Dobar ti je malecki.rosa prvotno napisa
Eto imali jučer roditeljski i teta me iznenadila sa svojim "glupostima" koje je ispričala.
Ok prvo je bio uvod i sve to liijepo e onda je počela fino i krasno u rukavicama objašnjavati kak se klinci ponašaju.
E onda kad je rekla jednu rečenicu ili dio navoda totalno me šokirala i iznenadila no besvjesti a to je glasilo otprilike ovakvo.
Da su one od kad je vrtić počeo dakle od 1.09. znaći u ova tri tjedna skužile veliku promjenu u ponašanju neke djece.Znači da oni svoje konflikte i preotimanje igračaka i koje kakvih drugih stvari rješavaju tučom.E sad ona ne zna šta se to desilo pošto su kao do 7 mjeseca bili ok e sad je došlo ljeto i bili su sa nama, odnosno sa roditeljima dali smo ih mi pokvarili previše im dopustili.....
I tako je to dalje išlo na foru mi smo ih unakazili po tom pitanju...e totalno me šokirala i kaj da čovjek kaže na to.
E da i onda je rekla da djeca gledaju te neke kojekakve crtiće sa tim likovima odnosno onda ih je nazvala čudovišrima, da joj znaju reči kak su gledali taj i taj film.
Onda je komentirala ma molim te ljepo pa nisu filmovi za djecu a pogotovo ne kojekakvi.
I tako je to išlo a nitko od roditelja nije n išta rekao nažalost.

Odgovori s citatom