to ovisi i o težini onoga ko spava..
    160 cm širok je bio oko 3500 kuna.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi imamo Hespov madrac sa orpugama u dzepicima 200x210cm i cijena mu je bila cca 3500kn prije 4 god i podnice, dvije, isto od Hespa zovu se legenda S i ne sjecam se tocno cijene mozda 500kn svaka.
    Moja preporuka ti je da ne stedis na madracu, dobar san ti znaci vise od svega!

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

madrac 3500 kn svaka podnica po 600 kn.
    štediti na madracu možeš samo za malu djecu, jer niti jedan bolji madrac kod njih ispunjavati svoju funkciju zbog male kilaže.
    da i još jedna stvar, nemoj da ti uvale zimske i ljetne strane, jer to je samo ubiranje love.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ispravak
    Citiraj Tashunica prvotno napisa
    madrac 3500 kn svaka podnica po 600 kn.
    štediti na madracu možeš samo za malu djecu, jer niti jedan bolji madrac kod njih neće ispunjavati svoju funkciju zbog male kilaže.
    da i još jedna stvar, nemoj da ti uvale zimske i ljetne strane, jer to je samo ubiranje love.

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mi smo pred pola godine kupili od perfecte podnice koje su koštale oko 500 kn svaka znači za krevet od 180x200 podnice su 1000 kn i madrac od poliuretanske pjene Stella u komadu 180x200 je koštao oko 2200.

Zadovoljni i naspavani.
    Znači još uvijek postoji taj model Stella, takav ima moj nečak, kupljen je prije 4,5 godine.
    Svaki puta kada legnem na njegov krevet isprobati madrac oduševim se kako je dobar.

E da, kako to da ste tu veličinu 180x200 kupili u komadu?
    Svi mi daju preporuku da je za tu veličinu bolje kupiti 2 od 90x200, navodno je ta velika površina sklona udubljivanju

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Danas nakon obilaska sam totalno začarana ovim madracem od perfecte

http://www.perfecta.hr/proizvod/287-bio-line-madrac

Od njihovih madraca treči po redu po kvaliteti od ukupno 18 modela

Ima li ga tko i kakve su ocjene?

Ivke avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi imamo Hespov Latex bio(s jezgrom od kokosa) već 5 godina. Tvrd je i nama odličan.
    Djeca imaju samo sa latex, i nije tvrd.

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Narucila sam novi krevet i podnicu (iz ikee). Podnicu sam uzela onu kojoj se moze podizati uzglavlje ali nisam razmisljala da nemam pojima kakav madrac se moze stavljati na takvu podnicu. Zna li tko?
    Imamo Perfecta Stella madrac... Hoce li to biti ok?

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj smedja prvotno napisa
    Narucila sam novi krevet i podnicu (iz ikee). Podnicu sam uzela onu kojoj se moze podizati uzglavlje ali nisam razmisljala da nemam pojima kakav madrac se moze stavljati na takvu podnicu. Zna li tko?
    Imamo Perfecta Stella madrac... Hoce li to biti ok?
    Mislim da je stella od perfecte sa pjenom, tako da se on može savijati, tako da bi trebao biti kompatibilan.

Kako ste zadovoljni sa stella madracom?

Lucija_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Dva odvojena madraca od Perfecte, model Galaxy ("formira" se po tebi).
    Nakon nas kupili i roditelji.svi prezadovoljni, a cijena, sjecam se da je bila paprena (to je bilo prije 3-4 god).

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Lucija_Zg prvotno napisa
    Dva odvojena madraca od Perfecte, model Galaxy ("formira" se po tebi).
    Nakon nas kupili i roditelji.svi prezadovoljni, a cijena, sjecam se da je bila paprena (to je bilo prije 3-4 god).
    Da, on je prilično skup.
    Jel od hladno ljevane pjene?

