Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: ginekološko pitanje..

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno ginekološko pitanje..

Što mislite, smije li se žena kupati za vrijeme menstruacije? da budem jasnija, mama mi ide na tretman u toplice, koji se sastoji od "kupanja" u prilično vrućoj vodi, koji traje oko pola sata. terapije traju 10 dana, ona je sada tek na polovici, a skužila je da će mengu dobiti svaki čas, pa se brine.. prema nekim teorijama koje znamo, svjesni smo da nije poželjno, ali.. možda ipak smije... pozzzz svima..

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislis na kupanje u bazenu?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da, u bazenu sa jako toplom vodom... ??

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa kažu da topla voda širi krvne žile i da radi toga krvarenje može biti jače. Sad, ja mislim da bi neki jače upijajući tampon mogao spriječiti da procuri za tih pola sata što je u bazenu, ali ne znam koliko je to dobro rješenje, možda da nazove toplice i od terapeuta ili fizijatra sazna je li to dobro za njezino zdravlje i da pita kakva je praksa toplica u tim slučajevima, možda oni to ne bi preporučili jer smatraju da nije higijenski radi drugih pacijenata. Ali sigurna sam da su se oni već susretali s takvim problemima, pa nije ti mama jedino žensko koje je ikad išlo u toplice, pa, ponavljam, neka ih pita što napraviti.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Audrey, hvala na izraženom mišljenju, slažem se u potpunosti s ogdovorom...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

off topic, meni je genijalno to sto imas mamu koja jos ima menzes. koliko je mami godina, samo sam znatizeljna ?

ja sam blizu menopauzi (bar ja tako mislim), a imam dijete od nepune 4 godine, zato mi tvoj post super. eh, da bar moja kcer za nekih dvadeset godina moze upitat isto sto i ti . onda bih ja bila u guinesovoj knjizi, tad cu imat 63.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Timmy prvotno napisa
    off topic, meni je genijalno to sto imas mamu koja jos ima menzes. koliko je mami godina, samo sam znatizeljna ?

ja sam blizu menopauzi (bar ja tako mislim), a imam dijete od nepune 4 godine, zato mi tvoj post super. eh, da bar moja kcer za nekih dvadeset godina moze upitat isto sto i ti . onda bih ja bila u guinesovoj knjizi, tad cu imat 63.
    Off topic, ali moja mama je imala menstruaciju do prošle godine, tad je bila stara 57 godina, nadam se da ću i ja tako.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure, baš se mi fora.. evo info iz prve ruke: Ja imam 24 god, mama 47. Sudeći po svemu, nije ni blizu menopauzi, sto je super, samo da tako ostane..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Djizs, mama i ja smo ti skoro pa generacija, a meni su pelene jos frisko u sjecanju..........Ja kazem da sam blizu menopauze zato sto mi je mama izgubila menzes sa 46. A tko ga zna, mozda meni eto produzi do sezdesete . Jos ce se moja kcer hvalit tu po forumu.......

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj joletih prvotno napisa
    Cure, baš se mi fora.. evo info iz prve ruke: Ja imam 24 god, mama 47. Sudeći po svemu, nije ni blizu menopauzi, sto je super, samo da tako ostane..
    meni je isto bilo čudno što se svi čude, i moja mama i ja se slažemo po godinama s tobom i tvojom mamom. i još uvijek se svađamo na koju je red da ide po uloške

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja je postala baba sa nepunih 47. Ona je rodila rano i ja sam pa se poklopi tako. Tako nekako bi i ja mogla biti baba s mengom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •