Mi sa Medom Štedom živimo od kako se pojavio (prije cca više od godine dana), dapače, u krevetu mu je jedan dlakavi primjerak, na zidu visi kalendar, imamo slikovnicu, desetke kemijskih olovaka, užicao je i veliki ručnik koji je vidio kod frendice, a kada krene reklama viče sa drugog kraja stana: ČEKAJ!!! MEEEDOOOO ŠTEEEDO!!! NEMOJ PREBACIVATI KANAL!!!! (do ovog momenta MM i ja već imamo opasno oštećenje bubnjića, hahaha)
A famozne sisate trbušne plesačice je primjetio i on uz komentar: a zašto medice nemaju grudnjak, mama??

Dakle, ima nas koji smo gledali i slušali reklamu više nego jednom, a zabrinjavajuće je što dijete uči iz nje. A p-r-e-s-l-u-š-a svaku riječ. I upije kao spužva.

Citiraj Ninči prvotno napisa
Neki ljudi jednostavno ne kuže, a mislim da ne vrijedi ni objašnjavati.
X

A što se tiče promjene teksta reklame, čak sam i uvjerena da će to napraviti, ali im treba dati vremena. Na koncu, tek su u četvrtak je Kahna dobila obavijest. Treba biti racionalan. Nije njima nimalo u interesu navući na sebe loš publicitet, ma kako on malen i beznačajan bio, niti jednog dijela potencijalnih klijenata
Ipak je to - banka.....

S druge strane, slikovnica točnog naslova "Medo Štedo i novi bicikl" je vrlo edukativna, osim što je Leon zamjerio Medi Štedi na zadnjoj strani što vozi bicikl - bez kacige.