Joj, dajte, žene!

Ako ćete tražiti "političku korektnost" u svemu oko sebe, onda bi morali raditi 24/7 da istjerate pravdu. Možete se tako zakačiti na sve živo oko sebe i duriti se u stilu "kako se netko USUDIO tako nešto napisati/napraviti". U 90% stvari oko nas možete naći neki oblik političke NE-korektnosti.
Toliko je teških kršenja prava u ovoj državi, toliko mučnih tema i problema oko čega se ZAISTA treba zabrinuti, a vi se zakačiste za neku totalno marginalnu reklamu. Nikad čula za Medu Štedu, prvi put da sam čula i ovu reklamu i uopće me ne zanima. Što je najbitnije, kad sam poslušala pjesmuljak ne vidim ništa skandalozno. Možda neukusna, ali da je toliko odurna da se ide u "rat protiv nje", ajoj. Netko je u marketingu Banke pokušao biti duhovit, nije baš uspio, ali da je tako tragično kako vi prezentirate - nije.

Da kažem da i ja želim da mi dijete nosi najkvalitetnije tene i da ne bih voljela da mu moram to kupovati na placu, vi bi mislili da sam grrrrozna... :? Da ne govorim koliko je imbecilnih i zatupljujućih reklama (i samim tim OPASNIJIH) od ove...
Haj'mo dalje...