Lucija_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

da, pise u sastavu hladna pjena.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Imamo Galaxy soft od Prefecte, 180X200 cm i njihove podnice. Malo više od 6 mjeseci spavamo na njemu i ja sam doslovno preporođena. Cijena je prilično paprena, madrac oko 7000 kn plus podnice 2X600 kn ali stvarno ni nije žao ni lipe. Nedavno sam vidjela da imaju neke nove jastuke, od iste ovakve pjene koja se prilagođava i još neki gel na površini, stvarno izgledaju dobro. Sad je neka akcija i dođu oko 700 kn komad a inače preko 1000 kn. Tako rado bih upotpunila kolekciju pa sam u fazi nagovaranja MM da za početak kupimo bar jedan pa da se mijenjamo svaku drugu noć

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj paws prvotno napisa
    Čitala sam tu na forumu da se može naručiti madrac direktno iz tvornice Oriolik, da oni navodno rade te hespo madrace koji se prodaju po dučanima puno skuplje, ali je topic bio iz neke mislim 2007g.
    Da li je netko to isprobao u novije vrijeme?
    prošle godine sam naručivala iz oriolika (oriovac) direktno iz tvornice taj pjenasti, mislim da se zove ortoflex. odličan madrac! šalju svojom dostavom ili HP expressom što stoji cca 100 kn ak se dobro sjećam. madrac me došao oko 1200 kn (160x200 cm). btw. imala sam cak dojam da se mozes cjenkati jer sam par puta zvala i nikad nije bila ista cifra. sigurna sam da je jednako kvalitetan kao hespov ili perfektin toga tipa, a dosta jeftiniji. imao je čudan miris kad su ga dostavili pa sam pomislila da sam se zeznula, ali isparilo je vrlo brzo ponovila bih tu kupnju, uvijek!

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj paws prvotno napisa

Zadovoljni i naspavani.
    Znači još uvijek postoji taj model Stella, takav ima moj nečak, kupljen je prije 4,5 godine.
    Svaki puta kada legnem na njegov krevet isprobati madrac oduševim se kako je dobar.

E da, kako to da ste tu veličinu 180x200 kupili u komadu?
    Svi mi daju preporuku da je za tu veličinu bolje kupiti 2 od 90x200, navodno je ta velika površina sklona udubljivanju
    imamo ga u jednom komadu, u perfecti smo dobili savjet da je bolje uzeti ga u komadu nego dva odvojena madraca
    na sredini kreveta gdje je spoj podnica je madrac najtvđi ali nam se ne udubljuje
    zapravo odmah nakon dizanja iz kreveta muževa strana madraca bude malo udubljena ali nakon nekog vremena se madrac podigne na početnu razinu

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mi uzeli Perfecta na Velesajmu. I prezadovoljni smo. Nakon 5 godina spavam super.

A onda smo uzeli još i jastuke u apoteci.....čovječe.... 8)

Nema više ukočenih vratova, bolova u kičmi i sl.

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj martinispy prvotno napisa
    Mi uzeli Perfecta na Velesajmu. I prezadovoljni smo. Nakon 5 godina spavam super.

A onda smo uzeli još i jastuke u apoteci.....čovječe.... 8)

Nema više ukočenih vratova, bolova u kičmi i sl.
    Koji ste model uzeli od Perfecte?

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Danas sam u Solidumu u jednom dučanu naletila na nekakve nove madrace
    Navodno bolji materijal od latex-a, pošto je 100% prirodan

http://www.sani-madraci.com/biolux.htm

Evo to je ta firma i taj madrac

Zna li itko išta o tome?

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

KOliko je bitna debljina madraca?
    Za udobnost? Te za njegovo trošenje?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo i mi se planiramo ponoviti s madracem :D . Jučer sam uzela Hespov katalog, pa me zanima ako se netko kuži, koji da uzmemo - ove koji imaju samo pjenu ili kombinaciju pjene i džepićastih opružnih jezgri :?
    I ima li tko iskustva s ovim 5-zonskim i 7-zonskim džepićastim jezgrama ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •